Jump to content

Sojamelk

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About Sojamelk

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Trouwens dit is niet de eerste keer dat er me zoiets overkwam. Tijdtje geleden heb ik een ronde met de autoflowers gedaan. Onderander heb ik een AK47 autoflower van de GHS gebruikt. Paar weken in de bloei waren alle verschijnselen van de bloei zichtbaar maar geen toppen. Andere hadden toppen van ongeveer week 5. Uiteindelijk heb ik hem weggegooid.
 2. Nee, alle drie. Polen van elk plant heb ik op andere twee gebruikt.
 3. Olá, Ik heb eigen vrouwelijke zaadjes gemaakt, eerste keer, van de WW van mr. Nice’s reguliere zaadjes. Ik heb 3 planten behandelt met de zilverwater en de polen van elk plant heb ik ook op de andere twee gebruikt. Maar er is een probleem ze willen niet overschakelen naar de groei. Ik heb de zaadjes gebruikt in twee verschillende setups 2x3, maar van de zes heeft er maar een in de bloei geraakt. In beide gevallen waren ook andere soorten aanwezig en die zijn gewoon normaal afgebloeid. De vraag is wat ik eventueel verkeerd heb gedaan. Enigste wat ik kan bedenken is dat de polen van een plant mocht niet gebruikt worden op andere twee, of maakt dit niet uit. Ik heb verder geen info hierover kunnen vinden. Heeft iemand dit ook meegemaakt.
 4. D66 is een wolf in schaapskleren en wil alleen legaliseren voor de grote jonges, maar niet voor de hobby kwekers thuis. VNL is de enige partij in NL die het wil 'legaliseren'.
 5. Sojamelk

  Cree Leds

  @worm Waar heb je pre drilled heatsinks gekocht? Bij kingbrite staan ze niet op de website.
 6. Sojamelk

  Cree Leds

  @dries Wat heb je allemaal besteld. Maak maar een foto van aub. Je geluk met de rest delen.
 7. @haipaaltje niet iedereen heeft een tuin, tevens het is vroeg in het jaar om uit de tuin te halen. maar je hebt wel een punt.
 8. beter hier bestellen http://www.waterwezens.nl/lieveheersbeestjeslarven
 9. nu al op. had jij die niet moeten verdunnen met de water?
 10. Zo doe ik ook. Het is niet schadelijk voor je planten, anders zou ik je niet aanraden.
 11. Voor de meeldauw: Maak een spuit aan met 1/3 deel melk en 2/3 deel handlauw water. Laat het aangemaakte goedje ff 5 min rusten zodat de proteïnen van de melk zich kunnen verdelen. Spuit de bladeren in het eerste uur donker en als het kan de eerste paar uren de afzuiger uitzetten. Meestal is het na een week helemaal weg, zo niet dan nog eens herhalen. Het maakt niet uit welke melk je neemt volle of halfvolle of magere, het vetgehalte speelt geen rol maar de proteïnen in de melk zorgen dat de schimmel op het blad weg gaat.
 12. @capo heb het gevoel dat er 2x55watt 6500k net niet genoeg is. de volgende keer ga ik anders doen, jullie voorbeeld volgen.
×
×
 • Create New...