Jump to content

01Joepie01

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About 01Joepie01

 • Rank
  Her Docteur

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Limboland
 1. Het is al weer een tijdje geleden dat ik hierop iets heb gepost. Ik zit nu tegen het einde van de kweek aan ik post nog wat fotos hieronder. De ene plant schiet de lucht in en de ander blijft wat klein. Verder ben ik tot nu toe geen problemen tegen gekomen. Los van dat ik met 8 zaadjes ben begonnen en 6 geeindigd Foutje van mij met het ontkiemen.
 2. Ik kan ze ook in de pot zetten en daarin laten ontkiemen heh ?. Alvast bedankt.
 3. Heee Ik heb de zaden binnen.. Nu wil ik ze gelijk in mijn potten plaatsen en daarin laten ontkiemen. Moet ik ook gelijk licht aan zetten.? of gewoon wachten tot er iets te zien is en dan aanzetten .? Ik weet dat je ze ook op andere manieren kan ontkiemen maar toch wil ik ze gelijk in een pot plaatsen. dus met licht of zonder ? Ps. Ik had geen mogelijkheid om 18l potten aan te schaffen dus doe ik het toch in mijn 11l . Gr.
 4. Dan ga ik dat natuuurlijk ook proberen Thnx voor de tip.!! ik post zodra ik ze binnen heb
 5. Hee... Ja indd. Leuk dat je er nog naar vraagt . Ik heb ze iets te vroeg geoogst ivm rot. Maar zijn uiteindelijk nog redelijk goed geworden. 250 g droog heb ik uit 400 watt 8 x white cheese gehaald. Ik weet niet of dat goed of slecht is . Wel weer enige ervaring opgedaan van mijn "eerste" keer. Ik heb het gevoel dat 9 x 18 liter niet past.? Met de 8 x 11 l potten was het passen en meten in de bloei fase....
 6. Heee nachtbrakers..! Ik ben vanmiddag even in de "winkel" geweest en heb me shining silver haze van Royal Queens besteld. Ik ben benieuwd hoe me dit zal vergaan. Ik zal natuurlijk weer al mijn beginner fouten posten incl foto's etc. Commentaar altijd welkom positief of negatief . Mocht iemand alvast tips hebben voor dit soortje altijd welkom... GrtzZ... Ik vraag me wel af wat ik beter kan doen. 8 x 11 liter potten of minder potten met meer inhouden bv 18 liters??
 7. Zaadjes besteld wachtende

 8. Indd klote.. maar me temp. verschilt max 4 graden
 9. Ik heb uhm ruimschoots afgeknipt.... nu hopen dat het hiermee eindigd. zo niet dan ma knippen en doorstoten :icecream:
 10. Rot eruit halen ? of gewoon zo meer luchten...?
 11. Ik denk dat ik ze beter kan gaan oogsten. Er is volgens mij nu ook rot op een andere top/plant. Graag jullie mening..??
 12. Ik ga het extra goed in de gaten houden.! Thnx.
 13. Hee ja... Ik heb het weg gehaald . De rest lijkt me allemaal gezond en wel.... Ze hoeven niet zolang meer dus hopend dat dat het was..!
×
×
 • Create New...