Jump to content

ghandum

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About ghandum

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

756 profile views
 1. Dank jullie wel voor alle informatie die verstrekt is. Ik heb de planten verhuis naar binnen in indirect zonlicht. 2 plantjes lijken het te gaan redden, de slechtste heeft er wat meer moeite mee. Ik ben nog heel erg in twijfel of ik niet gewoon weer opnieuw begin met me resterende zaadjes, aangezien dit autoflowers zijn en er al 5 weken voorbijzijn en het nog amper planten te noemen zijn.
 2. Oke, Ik geef ze nog een weekje. Ik zal een beetje bijvoeden met canna vega en mischien wat bladvoeding erop spuiten?
 3. Hallo allemaal, Ik heb op 1 april 3 zaadjes van de coulor mix autoflowers van dutchpassion ontkiemd en daarna overgepot. Bij nader inzien ben ik toch een maandje te vroeg geweest. Ik heb ze al die tijd binnen gehad en daardoor ook redelijk wat strek gekregen. Nu met het mooie weer heb ik ze direct naar buiten verplaatst. Met helaas dit als resultaat: Ze staan in een mix van potgrond en plagron lightmix zonder perliet. Ik ben zeer voorzichtig geweest met water geven, ongeveer om de dag een klein beetje. Binnen deden ze het prima, buiten lijken ze per direct dood te gaan. Komt dit mischien door de volle zon? En dan nu de grote vraag, zijn ze nog te redden? Of kan ik beter me andere drie zaadjes ontkiemen die ik nog heb liggen? Alvast bedankt voor alle info die me tegemoet gaat komen
 4. ghandum

  Autoflowers

 5. Wauw ziet er goed uit! Hoe verduister je? Zet je er een tent overheen ofzo?
 6. Koop 5 goedkopen parasollen bij de action, ben je ook klaar
 7. Laten we er maar hopen dat hij er net zo goed vanaf komt als dat ik er vanaf ben gekomen
 8. Ik ben in mijn duister verleden ooit aangehouden toen ik net 100gr amfetamine had gehaald ik was toendertijd verslaafd (nu gelukkig al 4,5 jaar clean!) Ik werd toen ook vast gezet, en heb alles op mijn verslaving gegooid en dat het voor eigen gebruik was. Ik heb 2 weken in voorarrest gezeten, en heb mocht toen vrijuit tot mijn zaak voorkwam. Uiteindlijk heb ik maar 60 uur taakstraf gekregen, en verslavingsreclasering voor 2 jaar. Ik weet niet of me verhaal helpt, omdat het om 2 totaal verschillende producten gaat, maar mijn advies is gewoon eerlijk zijn en erop houden dat het puur voor eigen gebruik is.
 9. Klein update met een paar foto's. Heb deze keer de telefoon van mijn werk gepakt omdat die een iets betere camera heeft. De planten hier hebben ook last gehad van de storm, paar keer omgewaaid en een flinke tak afgebroken. De won is gelukkig goed herstellende, naar dit heb ik ze maar een dagje in de schuur gezet wat maar net paste! Hier wat foto's van hoe ze er nu bij staan; Somige bladeren zijn wat geel, ik hoop dat dit nog bij trekt en dat ze weer mooi groen worden Dat was m dan, ik ga weer genieten van de zon!
 10. ghandum

  Phantom Menace

 11. ghandum

  Te Laat?

  Oke, thnx voor de info! Ik wacht dit jaar lekker rustig af en besteed alle aandacht aan me 2 boompjes die nu staan
 12. ghandum

  Te Laat?

  Hallo, Ik heb nog een zak canna terra over, is het al te laat om nog autoflowers te planten en nog af te laten bloeien? Ik hoor het graag anders wacht ik nog een jaartje!
 13. Goedemiddag mensen! Ik heb een tijd niks van me laten horen, dat komt omdat me vriendin en ik een huis hebben gekocht. We zaten dus midden in een verhuizing, en nu in een verbouwing! Op 1 juni hebben we de sleutel gekregen van ons heerlijke huis met de tuin op het zuidwesten (van 10u sochtends tot laat savonds volle zon) En drie keer raden wat als eerste mee is verhuist, juist ja de 2 (toen nog) baby dames. Ze zijn gelijk in speciekuipen gegaan met Canna grond. Ik heb wat foto's tussendoor gemaakt, je kunt goed zien dat de baby dames in 7 weken tijd uitgegroeid zijn tot volwaardige vrouwen Genoeg gepraat, hier zijn foto's; Eerste week dat ze in de speciekuip zitten; En hier zijn we weer een paar weekjes verder; Samen met me vriendin (1.70m) Vanwege de extreme hitte de kuipen wit geverft, heb nu toch genoeg latex (alles aant witten binnen) En toen een grote fout gemaakt, 2 dagen geen water gegeven in verband met de vele regen. De volgende dag scheen de zon lekker heel de dag en toen ik in de avond thuis kwam trof ik ze zo aan; Om te janken dus Ik was er gelukkig op tijd bij, want naar voorzichtig water gegeven te hebben bloeide ze weer mooi op Ze staan er gelukkig weer helemaal happy bij, ze laten al kleine tekenen van bloei zien. Ik ben sinds vorige week ook begonnen met bloeivoeding te geven icm boost van canna en rizotonic met cannazym. Ben benieuwd wat het eindresultaat gaat zijn, de 2 meter grens is in ieder geval gebroken (incl kuip dan)
 14. Oke, plannen zijn iets gewijzigd. Ik ga beide plantjes niet meer in de volle grond zetten maar meenemen naar ons nieuwe huis waar we 1 juni de sleutel van krijgen. Ben dus even naar de bouwmarkt gegaan om 2 speciekuipen te kopen en een ak hydrokorrels, de plantjes staan nu lekker op het balkon te genieten van het weer; Ook ben ik afgelopen vrijdag avond gezellig bij de lokale tuinboer geweest met me vriendin waar we iets te lang zijn blijven hangen en heb me goed laten adviseren. Nu heb ik de volgende voedingslijn bij hem besteld en grond; Ik ben dus van plan om het iets serieuzer aan te gaan pakken vanaf nu Vanaf 1 juni ga ik da plantjes overpotten naar de speciekuip, ik kijk even hoe ze het nog volhouden in deze potten anders gaan ze tussen door iets groter maar liever niet natuurlijk! Ik kan ze nu nog niet in de speciekuipen potten, want ze moeten nog zo discreet mogelijk verhuist kunnen worden. Als jullie tips hebben of trucs dan hoor ik het graag! Vooral over de voeding
 15. Zoals beloofd nu eindelijk de foto's van de locatie; De tuin staat op het zuidwesten, het enige wat de zon blokkeert zijn de bomen dus ik moet nog even uitvogelen wat de beste spot gaat zijn! De tuin is in ieder geval groot genoeg! Nu foto's van de verstopte/begroeide kas; En ik denk dat de vorige krakers me voor geweest zijn met hun groene vingers want ik heb meerdere van deze gevonden; Ik heb trouwens net een huis gekocht, met een leuke tuin en relaxte buren en afgesloten brandgangen! Ik ga me autoflowers dus lekker in me eigen tuin zetten zodat ik ze kan zien groeien en bloeien
×
×
 • Create New...