Jump to content

Mark Pol

Members
  • Content Count

    89
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About Mark Pol

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. De planten zijn enorm gegroeid. De grote 2 early skunk zijn nog vol aan het groeien. De Amnesia haze is nu toppe aan het maken. En de 2 kleine autoflowers zijn nu bijna klaar.
  2. Mijn early skunk is nog steeds aan het groeien. Had ik maar al zulke toppies.
  3. Hebben ze wel genoeg ruimte? want ik zie paar bladeren zon van elkaar pakken/
  4. De early skunk ziet er zeker wel goed uit, Heb ze zelf ook staan. Komen wel dikke toppe vanaf.
  5. Ik heb een gratis amnesia haze plant erbij gekregen. Maar hij staat een beetje heel scheef Zoals je ziet is een van de takken enorm apart, heeft iemand dit eerder gezien? De 2 grote planten zijn net overgepot naar 160liter potten. De kleine autoflower staat al mooi in de bloei, Heeft iemand nog tips voor de scheve Amnesia Haze plant?
  6. Update ze zijn een stuk gegroeit, ik heb er nog 2 kleine autoflowers bij gezet. Met nog 1 gratis zaadje. 1 Autoflower zit al in de bloei en vraag me af of de grote ook al in de bloei zitten. De 2 grote zijn nu 1,60 hoog, ik geef ze totaal 5liter om de dag. Is het nog slim om extra addatieven als voeding erbij te kopen voor de bloei?
  7. ik heb jammer genoeg geen plek met volle grond. ze zitten al in 30 liter potten is dat niet genoeg?
  8. Update, er leven er nog maar 2. Maar ze zijn gelukkig wel aan het groeien. Jammer genoeg met dit weer zijn ze niet echt aan het groeien. Weten jullie wanneer ik kan verwachten dat ze in de bloei gaan?
  9. Dit jaar word mijn tweede keer met buitenplanten en hopelijk worden ze mooi en gezond. De planten zijn 2x Early skunk 1x Durban Poison en 1x Critical Kush. Ik heb ze eerst ontkiemd in het water, hierna heb ik ze in 9 liter potten geplaatst in stek en zaad grond. Ze staan nu voor het raam voor wat zon tot ze groot genoeg zijn tot ze buiten kunnen. Ik gebruik Canna voeding voor de bloei en groei. Die word was gegeven als ze buiten staan. Deze ging jammer vanaf het begin al hangen. Zoals je kunt zien zit het zaadje hier aan de bovenkant, Weet iemand misschien een goede oplossing hiervoor? Ik hou jullie updated met de kweek. Vriendelijke groetjes, Mark Pol.
  10. Mark Pol

    Wietplanten 2017

    Early Skunk, Durban Posion en Critical Kush
  11. dacht ik ook al aan , heb de dode bladeren eraf gehaald. Vriend van me zegt je kan ze nog redden als je grote pot koopt en wat goede aarde. Denk je dat het nog waard is?
  12. Ik heb van mijn buurman , zijn wiet planten gekregen. Maar zoals je ziet gaan veel bladeren dood en worden ze allemaal geel. Dat was ook de reden waarom ik ze kreeg. Heeft een van jullie nog tips hoe ik de planten kan redden ? Hij zei ook dat het 5liter potten waren, zijn deze wel groot genoeg?
×
×
  • Create New...