Jump to content

devilin

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About devilin

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Lemon haze nog geen evaring mee bij hun. Ik heb 5 amnesia feministische zaden besteld van hun huismerk. Ik vindt de kwaliteit zeer slecht. Vindt dat ze erg weinig laten zien voor de prijs wat ze vragen.
  2. Thanks mensen, Herma's zijn naar buiten verplaats misschien nog mazzel dat ze xx zaden gaan leveren. Vrouwelijk baby's staan op de oude vertrouwde plek. Super bedankt nogmaals. Wat extra informatie wat ik zeer nuttig vond. Gefeminiseerde cannabiszaden zijn zaden die, genetisch gesproken, enkel vrouwelijke planten voortbrengen – hoewel ondeugdelijk gefeminiseerde zaden hermafrodiete planten kunnen opleveren. Een cannabisplant is genetisch min of meer voorbestemd om mannelijk of vrouwelijk te worden. Dit wordt gedetermineerd door twee chromosomen die iedereen als de X- en Y-chromosoom kent. Een plant met twee Y-chromosomen wordt vrouwelijk, een plant met een X- en een Y-chromosoom wordt mannelijk. Gefeminiseerde zaden worden gemaakt door een vrouwelijke plant te dwingen mannelijke planten voort te brengen door toepassing van gibberellinezuur. Hierdoor wordt de vrouwelijke plant in feite een hermafrodiet en kan hij van zichzelf zaden produceren die alleen XX vrouwelijke chromosomen hebben. Voordat deze zaden verkocht kunnen worden als gefeminiseerde zaden, gaan er jaren van testen en kruisen overheen om er zeker van te zijn dat ze planten zullen voortbrengen en dat ze werkelijk stabiel en consistent zijn. WAT IS EEN HERMAFRODIET? Een hermafrodiet is een tweeslachtelijke plant met zowel mannelijke als vrouwelijke bloemen (zaadzakjes). Een hermafrodiet kan zichzelf bevruchten (én de planten eromheen!) en deze zelfbevruchting levert zaden op in plaats van rookbare wiet.
  3. Bedankt voor de reacties alvast. Maar wil er nu even wat aan toevoegen. De amnesia soort die ik heb staan beginnen oksels haartjes aan te komen. Volgens mij is dit een groot teken dat het een vrouwtje is. Zie volgende foto. Enig commentaar voordat ik me planten eruit gooi.
  4. Ik vindt dit nog niet helemaal kloppen. Want 1 t/m 4de foto zijn 1 en dezelfde plant. Ik meld alleen extra dat ik er meer heb staan. Laatste 2 foto's zijn ook 1 en dezelfde plant amnesia volgens wietzaadjes.nl (Feministische zaden). Heb er wel 4 van staan van amnesia. 1ste t/m 4de foto, 3 van staan allemaal zelfde groei / bloei.
  5. Beste mensen, Ik heb zoals iedereen weet een aantal plantjes staan. Nu zit ik te twijfelen op me oude kennis tussen en man en vrouw. Volgens mij heb ik 2 mannelijke planten groeien. (of mogenlijk Herma) Sorry voor eventueel slechte foto's. Zie volgende foto's Staan net 2 weken 3 dagen. Amnesia Ongveer een 4 weken. Hoor het graag.
  6. Heb gekeken waar deze beestjes inderdaad vandaan kwamen. De dakgoten, die zijn paar jaar niet schoongemaakt. Vlak voordat ze overgepot werden is het professioneel laten reinigen. (Inclusief Cv Ruimte laten reinigen) In verband met Lucht Vervuiling. De 4 Grootste Amnesia's heb ik inderdaad paar beginners fouten mee gemaakt. Maarja heb all 5 jaar niks gemaakt. De 4 grootste zijn ook 1 maand en 2 weken. De andere staan er niet langer dan 2 weken. Ik zal vanmiddag Per plant even foto's maken + Datum's + Meer Info.
  7. Ik heb inderdaad alles ook tussen de wortels afgespoeld ja. Daarna normaal met wortels naar beneden gepot. Daarna normale voeding erbij gegooit. Maar de planten staan all ruim 1 week weer te herstellen Oude Rocker. En nog totaal geen sporen van dood gaan. Ik zal inderdaad over 1 week weer nieuwe foto posten. Dan zul je zien dat deze manier mij super heeft geholpen!
  8. Hallo, Ik wil iedereen gewoon even weer op de hoogte houden. Ik heb alle oude potten weg gedaan en nieuwe potten gekocht + nieuw aarde. Heb de planten compleet afgespoeld met water tot ze schoon waren. Heb de planten vervolgens allemaal overgepot en voeding bijgegooit op normaal schema. Nu ook geen last meer van beestjes! De planten staan nu gelukkig weer te herstellen.
  9. Het zijn indd spingstaartjes.... maar ik kan nergens vinden hoe ik ze het beste kan bestrijden. De planten gaan er steeds slechter en slechter uit zien. Bladeren worden geel en rotten weg. Ik denk een stikstof / fosfor te kort dat sowieso, het zijn er heel veel die beestjes. Kunnen die beestjes ook de oorzaak zijn dat de plant zo slecht gaat?
  10. Toch zijn de witte beestjes er weer, waarschijnlijk is het toch de spin en hij is een holletje onder het aarde aan het maken. In de aarde zie je ook weer witte kleine beestjes lopen. De boven bladen en de nieuwe bladen van de plant zijn ook verkleurd naar geel/wit en alleen als ik ze elke dag voeding geef blijve de bladeren recht anders gaan heel erg hangen echt recht naar benden hangen wat is het beste om nu te doen?
  11. Daar zijn we weer. Ik heb nog steeds last van spinnen en of andere beestjes. Zie Foto Spin. Kan deze verdedigend werken? Want ik zie dat hij mijn bladeren aan het volgooien is met zijn web. De witte beestjes heb ik trouwens geen last meer van. Het lijken soort van zwarte puntjes. Deze zijn zo klein dat ze voor mijn full hd camera niet te fotograferen zijn. Hoor jullie reacties graag.
  12. Links onder de stam zie je een klein wit stipje daar zie je het beestje zitten.
  13. Heb mijn aarde vervangen met nieuwe aarde en mijn oude grote potten met nieuwe kleinere potten. Nu maar hopen dat me kindjes herstellen. Bedankt voor alle hulp. Zal jullie hier en daar op de hoogte houden met de verdere groei/bloei.
  14. Ik heb een camera geleend die de witte beestjes heben vastgelegd op 1 foto. Zie hieronder.
  15. Dankje voor de positieve feedback. Ik heb gister de nogmaals goed gekeken. Hier wat meer info. 1 bak amnesia zit dus met 1 kleine bruine spin die over het aarde loopt. In diezelfde bak lopen ongeveer 50t/m100 witte beestjes 0.5cm onder het aardoppervlak. Gister heb ik 1 zo'n klein wit beestje via de wortel omhoog zien lopen richting de bladeren. En toen ben ik hem uit het oog verloren. Het ziet er ook uit dat ze mijn bladeren kapot maken. En de voeding niet mwer optimaal opneemt. Foto's zou ik graag posten maar de spin is dood. En de miniscule witte beestjes zijn bij de plant zijn niet te fotograferen. Ze zijn net te zien met het blote oog. Ik verwacht ook dat het door de potgrond komt. Het is vrij goedkope potgrond.
×
×
  • Create New...