Jump to content

Paperchaser

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Paperchaser

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 01/14/1993

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Jeetje , ziet er echt ontzettend gaaf uit!! Heb zelf nog nooit gegroeid maar als ik dit zie gaat het ontzettend jeuken! Iedere dag even inlezen en kennis opdoen om uiteindelijk zelf te groeien!
  2. Momenteel rook ik 1x per 3 weken een pure joint.. ik rook geen sigaretten of dergelijke. Alleen de geur aan je handen en kleding vindt ik altijd vervelend.. vandaar dat ik pure concentraten (Wax, shatter, iceolater of whatever) wil gebruiken in een Olie Rig. (dit is ook een stuk gezonder.. ipv flu's). Ik heb pure concentraten gebruikt ( Honey oil en op een hand te tellen) bij vriend van een vriend van een vriend (je kent die verhalen wel), maar dit was een super goede ervaring en totaal ontspannen.. Aangezien ik totaal geen contact heb met die gast moet ik mijn bronnen ergens anders vandaan halen. Ik hoop dat dit hier kan!! Eigenlijk ben ik ook opzoek naar een Olie rig die puur voor bovenstaande is bestemd.. Zoals je in mijn eerste post hierboven kan zien heb ik een Olie Bubbler Perc Dual Head Stainless Nail. Deze kan ik voor pure concentraten en wiet gebruiken. Aangezien ik ook een verzamelaar ben en pas in het bezit ben van 1 Olie Rig, ben ik benieuwd of jullie mij nog een goede kunnen aanraden voor maximaal €120.- bij een nederlandse webshop, die puur bedoelt is voor Pure concentraten. Excuses als ik teveel vraag, maar ik ben bereid mij goed in te lezen en kennis op te doen.. zodat ik de beste ervaring kan ervaren met pure concentraten icm een olie rig. p.s Mochten jullie een goede vaporizer kennen om pure concentraten mee te gebruiken vindt ik dit ook helemaal prima! Vaporizer is vaak ook nog kleiner en makkelijker op te bergen!
  3. Waar is full melt/ice hasj te koop? Ik woon in de buurt van boerenjongens.. Is dit trouwens allemaal te gebruiken met bovenstaande setup? Nail verwarmen en dan de hasj dabben?
  4. Bij wietbon.nl kon je zover ik weet wel THC rijke olie kopen. Niet goedkoop........... http://www.wietbon.n...line-kopen.html Ik zal hier even naar kijken bedankt! Trouwens een andere vraag, is onderstaande ook te gebruiken in mijn setup die ik bovenstaand heb gelinkt? http://www.wietbon.nl/hash-online-kopen/amnesia-ice.html
  5. Is er in Nederland geen Shatter, Wax, Honey Oil te krijgen??
  6. Ik ben zelf niet zo thuis van het zelf maken van olien.. Is er een geen webshop in Nederland, waar je dit soort spul kan kopen?
  7. Beste mensen, Ongeveer een half jaar geleden heb ik de volgende olie rig gekocht. http://www.apollyon.nl/bho/olie-rigs/olie-bubbler-perc-dual-head-stainless-nail Hier heb ik toen van alles bijgekocht.. Dabbers / Dab nails / Dab Mats / Dab Torch etc. (zie hieronder de twee nails) http://www.apollyon.nl/bho/dab-nails/domeless-titanium-oil-pan http://www.apollyon.nl/bho/dab-nails/domeless-oil-pan-titanium Nu is alles nog ongebruikt.. (dat na een half jaar ja) , maar ik wil er nu toch echt gebruik van gaan maken! Ik wil bovenstaande alleen gebruiken voor een betere nachtrust, ik wil gewoon heerlijk kunnen slapen!! Wat zouden jullie mij aanraden om dan te gebruiken wat niet al te moeilijk voor handel ligt? Ice-o-lator? Het zou fijn zijn als er niet een extreem sterke geur vanaf zou komen tijdens het dabben.. ik woon nog thuis. Ik hoop dat jullie mij van wat advies kunnen voorzien! Groet, -Paperchaser
  8. Vrienden, Ik ben opzoek naar een vaporizer (pen) die goed is in het verdampen van hash,olie,bho. Kunnen jullie mij een vaporizer (de beste ) aanraden die voldoet aan mijn eisen, dus hij is puur bedoeld voor hash,olie en bho ! Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen !
  9. BlastFromThePast, Ik heb even kort een vraag. Ik ben opzoek naar een vaporizer waar ik vooral hasj/olie/bho mee kan verdampen. Welke zou je mij aanraden?
  10. Dank voor je snelle reactie, ik ga er even naar kijken, zou wel het liefst er een willen hebben die hash, olie en bho kan verdampen !
  11. Vrienden, In mijn vorige topic gaf ik aan dat ik opzoek was naar een Vaporizer die zowel wiet (en andere kruiden zoals Lavendel etc.) als concentraten (hash,olie,bho) kon verdampen. Nu ben ik van gedachte veranderd en ben ik eigenlijk opzoek naar een vaporizer (pen) die goed is in het verdampen van hash,olie,bho. Kunnen jullie mij een vaporizer (de beste ) aanraden die voldoet aan mijn eisen, dus hij is puur bedoeld voor hash,olie en bho ! Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen !
  12. Dank Wietefras. Ik ga morgen even langs azarius om alles even te checken ! Kwam toevallig vandaag op vaposhop deze nog tegen -25% korting. www.vaposhop.nl/vaporizers/portable_vaporizers/da-vinci-vaporizer/
  13. Ik heb trouwens na bovenstaande zamnesia nog even voor opheldering gevraagd. Dit heb ik gestuurd naar ze : Dit was hun antwoord : Raap mij maar op.. BUZZ geeft bovenstaand nog aan dat het dus wel kan en zamnesia ontkracht dit.. Ik ga a.s zaterdag maar even langs een winkel van azarius..
×
×
  • Create New...