Jump to content

Ganjafarm27

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Ganjafarm27

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Bedankt voor de tip! Naar de growshop geweest waar ze de vlieg niet kenden. Uiteindelijk deltamethrin meegekregen en op de planten gespoten, hopen dat het werkt!
 2. Tijd voor een update. Helaas de afgelopen week geen mooi weer gehad, maar ze groeien goed (zo'n 2-2,5 cm per dag). De grootste is nu 59,5 cm en de kleinste is 41 cm. Ik vermoed dat er bladluis op de planten zit. Een aantal gaten in de blaadjes en hier en daar bruine soort van gangen met larven vastgeplakt op de onderkant van het blad. Ik heb de aangetaste bladeren eraf geknipt en ga de planten bespuiten met zeepsop om de bladluis uit te roeien. Tips zijn nog steeds van harte welkom! Overzichtje: Kleinste: Grootste: Aangetaste blaadjes:
 3. Tijd voor een update! Ze zijn overgepot in de smartpots en staan op het balkon, de afgelopen dagen hebben ze het heerlijk gedaan door het mooie weer. Verder krijgen ze sinds een week de helft van de aanbevolen hoeveelheid groeivoeding, ik wil dit nu verhogen naar de volledige dosis samen met wortelstimulator. In 2 planten zijn gaatjes in een aantal blaadjes ontstaan, ik denk door insecten? Weet iemand hoe dit komt en wat ik hiertegen kan doen? Voor de rest zitten er een paar bruine/witte puntjes op een paar blaadjes, is dit erg? De puntjes en gaatjes: Ik wil ze over 2 weken gaan toppen. Als iemand nog tips, complimenten of opmerkingen heeft hoor ik het graag! Nog een overzichtje:
 4. Tijd voor een nieuwe update! Meteen na het vorige bericht heb ik de Golden label aarde besteld, om er vandaag achter te komen dat ze dit niet bezorgen... Ze zijn nu eigenlijk te groot voor deze potten, dus morgen maar even naar de growshop toe voor goede aarde om ze over te potten. Ik ga dan ook langzaamaan beginnen met de groeivoeding. Naar mijn idee zien ze er erg gezond uit en groeien ze goed! De white widow loopt een beetje achter maar dat komt waarschijnlijk door zijn kleine potje. Nog een klein vraagje; na het overpotten zet ik ze dus op het balkon, maar kunnen ze dan regenbuien etc. gewoon aan of moet ik ze dan even naar binnen halen? Ik dacht zelf dat het prima kon omdat de smartpots overtollig water afvoeren.
 5. Hoi Reinier, Bedankt voor je tips! Ik zal kijken waar ik die aarde kan kopen en ze over een paar dagen overpotten in die aarde om dan langzaamaan met de groeivoeding te beginnen. Nu nog hopen op goed weer, vanaf dan ga ik ze buiten zetten😬 Ze groeien nu al lekker door, ik merk dagelijks verschil. Heb ik het goed als ik ze moet overpotten als de planten even breed zijn als de pot zelf? Grtz
 6. Dag medegrowers, Na vorig jaar mijn eerste 2 kweekjes autoflowers gedaan te hebben, wil ik nu graag voor normale gefeminiseerde planten gaan. Ze staan nu in een kastje met een coolwhite TL-buis erboven en radiatorfolie over de zijkanten. Over een week wil ik ze verplaatsen naar het balkon en binnenkort overplanten naar 27L smartpots. Ik heb Alga grow en Alga bloei gekocht, waar ik ook binnenkort mee wil beginnen, maar ik had nog een aantal vraagjes die na veel research nog niet helemaal duidelijk waren; - Wanneer kan ik beginnen met de groeivoeding? - Waar/welke potgrond kan ik het beste gebruiken? (Ze staan nu in potgrond van de supermarkt in 1L potjes) Het zou geweldig zijn als jullie commentaar/tips zouden kunnen geven en vragen hebben op mijn antwoorden! De kleinste plant met de rondere blaadjes is volgens mij de White Widow, de rest Power Plant. Ze zijn rond 1 mei ontkiemd dus nu ongeveer 3 weken oud.
 7. hoi jaap, ik dacht gelezen dat hebben dat autoflowers vrijwel geen rust nodig hebben, vandaar dat ik ze nonstop onder licht wilde houden. ik heb helaas geen geld voor een filter en afzuiger maar ik heb wel een hok eromheen gebouwd met reflecterend materiaal aan de zijkanten. alle tijd die ik overheb stop ik in lezen;) Ik wilde ze nu eigenlijk voorgroeien onder deze TL-lamp en zodra hij sterk genoeg is en het weer wat beter is gewoon buiten zetten, maar ik weet nu niet zo goed meer wat ik moet doen.. Zou je mij kunnen vertellen wat het slimste is? grtz
 8. Hallo, ik ben voor mijn eerste keer begonnen met 2 AF's, AK-47 en white widow. Ze zijn nu een week uit de grond en ze staan onder een T5-buis 21 watt op ongeveer 5 cm afstand. Ik heb een HPS 600W klaarliggen voor de bloei. Ik wil ze zodra het weer het toelaat overdag buiten zetten en 's nachts weer onder de lamp. Zouden jullie mij kunnen vertellen hoe ze het doen en of het ergens beter kan? Ik ben ook erg benieuwd wat ik hier ongeveer uit kan halen, iemand een idee? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...