Jump to content

Meloen

Members
  • Content Count

    98
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

12 Positief

About Meloen

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    on my chair behind my desk
  1. Oh ja sorry ik zie het, het gaat om een ander apparaat. my bad. kan mijn post niet verwijderen helaas. Zou alsnog die Torin halen
  2. Ik had zo een mini maar is gewoon een onding ( kreeg hem geleverd en de contactplaatjes (plastic) al kapot) en heeft bij mij ook al een paar fans gesloopt. Zou lekker wat anders kopen. *ja ik zag het al aan je titel van de topic dus heb mijn post aangepast. Gebruik hem nu nog om te schakelen alleen tot hij kapot gaat, verder gewoon een aparte fancontroler (trafo) erbij gehaald. Geen gezeur meer met die brom ook. Ik dacht eerst ook handig alles erop en eraan, kachelcontact etc etc. maar toch beetje een miskoop gedaan geloof ik. Anders een simpele Davin halen .
  3. Hier staat hoe je dat kan doen. http://www.wietforum...n-in-een-topic/ En anders ergens extern uploaden en dan de link hier posten met de image BB code. Anders moet je hem even terug klappen.. Anyway, foto zegt zoveel meer..
  4. Ja ik ga vandaag nog even langs om te kijken of ze dat willen doen. (niet eens aangedacht dat dat kon) Heb toch nog touw nodig en wat kokos
  5. Meloen

    AK47

    4 planten 2 bakken á 45 liter , 400 watt hps
  6. Meloen

    Ik ben jarig

    Gefeliciteerd maar weer ! hieperdepiep we roken er nog 1 !
  7. haha Paki http://www.wietforum.nl/gallery/album/17738-gevonden/
  8. Badr Hari vs Rico Verhoeven: rematch in maart 2018
  9. Kachelcontact gaat aan als (andere contacten) de lampen uit zijn. Kachel erop aansluiten, temp instellen en wachten maar ..
  10. Hebben ze niet gewoon te nat gestaan ? Hoe vaak en hoeveel geef je ze ? Misschien ook wel een tekort, ze zien een beetje lichtjes.
  11. Top tip Huff! ik ga er ook een paar halen ! *edit Hebben ze ze niet
  12. Hallo en welkom, rendabel is het sowieso , shop is veelste prijzig en de wiet is vaak slecht en je hebt altijd te weinig. Is voor mij ook de reden dat ik zelf ben gaan kweken. En het is nog leuk ook !
  13. Ja oké dan moet je inderdaad naar binnen toe. Dacht misschien heb je er wat aan.
×
×
  • Create New...