Jump to content

Wannetou

Members
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

13 Positief

About Wannetou

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Mooie planten, en die gele bladeren lijken me volledig normaal. In bloeifase onttrekt de plant een stuk van zijn voeding uit de bladeren waardoor die geel kleuren.
  2. Droog is er een 30g wiet en 3,5g hasj (uit knipafval) afgekomen, niet slecht maar met iets minder luchtvochtigheid had het nog een veel mooier resultaat kunnen worden. Bedankt voor de steun en het volgen ik ben nu herbegonnen met een big bang autoflower van greenhouse.
  3. Planten moeten omdoen, rot begon zich ook in andere toppen te vormen.. kwam uiteindelijk 120g (low quality) nat af en 65g nat knipafval, ligt nu te drogen. Ze hadden gerust nog 2 weken kunnen staan zonder de rot, maar het is niet anders.
  4. Ik heb de top er uiteindelijk gewoon helemaal uitgesneden, hij ligt te drogen. Was niet enorm groot die rotplek, maar toch voldoende. wiet zal niet veel waard zijn maar dan draai ik hem met de rest van het knipafval in de hasj.
  5. Als ze er zo uitzien na 2 weken zonder extra belichting ofzo, lijken ze me vrij op schema te zitten. groet
  6. Met het slechte weer eens gaan kijken in de kas en waar ik voor vreesde is dus ook gebeurt. Luchtvochtigheid buiten de kas 56%, binnen de kas 68%. Plant is bedolven onder de dauwdruppels, en ik denk de eerste sporen van rot te hebben aangetroffen.. Hieronder enkele foto's: Ze was net zo mooi aan het verkleuren: Nu mijn 2 vragen: 1) het paars kleuren van de rande van de blaadjes van de hoofdtop is normaal dacht ik? maar toch even dubbel checken? 2) is dit het begin van rot? groeten Wannetou
  7. Binnen 4 dagen is ze 2 maand boven de grond, (dus 21 april boven de grond).
  8. Foto's van vandaag: Dames beginnen mooi geel te kleuren en haartjes beginnen te bruinen in het zonnetje.
  9. Toppen of fimmen lijkt me al geen slechte start, tenzij bij autoflowers denk ik dat je zo je opbrengst altijd wel zal verhogen. Plant kan immers breder gaan en optimaler licht opvangen. Met supercroppen heb ik zelf geen ervaring. Verder kan je ook dieven om fluffy topjes te vermijden en te zorgen dat de plant zijn energie in de grote hoofdtoppen steekt.
  10. Wow dit zonder voeding, speciale grond of bijlichten. Nice man. Je planten zien en lekker uit, idd nog even wachten maar zou niet meer lang moeten zijn Misschien kan ze dit weekend wel om
  11. nee hoor dit is niet erg, ze zullen nog wel even groeien. Al denk ik niet dat je bomen van 1m moet gaan verwachten
  12. Hey iedereen, Kleine update: ik ben begonnen met voeding (zwaar) af te bouwen, waarop de planten toch snel zijn beginnen vergelen: Toppen worden nu ook echt bedolven onder een mooi wit tapijtje:
  13. Een maand bloei is heel weinig.. ik zou toch rekenen op gemiddeld 6-8 weken (ook voor auto's), is wel afhankelijk van soort en hoeveelheid licht.
×
×
  • Create New...