Jump to content

guest_H

Ex-members
  • Content Count

    5,253
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by guest_H


  1. Want voor mij is het nu eenmaal zo: stel dat wietforum nu ssl zou installeren en daarmee enorm tegemoet komt aan de veiligheid van de leden, dan nog kom ik nog steeds op een heel stel andere fora en 'gebruikersruimtes' waarvan sommige admins nog nooit van phpbb of invision gehoord hebben, terwijl ze het wel gebruiken. en dus maakt het voor mij in feite geen flikker uit ....

     

    Het maakt zeker wat uit als je op ieder forum gebruik maakt van een ander wachtwoord. Ik kan me best bedenken dat 95% van de WF bezoekers dat niet doet i.v.m gebruikers gemak (iets met koeien en een sloot). Ik zou het zeer kwalijk vinden als bijvoorbeeld iemand met FireSheep bij de Mac Donalds zit te sniffen en ik daar met m'n laptopje verbinding maak met die onbeveiligde WiFi en ondertussen naar WF surf en er niet van op de hoogte ben dat mijn wachtwoord gecompromitteerd is en iemand anders het zonder problemen kan misbruiken. Leuk h'e, identiteits fraude...

     

    Wat ik me afvraag, wat boeit jou dat zo mikeh? Je bent hier nu al een paar keer met een tijdsbestek van een paar maanden op ingegaan. De admins hiero maakt het niet zo heel veel uit geloof ik, anders hadden ze wel gereageerd de afgelopen maanden, maar waarom blijf jij aandringen?

     

    Zie mijn voorbeeld hierboven.

     

    de mensen hiero maakt ook het weinig uit, die zie ik ook niet reageren, dus why care?

     

    ik snap het wel, maar ik zie het nut ervan niet in ... lijkt mij meer op een poging tot modje/admin laten zien dat je het ook kan?

     

    Dat komt meer omdat de mensen die WF bezoeken zich er niet bewust van zijn omdat ze het waarschijnlijk niet eens het verschil weten tussen http en https is.

     

    Ik hoef mijzelf niet te bewijzen t.o.v een mod/admin, been there, done that.

     

    And besides that, de meeste kennen me :-)

     

    Op me werk heb ik ook een certificaat geinstalleerd. Een wildcard nog wel. Dat is nog een slagje duurder. Klopt dat het nodig is, maargoed wie snift er nu nog pakketjes? Met de komst van switches valt er weinig te sniffen... Of je moet toegang hebben tot de switch als beheerder.

     

    Je kabel provider kan zonder problemen je netwerk traffic onderscheppen (dus sniffen). En jij weet ook, alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden. Dat is ook zo als de politie met een bevel bij je kabel provider staat (worse case scenario).


  2. @mikeh, kun je datgene wat je schrijft misschien eens verduidelijken? Ik snap er geen hol van.... :verrygood

     

    GrR

     

    Met FireSheep is het mogelijk om cookies (bevat username + password) te onderscheppen die via een niet beveiligde verbinding verstuurt worden. Het is wel zo dat je 1) gebruikt moet maken van dezelfde WiFi als je slachtoffer of 2) Gebruik moet maken van een onbeveiligd (zogenoemde open) netwerk zoals ze bijvoorbeeld in Hotels en de Mac Donalds aanbieden.

     

    Zie ook dit bericht:

     

    http://www.security.nl/artikel/34864/1/Ste..._Firesheep.html


  3. Dat komt omdat de admin die daadwerkelijk admin taken vervult en dus ook de leden valideerd nogal druk was

     

    Nice, wist niet dat onze Whazzup daar aanwezig was. Goed bezig Whazzup ;)

     

    @mikeh: ahum.. leden worden iedere week gevalideerd. Stuk voor stuk, door mij persoonlijk. De oudste niet gevalideerde member is 7 dagen oud. Gemiddeld is de validatietijd nu ongeveer 3,5 dag.

     

    Afgelopen dagen zijn er een aantal personen op de chat geweest die herhaaldelijk aan het chattend publiek vroegen wanneer ze nou eens eindelijk gevalideerd werden. Zodoende dat het me opviel. Heb je overigens een video van je praatje in de USA?


  4. Allereerst wilde ik je eigenlijk gaan bashen op je tiepvauten. Maar dat vond ik enigzinds te ver gaan. Echter zie ik net dat je jezelf op 9 July 2009 geregistreerd hebt en ik vind persoonlijk dat je niet het recht hebt om over de moderators te oordelen zonder ze te kennen. Toevallig kom ik hier ook al jaren (en ben ex-moderator) en ben van mening dat Blowmonkey het bij het juiste eind heeft. Hetgeen wat Blowmonkey omschrijft kan ik beamen, het is namelijk zo dat er al een aantal dagen geen leden meer geactiveerd worden door de administrator(s), wat ik eigenlijk wel een kwalijke zaak vindt.


  5. Zijn het geen snelkoppelingen die je probeert te uploaden ?

     

    Of foto's die _niet_ .jpg .JPG en .JPEG als extensie hebben?

     

    goedemmidag WF trauma team....!!!

     

    Ik heb al een paar keer me topics in mijn handtekening gezet,

    Maar elke keer na een paar dagen lopen de links weer dood....

     

    Is het mischien mogelijk dat iemand van het forum team dit voor mij aanpast...???

    Alvast bedankt stikkie

     

    Je geeft toch echt zelf de verkeerde URL op :lol:


  6. Denk dat deze shop voor eenieder die liefst niet in zijn eigen stad shopt ook wel erg interessant is!? :P (als het eerdaags een keer de hele dag droog is stap ik toch eens op de fiets!) ;)

     

    I call it a date, wanneer zien wij elkaar weer? :-)


  7. Hierbij een screen shotje van de voor kant van de winkel, we zijn er nog steeds mee aan het werk maar er zullen verder geen grote veranderingen meer komen.

     

    gallery_7203_656_69665.jpg

     

    Nog 3 dagen en de opening is een feit :rolleyes:

     

    greetz sannie

     

    Hetgeen wat ik een jaar terug ook al heb kunnen bezichtigen. Krijgen ex-modder-eters een soort van korting (discount) ?

     

    Gruss,

    Mike


  8. nee, nog niet. De skin moest worden omgezet voor de nieuwe software dus dat heeft op dit moment prioriteit. Zodra we over zijn is er tijd voor de overige zaken, het heeft onze attentie.

     

    SSL voor een website enablen is vrij weinig moeite imho. Het is een kwestie van een *.wietforum.nl (dus een wildcard certificaat) aanvragen. De apache config aanpassen zodat wietforum.nl op IP:443 luisterd en de juiste keys en dergelijke invullen. Uiteraard een opening in de vuurmuur is ook wel een must.

     

    Al het bovenstaande heeft weinig met de implementatie van een nieuwe skin te maken. (front end!@)

     

    Mochten jullie tegen problemen aanlopen, laat het me even weten.

     

    Gegroet,

    Mike

×
×
  • Create New...