Jump to content

lunatic

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lunatic

  • Rank
    Groentje
  1. Ik ken iemand die gewoon iedere 2 jaar een nieuwe auto van 30.000 euro koopt van zijn zwarte geld. Doet ie nou al bijna 10 jaar.. Gewoon met cash geld naar de garage gaan en niemand zal er over vragen zegt ie... Maar oke, dat zou ik niet durven als het groen geld was, omdat er meer op het spel staat. Wat ik me verder afvraag, beetje offtopic misschien, maar ik zie hier bedragen voorbij komen waar ik niet goed van word!! Kan je nou als thuiskweker zo 5000 euro per 10 weken redden met bijv. een plantje of 80 zonder dat het opvalt bij het energiebedrijf? Of nemen jullie dat risico allemaal gewoon?
  2. Het is nu denk ik zo erg omdat ik buitenwiet (afrika) heb gerookt. Met binnenwiet is het zweten wel een stuk minder. Waarschijnlijk omdat ik daar veel minder van nodig heb. Met die buitenwiet doe ik met 6 gram een weekend en met binnenwiet (ww) zit ik hooguit op 1,5 tot 2 gram. Ook omdat het veel langer werkt... Dus van alle andere stofjes krijg je minder binnen als de wiet sterker is. Dat gaat voornamelijk in je vetlaag zitten en waarschijnlijk werkt je lichaam het er uit door te zweten. En nog wat, met hasj heb ik er nog minder last van of helemaal niet... Door de tabak zal het ook niet komen, want als ik het puur rook in me snorkelpijp, zweet ik ook. Maar over dat zweet; het is gewoon net water. het stinkt niet, heeft geen kleur of wat dan ook. Het is alleen zoow akelig om steeds zeiknat wakker te worden Ik had gister maar wat salvia genomen, wat ik overigens een nare ervaring vind, maarja, ik had het toch nog liggen en ik moest wat. Het hielp minder dan ervan verwacht word volgens mij, maar wel iets.
  3. Ik heb dus altijd als ik een weekje lekker veel wiet gerookt heb en er weer mee stop, dat ik dus een week lang een paar keer per nacht, helemaal zeiknat van het zweet wakker word. De eerste dagen echt zoveel dat ik mijn shirt kan uitknijpen Ik weet zeker dat dit door de wiet moet komen, want ik heb het anders echt nooit. Wat kan je hiertegen doen behalve een joint opsteken of helemaal stoppen? Ik merk nu al dat ik dan weer vaker zo'n ding rook, om maar goed te kunnen slapen
  4. ik had vorig jaar mexican sativa van sensi seeds; 1,5 vrouwtje (dus 1 hele kleine), 9 herma en 5 mannetjes. Ze kostten maar iets van 15 euro per 15 ofzo en er zat 1 zaadje teveel in het zakje. Maarja het gaat me niet om het geld, ik heb me die zomer steeds lekker zitten maken omdat ik dacht dat ik 11 vrouwtjes had. Later begonnen er 9 stuks te stuiven en helemaal vol met bolletjes! Uiteindelijk heeft het me meer gekost aan voeding e.d. dan de opbrengst me waard was.
  5. Sodetering!!! Ik dacht dat mijn silver haze in een 10 liter potje al groot was, maar DIT zijn ff struiken! Mijn (kleine) plant gaf al 120 gram droog, maar wat zou dit dan wel niet voor opbrengst geven? Dat wil ik volgend jaar ook! Was dit gewoon op eigen terrein of ergens in het wild? Ik ga er aankomend jaar ook weer eens een aantal in het wild planten denk ik. Maar waar vind je nou zo'n mooie open plek waar niemand anders komt? In het bos kan je ze dan wel goed verstoppen maar worden ze nooit erg groot
  6. nou ja, je hoeft natuurlijk geen konijnen af te maken als je dat zielig vind. Ik reed weleens een rondje langs het bos, maar volgens mij kan je ook gewoon een plat konijn van het wegdek peuteren... Alleen, die zijn wel vaak erg verrot. Het beste is iemand opzoeken die jager is en er een paar laten schieten voor weinig. Neem dus ook maar geen risico om ze te vangen in een klem oid, want als ze je pakken ben je erg de lul en alles kwijt wat je bij je heb. Ook je fiets of je auto.
  7. je kan er een paar vangen of anders haal je er een paar bij een fokker en die maak je dood, en dan aan hun poten ophangen ergens bij je planten. Dat schrikt wel af. En bij tuincentra verkopen ze ook weleens korrels die een geur afgeven wat ze vinden stinken. Maar daar moet je dan wel erg veel van rondstrooien voordat het helpt, en dat is best duur.
  8. was eerst niet de bedoeling, maar mijn fantasie is erg groot als ik zo'n apparaat gerookt heb. Wel silverhaze trouwens.
  9. mwah, ik vond het wel een leuk grapje hoor! Ik maakte even een foutje, maar vond het wel leuk om er op door te gaan.
  10. hebben jullie die film met leo di caprio, "The Beach" gezien? Ongeveer zo'n zelfde hennepveld, maar dan met echte wiet. Nog nooit gezien?
  11. 114 kilo ja, dat had die boer vorig jaar
  12. ik heb het er over gehad met die gozer, hij zei als ze het niet geloven, zeg dan maar dat er rooie-tibislapolm aan groeide met sinaasappelsmaak, dan begrijpt iedereen het wel, zei hij. ze waren 8 meter hoog met stammen van 25cm dik en hij had er bijna 7 kilo per boom afgeknipt.
  13. ze hadden ook hasjplanten waar ze in totaal 35 kilo hasj vanaf plukten trouwens.
×
×
  • Create New...