Jump to content

PurpleHazes

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

20 Positief

About PurpleHazes

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Thanx Guys, nuttige info! Volgens mij is de mix die ik van plagron heb dan voldoende, dan is het de vraag hoe het best aan te pakken. Nou moet ik natuurlijk de waarde van de grond meten met m'n simpele ph en ex meter....steek ik de apparaten gewoon in de grond of moet ik t vocht er van af nemen? Overigens heb ik de aarde uit de potten gehaald en nu op een dekzeil onder de lampen gezet om te drogen. Maakt het ook makkelijker om de aarde op te waarderen. Nou hebbik noh wel een kleine 50kg tekort en ik heb in de omgeving geen growshop waar ik even een zak kan halen. Is een zak normale potgrond safe om te mengen met de rest van de aarde?
  2. Overigens, kleine correctie; ik heb Plagron Supermix
  3. Nee, voormalige niet-kweker. Gaat mij niet om t besparen (batmix is net zo duur als nieuwe zakken), maar om de logistieke minpunten bij het wonen in een galerij met een hoop buren.
  4. Hallo allen, Vandaag heb ik enkele potten met gebruikte aarde geflushed, die nu staan uit te druppelen. Ik heb een zak met vleermuizen poep om te mengen en heb denk ik nog een zak met potgrond nodig. Hierover heb ik enkele vragen : 1- Hoe vaak moet ik het grond spoelen eer ik het kan mengen met de vleermuizen mest? 2- Met welke type aarde uit de bouwmarkt kan ik mijn tekort aan grond safe aanvullen? 3- Hoe weet ik of de aarde goed genoeg is voor hergebruik? 4- Ik heb nog een hoop wortels in de aarde zitten, zijn enzymen genoeg om die weg te spoelen? 5- Zijn er nog andere producten die ik kan gebruiken naast de Plagron vleermuizen mest? 6- Wat moet ik nog meer weten (lol)? Thanx voor het advies guys!
  5. Thanx Dilago, ik heb het gelijk genoteerd! Met de winter op komst inderdaad s nachts draaien en de ruimte bij verwarmen. Ik heb een fan controller die ik maar een keer moet installeren!
  6. Haha indd, heb wel een hoop geïnvesteerd om het zo discreet en veilig te houden voor mij en mijn omgeving. Maar voor het geld doe ik het niet, heb al Een hoop aan m'n maten gegeven. Die waren maar al te blij dat ik de mazzel had om wat wiet te hebben gewonnen met poker vorige week
  7. Zonde van het geld dan, is er iets wat wel kan helpen? dilago, dauwpunt, daar ga ik mij in verdiepen. ..thanx!
  8. Hello boys, Was laatst in de Action en mijn oog viel op een na vulbare vochtvanger: https://www.google.nl/search?q=vochtontrekker+action&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIk977v4rvxwIVQr8UCh3lQwWk#imgrc=jdFC--5zBiImeM%3A Sorry voor de lange link :s btw Iemand ervaring mee en/of dit safe is om in een hok te plaatsen? Alvast bedankt!
  9. Thanx rockfort, ga nu ook wat meer letten op temperatuur lv e.d. Beetje bij beetje ontwikkelen en de lol er in houden!
  10. Thanx guys, al met al bevalt de hobby me prima dus ik kijk al uit naar wat ik beter kan gaan doen! Ja winter is coming, denk dat het nu wat makkelijker wordt om rot tegen te gaan. ...het was een giga warme zomer! Thanx guys, al met al bevalt de hobby me prima dus ik kijk al uit naar wat ik beter kan gaan doen! Ja winter is coming, denk dat het nu wat makkelijker wordt om rot tegen te gaan. ...het was een giga warme zomer! Thanx guys, al met al bevalt de hobby me prima dus ik kijk al uit naar wat ik beter kan gaan doen! Ja winter is coming, denk dat het nu wat makkelijker wordt om rot tegen te gaan. ...het was een giga warme zomer!
  11. Alles geknipt en al en resultaat: 343 gram. Erg weinig, maar t is m'n eerste keer. Heb een hoop fouten gemaakt en heb erg veel rot gehad. Ik weet nu dat de rot voornamelijk kwam door de planten die ik teveel gevoed had. De bladeren van die planten sloegen al op geel en dat had voor mij de teken moeten zijn om in te grijpen. Ook heb ik slordig geknipt en niet optimaal kunnen drogen (in net ipv op de kop). Maar de wiet is giga goed dus daar ga ik maar eerst van genieten! Thanx allemaal voor jullie tips en adviezen, heb er veel aan gehad ! Peace! http://www.wietforum.nl/gallery/image/620848-image/
  12. Ik heb nu alles in de netten hangen met een ventilator onderop die naar beneden staat gericht. Wat bedoel je met sochtrnds en s avonds draaien vlinder?
  13. Hele nacht geknipt....nog 4 toppen met rot gevonden, helaas. Droog gewogen op 2 kg dus mag in mijn handjes knijpen als ik er 400 gr uit haal. Liggen nu in het net om te drogen morgen maar alles schoonmaken en me voorbereiden op de afronding van de kweek. Helaas geen daverend succes zoals het er nu naar uitziet, maar we hebben het een en ander geleerd van de ervaring en de geboden Hulp en adviezen van jullie. ..waarvoor mijn hartelijke dank! Post over enkele dagen de foto's van het te drogen spul...nu twee uur slapen voor mm wekker weer gaat 0.
  14. De kap gaat nu gelijk beginnen, begin eerst met alle dekbladeren te verwijderen zodat ik zo meer ruimte in de hok heb om daar in te knippen em te controleren op rot....hoe kan il dat jet beste doen zonder de plant teveel te raken?
×
×
  • Create New...