Jump to content

Mr. Black Cat

Full member
  • Content Count

    684
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

Everything posted by Mr. Black Cat

  1. Mr. Black Cat

    Meating

    Aftellen wel wat UK ice....
  2. LOL leer eest eens een goede foto te maken fool dan pas mondje open.
  3. Er zijn site zo als deze waar we foto gepaast van de menus worden. http://www.coffeeshopmenus.org/CoffeeshopMenus.htm Alleen van de bekende shop helaas neit alle ...
  4. Boerenjongens hadden Sativa Mexican cookies, Super silver strawberry, LA Cannalope Haze, pineappel haze. 1STE HULP, Green crack, Gorilla glue, jet fuel. Voyagers, Chocolope, Fromage blue, Sour pink grapefruit, plantinum girl sout cookies. Dampkring / tweede kamer heeft altijd wel leuke. Zal later vandaag even pmmem over sat naar adam.
  5. Mr. Black Cat

    Meating

    WTF???? All part of there culture...
  6. Mr. Black Cat

    Meating

    Kijk BUZZ in 2 dagen. Een trichome macro in de popular feed... Dit geeft erg veel motivatie om beter alles uit die camera te pushen. Plus de foto blijven zo hoe je het voor ogen had iets wat toch wel voor macro een pre is.
  7. Gewoon bij export regelen. Hier is het een van de reden waarom we niet via dit forum de beter foto`s zullen uploaden Ik bepaald zelf wel wat ik er wel in en niet in wil hebben.
  8. Bud wat zoek je heb van veel de menu kaart op de foto.
  9. Lekker hoor.... die dabs. No sleep... hier word toch een probleem..... Wat royal gold hash.
  10. Totaal naar de klote .... 3 party`s ... 12 shop.... 3 days .... Ik ben oud. De sound style wat echt epic https://soundcloud.c...show-march-2016 beetje zoals dit. Daily view --> ~Its all about Trichome`s?~ Nu wat hash kijken die brain neer hameren. En nog wat art work SoC logo bijna af. "Om pleuren doe je van zelf als je maar lang genoegd wacht." zStyle.
  11. Word een beetje over de top van vrijdag tot zondag ochtend in de Dam toen voor 12 uur weer met een gab. En nu weer LOL dan maar vannacht slapen of is er nog een jumpverstein Dus toch wat champagne halen..
  12. Dat is zo lekekr vlees waygu zal aan komend weekend wat eigen food met waygu posten. Kan de top bijna heir ruiken.
  13. hehehe enjoy hier alleen HK en Thai movies Mighty whitey + Topsahara (Hadden ook champagne) Dus toch nog niet slapen een Ander gabber wilde ook nog Adam in . Nu even pitten vrijdag tot nu... ouwe man hier...
  14. Mr. Black Cat

    Meating

    Als je een echte foto liefhebber bent en graag gemotiveerd blijven en inspiratie op doen. Is dat de place to be. Heb meer tips, feedback en reqs dan 3 jaar wf ... zegt toch wel dat ze hier niet echt van foto`s houden. Love sketchbook big time. Alleen nog zaden erbij + in painten en dan opp naar de volgende al 2 req erbij voor logo`s. BTW dat cloud ... schrik er toch wel van weet neit als slim was 60€. Voordeel is wel zat gisteren in de shop en kan lekker werken met de phone en tablet overal waar ik ben heb ik de files en tools echt heerlijk. En deze is nog erg in rave OP IG. Volgende uitgaven word een Cintiq 22HD Touch
  15. DonRoberto Is het niet slimmer nog even te wachten en dan buiten met wat autoflower zaad aan de gang. Dan rustig gaan bekijken wat je nodig heb voor een zolder kastje. Als eerste wat je doet is kijken als het geschikt is in verband met de temperatuur meten is weten. Vanuit daar ga je weer verder in combi met wat je budget is. Ruimte- > Lamp -> afzuiger -> potten. De hang bak waar je nu de plantjes in heb is ook niet de beste opties. De grond lijk ook niet echt luchtig. Als je simpel voeding wilt kan je PHC gebruiken dat is dan alleen water geven en af en toe wat erbij. Mocht je straks zo ver zijn kan ik wel 10 reg zaadje voor je fixen (THC Development). Sorry als dit al gezegd is maar ik kan niet door het topic lezen beetje te moe . Mr. Black Cat.
  16. weet niet eens meer wat ik damp net thuis even pitten dan de stad weer in...
  17. Vette nacht.. op naar centraal voor wat coffee dan naar de after je merk nu wel dat je oud word lol. Vette party pic met de fish eye .... Dan kijken wel shop ..
  18. Waren weer in Siberie voor wat TopSahara THC 34,3% CDB 8,9% toen Dampkring voor wat Bamiyan Buddha hash Nu naar Boerejongens voor wat Tangerine G13 Block fuck 5g wet.. ach is gezellig.... en de party moet echt hard worden... training... Veel super kudo`s van de shot ... tablet + gear on the road... see you all in Adam...
  19. De dag beginnen met wat--> Nog maar eentje... Iemand nug shots? zit zo in de shop met de macro gear, ben 2,5 dag no stop in de Dam...
  20. Mr. Black Cat

    Meating

    Nog veel werk... Todo Need to add more detail in the parts. more colors. More grass + background. remove a crane on the background. Need to add sprouting seeds + in the bird. Tree need more work. Seed on dragon head. Dragon tail need more tweaking. SOme more part need to be remove. Preview.. but a start is there. is 3800 x 5035 res the full one. Maar het begin om verder uit te werken is daar. Heb ook een vette boeddha die verdampende trichomes in zijn handen heeft bezig.
×
×
  • Create New...