Jump to content

arneDMS

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About arneDMS

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ziet er goed uit! Welke merk led is dat? Wat was je totale opbrengst?
 2. 1x madberry is goed uitgekomen en al 5cm hoog 1x kinky blaze is goed uitgekomen en al 5cm hoog 1x kinky blaze is uitgekomen maar ziet er niet zo goed uit. Heb de twee goede zaadjes overgepot naar 11 liter potten. Denk dat ze dat wel leuk gaan vinden! Ik ben idd niet zo een geduldige mens, maar dit heb je wel nodig voor deze hobby. Wordt afwachten wat de andere zaadjes doen.
 3. Ik geef ze manueel water, de spongespots zijn toch altijd nat. Ik had gelezen dat je idd overvloedig water moet geven maar dat dit ook voor rotten van de zaadjes kan zorgen.
 4. Ik heb redelijk wat reviews gelezen van de viparspectra , lijkt wel een goeie lamp te zijn. Heb deze besteld op amazon.co.uk voor 110€ incl verzending , goeie deal dus! Als ik overschakel op bloei ga ik er denk ik nog een led ufo'tje bijhangen die ik kan lenen van een vriend. De lamp geeft een bak output, echt wel fel licht, het spectrum en de PARS zitten goed, denk ik toch. Dit zullen we binnenkort zien! Maakt wel wat lawaai en wordt helemaal niet warm, voor een verbruik van ongeveer 100 watt per uur moet je het ook al niet laten. Dit is maar 1.2 kilowatt uur per dag als ze in bloei staat ingesteld. De aparte schakelaars voor groei en bloei stand zijn ook best wel handig. Bouwkwaliteit is ook in orde. Allesinds bedankt voor de succes wensen . Binnen een klein uurtje gaat het licht aan, hoop dat de zaadjes toch uitkomen, er zijn er nog maar 3 uitgekomen vd 10. Als er voldoende zaadjes uitkomen zou ik voor de sannies starters pakket gaan.
 5. Kan ik dit zelf verplaatsen of moet een admin dit doen? Weet u soms of het normaal is dat de zaden zo traag/niet ontkiemen?
 6. Dag iedereen, Eerste dat ik echt zelf kweek, in het verleden wel al veel meegekeken en geknipt bij vrienden. Heb voor LED gekozen omdat HPS veel te veel verbruikt en te warm wordt. De LED lamp verbruikt trouwens 90 watt effectief. Setup: 1m x 1m x 1.80m tent Viparspectra 450w LED lamp Zekeringkastje met digitale timer en 30 mA aardlekschakelaar en 6 ampere automaat. 5x 11l potten voor de madberry's , kinky blaze moet ik nog potten voor kopen. Als zaad voor sannies gekozen omdat ik hier goeie dingen over hoorde. Kinky blaze heb ik als freebies gekregen. Verslag: Heb ze maandag 22 mei geplant in de spongepots omstreeks 12u Na een dag of twee kwamen er al twee boven. 1x madberry en een 1x blaze. Nu zijn we al ruim zes dagen verder en er zijn ongeveer 5 zaadjes die al een worteltje vertonen. Is het normaal dat het zo traag gaat of doe ik iets verkeerd? Het weer is echt wel warm nu en de gemiddelde temperatuur in de tent is toch wel 28 graden celsius. Luchtvochtigheid is rond de 40 procent. Ik hoor het graag.
 7. Best een mooi eindresultaat! Zal ongeveer 50 procent van het gewicht gaan als het droog is. Het lijkt wel een goed idee om over te schakelen op HPS als je planten in bloei zet.
 8. Best een stevige plant voor onder een LED . Heb de viparspectra 450w besteld op amazon! Heb je de zaadjes ontkiemd onder de led op veg stand?
 9. Zal jack worden dan, liever kolos maar die is niet in voorraad bij Sannie's
 10. Qua veiligheid, 6 ampere automaat er tussen, 30 mili ampere aardlekschakelaar en Nest Protect rookmelder met wifi verbinding voor melding te krijgen op de iPhone . Ik zoek een soortje met een goeie opbrengst. Sannie's jack of kolossus of herijuana. Ik ben heel benieuwd naar wat dit allemaal gaat geven.
 11. Zien er stevig uit! Ben je tevreden van de LED lamp? ZIt nu te kijken om de Viparspectra 450 w te kopen voor 115€. Goeie deal toch? Hoeveel heb jij betaald voor je lamp?
 12. Dag iedereen, Heb al meerdere malen wat vrienden geholpen bij het kweken maar nooit echt dieper op ingegaan. Nu is het tijd om dit te doen. Ik zou gaan voor een Viparspectra 450 LED lamp en zaadjes van sannie's en een kweektent van 1m x 1m x 1.80m. Zou er 9 stuks in zetten. Ik heb nog veel leeswerk en een kweekverslag zien jullie binnenkort wel verschijnen .
×
×
 • Create New...