Jump to content

surfer4live

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About surfer4live

  • Rank
    Groentje
  1. oeps nog effe de link bij zetten http://users.skynet.be/karperen.westvlaand...asj%20maken.htm
  2. Weet niet of dit een repost is, :unsure: maar kwam dit juist tegen op het net en vind dit een mooi overzichtelijk stukje info.
  3. Wat is cellofaan juist? en waar koop je het? lukt dit ook met gewoon plastiekfolie? :unsure:
  4. Hier in belgië is ook wel lekkere hasj te vinden hoor. Vooral in brussel, rechstreeks van marroko. mmm the real heavy stuff!!!
  5. Ik heb eens gehoord dat een te hooge temp bij het kiemen de kans op mannetjes verhoogt. Iemand ervaring of dit zo is?
  6. Heb juist twee kweekjes achter de rug waarbij ik 1/2 hydrokorrels en 1/2 gewone potgrond aangevuld met beendermeel,tuinkalie en koolzure magnesiumkalk. Waar ik heel tevereden resultaten op behaald heb, maar vond over deze methode niet te veel terug en had besloten een mix te gaan halen in de growshop en hier eens op te kweken zonder iets toe te voegen buiten de canna terra voeding. Ben nu in de helft van mijn kweekje en ben tot besluit gekomen dat ik de volgende kweek terug mijn eigen mix maak. De plantjes hebben in den beginne echt afgezian vande ph waarde van de grond. Heb uiteindelijk zelf nog toevoegingen moeten doen. Dit was een mix van b'cuzz bio aarde.
  7. Hoe lang staan de zaadlingen nu al ongeveer? Kan je hun geslacht al herkennen? Ben echt benieuwd hoe ze gaan evolueren, voornamelijk in de hoogte.
  8. Heb je nergens geen tl meer liggen of hangen, je kan ze daar nog even in de groei houden. Als ze dan nog doorschieten steek je ze bij de rest in bloei en oogst je in fases.
  9. Ik zou nog even wachten met ze in bloei te zetten, het zal je opbrengst enkel ten goede komen. En je hokje is touwens groot genoeg.
  10. Inderdaat, heb dit gezien bij een paar kennisen, zij smoren namelijk enkel hasj. (shit in onze volksmond!) En rollen dergelijke filtertjes altijd. Had dus niet gedacht dat het de kracht van de wiet zou wegnemen. Maar tabak komt zeker niet van pas bij het rollen van een blunt!!!
  11. Een lookmix doet wonderen, maar de plantjes staan al in bloei, dus zou ik nu toch niets meer beginnen sproeien. Een optie is roofmijt bestellen!
  12. Ik denk niet dat spint kleine witte vliegjes zijn hoor. Volgens mij waren al die zwarte puntjes juist de beestjes ( of vergis ik mij? ). Dacht eerst ook dat het gewoon vlekjes waren tot je het is nouwlettend in het oog houd dan zie je dat die zwarte puntjes zich voortbewegen. Het waren kleine harige beestjes. Maar heb direct alles verdreven.
  13. Is dit geen symtoom van spint? Heb je de onderkant van je blaadjes al is afgezocht naar beestjes? Had net dezefde puntjes toen er spint op zat.
  14. 9 op 20 lijkt mij wat veel, ik zou de uitlopers toppen en de andere nog wat tijd geven tot ze op gelijke hoogte komen.
×
×
  • Create New...