Jump to content

Teachme

Full member
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Teachme last won the day on April 16 2015

Teachme had the most liked content!

Community Reputation

149 Goed

About Teachme

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Mag ik nog gokken? Effectieve kweek oppervlakte 5x2.4=12m2 128- 18liters(kleine gedeelte njet meer berekend) 40gr per plant op 18liter moet zoiezo kunnen. 128x0.04=5.12k+kleine gedeelte Hoop 5.3k voor je! Groet teachme
 2. Succes deze ronde maar weer dilago! Goed laten wortelen die hap en dan om zetten, gaat helemaal goed komen dan!
 3. Ik begrijp agent orange wel, velen zullen het zien als gezeik, maar je het is natuurlijk ook hoe je alles intepreteerd. Hij bedoelt het gewoon goed en ja we hebben het allemaal weleens dat het er verrot uitkomt. Begin je met iets maakt niet uit wat, lees je eerst goed in. Het is toch volkomen normaal dat je jezelf eerst goed voorbereid, om problemen gelijk de das om te doen. Je eerste verslag melov, probeer er wat van op te steken en de volgende x wat eerder preventief behandelen. Nu zit je te spuiten en te doen, terwijl de topvorming in volle gang is. Sterk gif kan je planten stil doen staan, dat is wat je je nu afvraagt toch? Waarom je toppen zo klein blijven. Maar ja maakt deze ronde netjes af, dit soort topics zijn ook nodig zodat andere beginners kunnen leren van jou fouten. Succes deze ronde!!
 4. Oei al een week in de bloei, dan hoop ik voor je dat het vol komt. Geef lost wel gelijk dan eruit trekken en nieuwe erin zorgen dat het vol komt.
 5. Pittig groen? Ik heb ze weleens groener gehad op oogst dag, niks mis mee klaver. Succes met knippen en idd beter safe dan sorry. Lekker er af halen die handel.
 6. Eruit trekken is wel wat overdreven of niet lost? Gaf het in eerdere post al aan dat het erg traag gaat allemaal, maar nog paar dagen erbij kan het wel in de bloei allemaal denk ik. Als je het allemaal een beetje wil versnellen iedere dag met water besproeien die planten. Uit mijn ervaring gaan ze dan iets harder.
 7. Zo hard knakken dat ze pas echt hersteld zijn net voor de groei eruit is.
 8. Ik vind je planten wel echt sloom gaan, normaal zie ik dat het uit de rfx schiet...
 9. Ja schijnbedriegt maat, zijn verstopte rayjets en ca te kort. (Die hele verrotte planten bedoel ik dan) Dat gaf ik in eerdere post al aan. Geef die dan gwn met de hand voor de zekerheid. Ze hebben nog toppen dus komt nog wel wat vanaf. Maar als het zo doorgaat droogt die hele plant op.
 10. Gwn elke tak goed knakken, dan rem je het echt wel. Zie niet echt dat die sillica heeft geholpen Eerlijk gezegd. Met de sillica van aptus hoef ik de lampen er niet eens op te drukken en het werkt. Zou er gwn met antistrek van Bio optimal overheen spuiten als het te veel strekt. En dat klauwblad, dat is toch geen klauw. Staan niet helemaal recht, maar van klauw kan je hier niet echt spreken.
 11. Het strekken is begonnen, flink knakken die handel. Mooi gezond alles!
 12. En dan heb je nog van die koekenbakkers die zeggen dat je niet wat grote fanleafes moet strippen.... 1000w of niet hij straalt niet door blad heen. Dat ie dieper straalt begrijp ik. Pptje worden ook vaak genoeg gestript, waarom zou je dat niet met een haze doen, als ie te vol zit met blad. Vind het toch wel een zeer geslaagde ronde om te zien. Kan niet wachten op je score.
 13. Ja precies, dat bedoel ik dus. Je zou verwarming elementen gwn uit kunnen schakelen. Als je niet zoveel energie wil verbruiken. Is toch fijn om ontvochtigings optie bij de hand te hebben. Niet dat je hem vaak nodig zal hebben, meer laatste 2 weken. Gwn voor minder kans op rot. Maar ik wacht tot de plek beschikbaar is, maar wordt dan die opzet die in de Bouwdoos stond. Opti 3500, 3x dimlux en hotbox, maar misschien dat ik toch voor flessen ga omdat het zo'n kleine ruimte is. Kost me ook minder wattage. 240x120, vraag me af hoeveel flessen CO2 ik nodig heb voor net geen 3m2.
×
×
 • Create New...