Jump to content

wille78

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About wille78

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. bij deze nog een link ivm scroggen http://www.wietforum.nl/topic/30657-scroggen/
 2. door middel van op de stam te knijpen , maar voorzichtig zodat je de buitenkant niet beschadigd, kan je de stam gaan plat leggen en er eventueel een scrognet over .
 3. kan je ze niet knakken ? of buigen ? Maak er een scrogje van
 4. <p>ik ben gisteren naar de doe-het-zelf gereden en een fonteinpompje , darm van 8 (3m), klembandjes, t-stuks en druppelkopjes van karher die te regelen zijn in snelheid.</p> <p>kostprijs+- 35€ </p> <p>ik had zelf nog een vat van 60l liggen.</p> <p>Bij mij is het maar voor 4 potten van 18l.</p> <p>Ik heb alles in elkaar gestoken en wat gespeeld met de afstelling en op een half uurtje was alles in orde .</p> <p>heb het met een tijdschakelaar 15min laten draaien bij het aangaan van de lampen, de darmen in mijn emmer gestoken om de hoeveelheid water te controleren.</p> <p> </p> <p>Na de 2de dag loop alles prima .</p> <p>de rede om dit te doen is omdat we beslist hebben om toch op verlof te gaan .</p> <p> </p> <div style="left: -1000px; top: 72.4px; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; position: absolute;"> </div> dit is vreemd hoe mijn bericht gepost is geweest Mijn excuses daarvoor grtn
 5. probleem is opgelost ;-) gewoon een fles gaan kopen .
 6. Ik vroeg mij dat af omdat mijn ph- op is en het mijn laatste kweek is . Daarom ik de vraag hier stelde omdat ik dacht dat er wel mensen mee zouden geëxperimenteerd hebben en ik dit nog zou kunnen gebruiken .
 7. Hey WF'ers, Ik vroeg af of er andere alternatieven zijn om PH te verlagen ? Buiten het gebruiken van de al gekende producten . Ik ben wel benieuwd ;-)
 8. ik heb ook al enkele x-en daar besteld en is altijd binnen de 5 werkdagen geleverd geweest via post in belgie . 1x hadden ze1 van de bestelde zaadjes niet meer en heb dadelijk mail ontvangen en andere gekregen.
 9. Bedankt iedereen voor de antwoorden . Het blijk toch een beter vraag te zijn da ik dacht . Ik ga vandaag een staal nemen en laten onderzoeken in de aquariumwinkel .
 10. Ik zit met een vraag ivm het water die gebruikt wordt voor de bewatering van onze planten . Heeft er iemand ervaring met het gebruik van grondwater ipv leidingwater . Ik neem aan dat er verschil in zit .Maar wat ? Ik heb namelijk veel last van grondwater in mijn kruipkelder en aansluitende (nooit gebruikte ) smeerput . Ik heb daar een pomp op gezet om in de tuin te gebruiken ,vraag mij daarom dus af of dat niet beter is voor mijn planten ? Alvast bedankt
 11. maakt het een verschil of de koolstoffilter in de tent hangt of erbuiten ? Stom van mij , antwoord staat een pagina terug , dat heb je als je te snel bent . sorry
 12. Ik heb een tentje van iemand overgepakt en er zat nog potgrond bij . Zou k deze verder opgebruiken ? Het probleem is dat ik 4wkn geleden geopereerd ben en ik geen lange ritten mag maken om naar de growshop te rijden en van belgie moet komen . Het gaat hier over potgrond van DCM geraiums en bloembakken . Hij gebruikt die altijd zei hij en vond hem goed . Wat zoude jullie doen ? Bedankt al voor de reacties ;-)
 13. wille78

  algemeen

×
×
 • Create New...