Jump to content

pinacolada

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Positief

About pinacolada

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday 01/01/1954

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Puerto Rico
 1. Kijk net bij me prachtige stekjes die in de voorgroei staan.... klok op 18/6. Zie ik dat de lamp i.p.v. 18hr aan--->24hr aan heeft gestaan. Tijdschakelaar defect! lekker dan. (na 24hr gelijk lamp uit gezet) Wat zou jij doen om weer op het normale schema uit te komen en niet teveel stress te veroorzaken? Gewoon nu 6hr uit en dan weer 18hr aan, of hebben jullie een ander idee? Sta open voor suggesties.
 2. als je met 2x 400W op 1m2 meer opbrengst haalt dan met 1x600W vind ik knap. Ik heb beiden al geprobeerd en met 600W kwam ik steeds aanzienlijk hoger uit qua opbrengst, zou aan meerdere factoren kunnen liggen maar ik ben echt wel overtuigd dat 1x600W beter werkt op 1m2 dan 2x400W.
 3. 2x 400W geeft sowiezo meer warmte dan 1x 600W. Qua opbrengst op 1m2 zal je veel beter uitkomen met 1x 600W ipv 2x 400W. je stroomverbruik zal ook aanzienlijk lager zijn. mijn advies: lekker draaien op 1x 600W
 4. Welkom M, enjoy your stay at WF... voor al je vragen vind je vast wel antwoorden hier, grtz pina.
 5. Welkom Doctor, ook auto-water systemen kunnen redelijk low budget... als u mij nou eens wat voorschrijft op recept. enjoy your stay at WF
 6. Ik heb dezelfde nu al 2 jaar in gebruik icm met een zelfgebouwd 200 liter vat. (werkt prima en stil) had wel een kleine aanpassing nodig trouwens: aan de onderzijde waar de pomp op rust zaten een paar punten die door de vijverfolie heen prikte en lekkage veroorzaakte. opgelosd met van die `plakvoetjes` die je onder tafels en stoelen kan plakken om niet te krassen op je vloer. Uitstekende pomp voor auto water-systemen!
 7. Je kan toch elke willekeurige fitting aansluiten met een los snoer. stekker erop flansen en klaar. maar wat voor lamp wil jij gebruiken dan op die E40? type eens op google e40 en ik krijg tal met sites wat jij waarschijnlijk bedoeld.
 8. ik vond nog klein flesje canna pk 13 14 in de keukenkast, als ik dat bijmeng bederft m'n vat niet Ik kreeg altijd wel de indruk dat het toevoegen van PK 13/14 wel bijdraagde aan het aandikken van de toppen... placebo of werkelijkheid?! ik heb het altijd gebruikt dus geen vergelijkings materiaal. voor de kosten hoef je het niet te laten. de hoeveelheid die je hiervan nodig hebt valt wel mee!
 9. http://www.youtube.com/watch?v=U1mlCPMYtPk U.S.A F*ck yeah!!!
 10. Al met al mag ik dus wel concluderen dat de ervaringen met wings zowiezo beter zijn dan de `standaard` kapjes en de hoeveelheid M2 hierin dus niet uitmaakt!?! En dan weer ontopic: Hoe staat de bouw ervoor Sjonnie?
 11. Wel lekker dat je het nu red met 4x600 icm een 1500 afzuiger. je gebruikt dus alleen een passieve inlaat, wat voor diameter gebruik je voor inlaat?
 12. zijn deze kappen ook nog steeds geschikt om 1m2 te belichten? en dan nog steeds beter dan de `standaard` kapjes voor dit oppervlakte, of ga je alleen verbetering krijgen als je het lichtbeeld wilt spreiden over meer oppervlakte?
×
×
 • Create New...