Jump to content

Grass-hopper

Full member
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 Goed

About Grass-hopper

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Daar ergens

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. Dat is nuttige info. De GE Lucalox 600W heb ik nu gevraagd aangezien de 400W het ook prima doet in een EVSA zonder krom te trekken. Ik heb nu een 400W Lumii sunblaster en zelfs die houdt het niet helemaal recht. Philips Son-t Agro is al helemaal een ramp
 2. Vandaag een nieuwe 600W 230V lamp van LuxElite binnen gekregen. Tot mijn grote verbazing blijken er losse deeltjes in rond te zwerven waarvan ik de herkomst niet kan herleiden. Contact opgenomen met Greensell, zij kunnen het ook niet thuis brengen maar sturen mij meteen een nieuwe op. Prima service daar dus. Ook vroegen ze mij of ik bereid ben om de lamp voor onderzoek terug te sturen. en als ze mij zo'n goede service leveren dan ben ik ook de kwaadste niet en zal ik hem dus terug sturen. Hier wat foto's:
 3. Het is inderdaad geen 400V evsa. Reden hier voor is dat ik ook met 400W lampen werk. De gavita 600 heb ik als aanvulling op mijn gavita 400 gekocht. Ik zit op een lokatie waar het in de zomer best warm wordt maar in de winter een 600W lamp ook goed mogelijk is. Nu kan ik een 250W, 400W en 600W lamp gebruiken en die op de volgende standen gebruiken; 250-275-300-400-440-600 en 660W Buiten dat het erg chique uit ziet als je 2 van die jongens langs elkaar hebt hangen krijg ik met geen andere combinatie 7 mogelijkheden in wattage Hok is nu niet in gebruik, ben op m'n stekken aan het wachten
 4. Hoi luitjes, Recent heb ik een Gavita digistar 600 uit Duitsland laten komen. Nu ben ik op zoek naar een goede 600W lamp voor de bloeifase en heb de volgende lampen in gedachte: Lumii 600W GE Lucalox XO 600W Lux plant 600W Een Philips greenpower zou i.c.m. een EVSA opstartproblemen kunnen veroorzaken dus valt die voor mij bij voorbaat af. Welke 600W lamp is jullie keuze i.c.m een EVSA??
 5. bij growland kun je de greenpower lampen nog gewoon bestellen @lostchild, gavita lampen kun je hier toch niet meer bestellen, anders graag even een linkje aub
 6. congrats boef en Kelsorules. Geniet van deze tijd, de mijne is ondertussen al 4...... en dat gaat rete snel.
 7. Handige Harry is weer eens aan het knutselen geweest....Sjapoo hoor! Dat heb je mooi geflikt.
 8. Vandaag heb ik de boel geknipt en de eindscore valt me niet tegen, 196gram. 100% droog is hij nog niet dus ik verwacht er 'n goede 150gram aan over te houden.
 9. 't lijkt er op dat jij 't wel in je vingers hebt, je voltooide ronde ziet er goed uit net als je nieuwe plantjes. Echt netjes hoor @bill Als je mij vraagt hoeft hij weinig aan te passen aan z'n hok. Die spaarlampen doen het goed dus waarom zou je daar geld in investeren. Wat ik wel zou doen is het groei gedeelte licht dicht maken t.o.v. het bloei gedeelte want mij is inderdaad ook niet helemaal duidelijk hoe hij het hier aanpakt.
 10. is dit niet de verkeerde volgorde. Normaal verkrijg je eerst de nodige info en doe je dan pas de aanschaf zodat je ook precies weet wat je moet hebben. Maar goed, zo kan ook. Succes gewenst.
 11. welkom, schuif aan, rol dr eentje en enjoy
×
×
 • Create New...