Jump to content

BloWen

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BloWen

 • Rank
  Groentje
 1. Wat dacht je van eerst weer uitrollen
 2. Het uiteinde van de tip vochtig maken met je tong, tip tussen 2 vingers pakken, vlak voor je mond houden en warme lucht uitblazen........ Als je dit hebt gedaan dan kun je het tipje helemaal perfect oprollen (helemaal dicht). De Groenten.
 3. Ik had al gezocht naar DIONAEA MUSCIPULA. Dit is wat ik er nu over weet: - temp. 12 tot 37 graden - regenwater - schaaltje met water in grotere schaal met water (plantje op het kleinste schaaltje) - allerlei soorten eten (geen schadelijke beestjes) - in december beginnen met overwinteren (onder 12 graden) - voorzichtig uitgraven - alle groene stengels wegknippen - en daarna bewaren in de koelkast (DENK IK?!) Klopt dit zo'n beetje? Ik kan er verder niet veel over vinden, een link zou ook welkom zijn. De Groenten.
 4. Ik zou maar van die doornappel shit afblijven, probeer dan liever een cactus of een vliegenzwam (wel uit de shop) Maaruh ik heb een paar vraagjes over zo'n venus vliegenval. Ik heb er 1tje gehaald bij intratuin en nou heb ik al vanalles gezocht over hoe je um moet verzorgen maar ik wil toch nog ff een paar dingetjes weten. - Kan het plantje onder een 400 watt lamp? - Hoe groot worden die "bekjes" maximaal? Het zijn er 20 van 1 tot 2 cm. - Wat kan je ze het beste geven? Fruitvliegjes? En kan iemand me uitleggen hoe ik um moet laten overwinteren, waar ik het plantje af moet snijden en wat ik er verder nog mee moet doen voordat ie de koelkast in gaat. Alvast bedankt en De Groenten!
 5. Waar haal je zo'n vleesetende plant, ik wil een paar van die "venus vliegenvangers" Alvast bedankt en De Groenten!
 6. Nee ik ben geen debiel die haarlak erop spuit!!! Het is trouwens voor mezelf dus ik ga er echt geen rotzooi opgooien.
 7. Knipafval droogt veel sneller. Ikzelf heb het op zo'n ronde ijzeren plaat van een platenspeler gedroogd met 3 theelichtjes eronder, maarja dat is omdat ik niet kan wachten. Het gaat ook ietsje tenkoste van de kwaliteit. Het beste is gewoon op een droge, donkere, goed geventileerde plek. De Groenten.
 8. BloWen

  Herma?

  Ja dan mag ik het toch nog wel weten? Ik vind gewoon dat er geen hermafrodieten uit stek mogen voortkomen! Ze zijn schrot die dingen, allemaal kleine toppen.
 9. BloWen

  Herma?

  Hallo allemaal, ik heb een vraagje. Ik heb een paar plantjes met vermoedelijk mannelijke symptonen. Zou iemand hier ff kunnen kijken bij de laatste 2 foto's van de eerste post? En wie kan me hier iets meer over vertellen....... Want bij hennepdesk weet niemand het denk ik.
 10. Ja je hebt gelijk, gisteren had ik het er nog over met iemand . Maarja..... iedereen noemt het thc dus ze weten denk ik wel wat ik bedoel. En de 30% THC lijkt me dan ook niet haalbaar.
 11. Dan is mijn hash ZEKER goed 99,9% THC
 12. Euj, ik wilde ff vragen hoeveel % THC deze wiet ongeveer bevat, iemand zei 30%..... kan dat?? En hoeveel zou deze wiet opbrengen? Ik ga het niet verkopen maar ben gewoon nieuwsgierig naar wat het waard is. Foto 1 Foto 2 Alvast bedankt en De Groenten.
 13. Nee ik heb niks ingevroren, het moet gewoon kurkdroog zijn.
 14. Alleen de blaadjes rond de toppen ja, blaadjes waar niks opzit heb je niks aan. En geen takjes erin doen want dan sloop je denk ik de panty.
 15. Kijk hier voor meer info KLIK Na 11 stoppen als je alleen poeder moet hebben Nee, als je eenmaal bezig bent dan hou je het makkelijk een uur vol De Groenten.
×
×
 • Create New...