Jump to content

FNTSTK

New Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About FNTSTK

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Afgelopen dagen hebben de 2 'gezondere' plantjes een mooie groeispurt gemaakt (dit weekend volgen er foto's). de Himalayan Orange Diesel begint gele vlekken te vertonen op de bladeren. De terra bloom van plagron is besteld voor de bloeifase. Ik ga alles laten lopen hoe het is en zien hoe het gaat, heb al redelijk wat geleerd ondertussen de de overgebleven 2 zaadjes zullen het hopelijk beter doen tot nu toe dan!
 2. Bedankt voor de comments, andere potten zullen voor de 2 overgebleven zaadjes zijn voor hierna, lijkt me niet zo goed om deze nu nog te gaan overzetten. De zakken zitten niet helemaal vol, maar de overige rand doe ik gewoon naar beneden. Plantjes zitten nu exact 2 weken de grond in (weet de exacte datum niet meer wanneer ze boven gekomen zijn). Nu heb ik niet de indruk bij 2 van de 3 dat ze er super gezond uit zien, 1 plantje komt ook achter qua groei. de afgelopen 2 weken is er nu niet meteen zo'n top weer geweest, volgens mij maar een dag of 3 echt mooi weer. Enige idee hierover? Hamalayan orange diesel 9deze komt wat achter, ziet er ook best vervormd uit. De bubble kush, naar mijn mening het plantje die het er gezondst uitziet De Grizzly purple auto die ook een beetje vervormde bladeren heeft lijkt me Enige opmerkingen, ik hoor het graag! ;D
 3. Kleine update! 3 soortjes zijn ondertussen aan het ontkiemen. Verder ben ik gewoon universele potgrond gaan halen maar door een kleine rekenfout heb ik iet wat te weinig, morgen moet ik toch gewoon nog Perliet halen dus geen probleem. Heb toevallig 'afvalzakken' gevonden waar 80L in zit dus gebruik ik deze maar of is dit wat te veel ruimte? Op die 80L hoeveel delen Perliet zou ik hierdoor draaien? Gooi ik hierdoor ook nog een deeltje compost best?
 4. Hallo iedereen! Wegens deze onaangename periode heb ik eindelijk tijd om de hand om een eerste probeer-kweekje een kans te geven. Hopelijk gaat het met iedereen goed hier. Ik kijk wel al een aantal jaren rond op het forum hier uit interesse en zo te zien had ik zelfs nog een account zonder het zelf nog te weten. Dit verslagje is bedoeld om de vooruitgang wat bij te houden maar vooral om jullie meningen te horen en vragen te stellen dus mijn excuses als er soms wat veel leeswerk aan is. De soortjes 1 x Bubble Kush Automatic - RQS 1 x Purple Kush Auto - Wietzaadjes.nl huismerk 1 x Grizzly Purple Auto - Blimburn Seeds 1 x White Dwarf Auto - Wietzaadjes.nl huismerk 1 x Himalayan Orange Diesel - Short stuff De Keuze voor Auto soortjes lag voor de hand aangezien dit een terraskweek is midden in het centrum. Voorlopig begin ik met de Purple Kush auto, deze komt in een 46L pot (heb enkel potten van 11L en 1 van 46L ter beschikking momenteel wegens het sluiten van alle winkels hier in Belgiƫ). Ik probeer nog grotere liter potten bij elkaar te scharrelen hier in de buurt. Graag had ik jullie mening over voeding/aarde, niet omdat ik te lui zou zijn om dit allemaal op te zoeken maar ik lees zo veel verschillende meningen ivm voeding/aarde en auto's.. Voorlopig gaat het uit naar universele potgrond en enkel dit. Ik heb ergens gelezen dat voeding pas nodig is vanaf de plant een 4-tal nodes heeft? Ik denk dat dit het wel is voor nu, ik hou jullie morgen op de hoogte eens ik de meeste dingen voorbereid heb!
×
×
 • Create New...