Jump to content

ghandum

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ghandum

  1. Dank jullie wel voor alle informatie die verstrekt is. Ik heb de planten verhuis naar binnen in indirect zonlicht. 2 plantjes lijken het te gaan redden, de slechtste heeft er wat meer moeite mee. Ik ben nog heel erg in twijfel of ik niet gewoon weer opnieuw begin met me resterende zaadjes, aangezien dit autoflowers zijn en er al 5 weken voorbijzijn en het nog amper planten te noemen zijn.
  2. Oke, Ik geef ze nog een weekje. Ik zal een beetje bijvoeden met canna vega en mischien wat bladvoeding erop spuiten?
  3. Hallo allemaal, Ik heb op 1 april 3 zaadjes van de coulor mix autoflowers van dutchpassion ontkiemd en daarna overgepot. Bij nader inzien ben ik toch een maandje te vroeg geweest. Ik heb ze al die tijd binnen gehad en daardoor ook redelijk wat strek gekregen. Nu met het mooie weer heb ik ze direct naar buiten verplaatst. Met helaas dit als resultaat: Ze staan in een mix van potgrond en plagron lightmix zonder perliet. Ik ben zeer voorzichtig geweest met water geven, ongeveer om de dag een klein beetje. Binnen deden ze het prima, buiten lijken ze per direct dood te gaan. Komt dit mischien door de volle zon? En dan nu de grote vraag, zijn ze nog te redden? Of kan ik beter me andere drie zaadjes ontkiemen die ik nog heb liggen? Alvast bedankt voor alle info die me tegemoet gaat komen
  4. ghandum

    Autoflowers

  5. ghandum

    Think

    From the album: Autoflowers

  6. ghandum

    Star ryder

    From the album: Autoflowers

  7. ghandum

    Autoxtreme

    From the album: Autoflowers

  8. Wauw ziet er goed uit! Hoe verduister je? Zet je er een tent overheen ofzo?
  9. Koop 5 goedkopen parasollen bij de action, ben je ook klaar
  10. Laten we er maar hopen dat hij er net zo goed vanaf komt als dat ik er vanaf ben gekomen
  11. Ik ben in mijn duister verleden ooit aangehouden toen ik net 100gr amfetamine had gehaald ik was toendertijd verslaafd (nu gelukkig al 4,5 jaar clean!) Ik werd toen ook vast gezet, en heb alles op mijn verslaving gegooid en dat het voor eigen gebruik was. Ik heb 2 weken in voorarrest gezeten, en heb mocht toen vrijuit tot mijn zaak voorkwam. Uiteindlijk heb ik maar 60 uur taakstraf gekregen, en verslavingsreclasering voor 2 jaar. Ik weet niet of me verhaal helpt, omdat het om 2 totaal verschillende producten gaat, maar mijn advies is gewoon eerlijk zijn en erop houden dat het puur voor eigen gebruik is.
  12. Klein update met een paar foto's. Heb deze keer de telefoon van mijn werk gepakt omdat die een iets betere camera heeft. De planten hier hebben ook last gehad van de storm, paar keer omgewaaid en een flinke tak afgebroken. De won is gelukkig goed herstellende, naar dit heb ik ze maar een dagje in de schuur gezet wat maar net paste! Hier wat foto's van hoe ze er nu bij staan; Somige bladeren zijn wat geel, ik hoop dat dit nog bij trekt en dat ze weer mooi groen worden Dat was m dan, ik ga weer genieten van de zon!
  13. ghandum

    Phantom Menace

  14. ghandum

    IMG 7721

    From the album: Phantom Menace

  15. ghandum

    IMG 7720

    From the album: Phantom Menace

  16. ghandum

    Storm schade

    From the album: Phantom Menace

  17. ghandum

    IMG 7718

    From the album: Phantom Menace

  18. ghandum

    Te Laat?

    Oke, thnx voor de info! Ik wacht dit jaar lekker rustig af en besteed alle aandacht aan me 2 boompjes die nu staan
  19. ghandum

    Te Laat?

    Hallo, Ik heb nog een zak canna terra over, is het al te laat om nog autoflowers te planten en nog af te laten bloeien? Ik hoor het graag anders wacht ik nog een jaartje!
  20. Goedemiddag mensen! Ik heb een tijd niks van me laten horen, dat komt omdat me vriendin en ik een huis hebben gekocht. We zaten dus midden in een verhuizing, en nu in een verbouwing! Op 1 juni hebben we de sleutel gekregen van ons heerlijke huis met de tuin op het zuidwesten (van 10u sochtends tot laat savonds volle zon) En drie keer raden wat als eerste mee is verhuist, juist ja de 2 (toen nog) baby dames. Ze zijn gelijk in speciekuipen gegaan met Canna grond. Ik heb wat foto's tussendoor gemaakt, je kunt goed zien dat de baby dames in 7 weken tijd uitgegroeid zijn tot volwaardige vrouwen Genoeg gepraat, hier zijn foto's; Eerste week dat ze in de speciekuip zitten; En hier zijn we weer een paar weekjes verder; Samen met me vriendin (1.70m) Vanwege de extreme hitte de kuipen wit geverft, heb nu toch genoeg latex (alles aant witten binnen) En toen een grote fout gemaakt, 2 dagen geen water gegeven in verband met de vele regen. De volgende dag scheen de zon lekker heel de dag en toen ik in de avond thuis kwam trof ik ze zo aan; Om te janken dus Ik was er gelukkig op tijd bij, want naar voorzichtig water gegeven te hebben bloeide ze weer mooi op Ze staan er gelukkig weer helemaal happy bij, ze laten al kleine tekenen van bloei zien. Ik ben sinds vorige week ook begonnen met bloeivoeding te geven icm boost van canna en rizotonic met cannazym. Ben benieuwd wat het eindresultaat gaat zijn, de 2 meter grens is in ieder geval gebroken (incl kuip dan)
  21. ghandum

    verhuist 13

    From the album: Phantom Menace

  22. ghandum

    verhuist 12

    From the album: Phantom Menace

  23. ghandum

    verhuist 11

    From the album: Phantom Menace

  24. ghandum

    verhuist 10

    From the album: Phantom Menace

  25. ghandum

    verhuist 9

    From the album: Phantom Menace

×
×
  • Create New...