Jump to content

GreenIsMyColour

Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Positief

About GreenIsMyColour

 • Rank
  Jointjesdraaier

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgium
 • Interests
  Wiet, tuinbouw, psychologie
 1. Dag iedereen Ik ga binnenkort naar Eindhoven en vroeg me af welke shop in Eindhoven de moeite waard is om eens te bezoeken? Ik koop 5 gram en zou liefst daar max 60 euro voor betalen. (Klinkt belachelijk veel voor mij maar ja tegenwoordig is dit de prijs zeker?) Alvast bedankt!
 2. Schrik om gepakt te worden dat is het probleem. Wil niet verkopen ofzo wil gewoon m'n zaadje ontkiemen en oogsten kom ik zeker toe tot volgende zomer.
 3. Mocht ik gepakt worden valt een heel groot deel van m'n toekomstplannen weg, daarom wil ik weinig risico's nemen. Ik wil gewoon 1 plantje maar weet echt niks van binnen kweken. Bijvoorbeeld hoeveel watt heeft 1 plantje nodig? En de geur ja mss de laatste weken afbloeien binnen voor de venster.
 4. Bedankt voor de tip, maar is er dan niet te weinig ventilatie? Er staat een chauffage (dus constante temperatuur) en de ruimte staat al 2 jaar leeg (is op een kilometer van m'n woning en staat niet op m'n naam). En als ik in die kamer kweek met welke lampen kweek ik dan het best? Niet zo leuke ervaringen met de blauwtjes wil dus echt onprofessioneel blijven maar toch een deftig resultaat halen (zo'n 15 gram aan autoflower lijkt me mogelijk).
 5. beste blowers en kwekers Vorige week heb ik twee zaadjes gekocht op wietzaadjes.nl 1 x auto purple - pyramid seeds 1 x royal creamatic - RQS (prachtig foto'tje op de verpakking Weet relatief weinig over deze soortjes, ook niet de zin om me te verdiepen, gewoon wat impulsief en zonder verwachtingen er aan beginnen. Ben nu 1 zaadje aan het ontkiemen (auto purple), dit zaadje gaat in een 18 liter pot. Nu zijn er 2 mogelijkheden, zal het zo goed mogelijk uitleggen zodat jullie de keuze kunnen vergemakkelijken. Mogelijkheid 1: Ik zet de plant binnen voor het raam (zonlicht) en als zon ondergaat schakel ik over naar een spaarlamp 30 watt om de dag nog eventjes te verlengen (zodat hij niet direct begint te bloeien). Mogelijkheid 2: Een grote lege donkere kamer +- 4 x 6 m met daarin 3 lampjes 45 watt (iemand tips om te reflecteren) , een ventilator en verwarming op 20 graden. Deur is 's ochtends en 's avonds 10 minuutjes open. Welke mogelijkheid is volgens jullie het best? ook rekening houdend met de pakkans van een kweek met lampen. Elektriciteit is zo goed als gratis dus daar wordt m'n keuze niet door bepaald. Ik hou hier zeker een kweekverslag van bij, dus schuif aan en help mee aan een goede kweek en/of leer zelf iets bij ! Updates volgen of het nu lukt of niet! Greetz GIMC
 6. Ozzoes you're back! Blijven kweken en laat je door niets of niemand tegenhouden. Gun ons het watertanden SUCCES
 7. Toen er vorig jaar bij ons een enorme wietgeur hing, hebben de wouten over de hele buurt geweest met helikopter.
 8. En bij deze ons Eindresultaat: 96,8 grammetjes. Grote plant: 46,2 gr Middel: 32,5 gr Klein: 18,1 gr Grote en middel samen (kleintje is nog niet volledig droog, dus is er niet bij) NIKS van rot, ZALIG ! Fluffy topjes ga ik gebruiken om thee (proberen) te maken. Ben zeer tevreden over m'n eerste kweek. Bedankt iedereen, zonder jullie zou het niet zo'n succes geweest zijn. En een klein rookverslagje ! Uiterlijk: Donker groene toppen boordevol THC (op sommige kropjes wat gele blaadjes maar niks ernstigs) Smaak: Explosie van smaken. Wat fruitig, zoet maar toch ook zeer fris, muntsmaakje (smaak beschrijven is niet m'n sterkste punt) Effect: Zoals ze bij ons zeggen ( je voelt niks en dan ineens PATAT en je bent K to the O) Een lekker jointje Dit was een leuk project, veel bijgeleerd ! Nu met heeeeeel veel goeie moed en motivatie op naar de volgende kweek. En ondertussen nog wat eigen kweek roken Ga trouwens deze winter een plantje als kamerplant houden op de vensterbank ( heb wel een strategisch plaatsje). Laters !
 9. Heb een andere droogplaats gevonden (een betere). Dus dat was een ideale gelegenheid om een foto te nemen van het eindresultaat van de drie planten. Zondag komt weegschaal dus dan zeg ik julie hoevel grammetjes het geworden is! Spannend... LEKKER
×
×
 • Create New...