Jump to content

WeedRunner

Full member
 • Content Count

  793
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WeedRunner last won the day on June 25 2015

WeedRunner had the most liked content!

Community Reputation

233 Goed

About WeedRunner

 • Rank
  Kern lid
 • Birthday 06/01/1971

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ik heb wel eens pp tjes gezien die 2 maand in het zeiknatte perliet stonden met enkel stekblokjes. Groeien deden ze wel. Enkel na het overpotten in 11 liters liet aardig te wensen over. Met worteling vormen en weer groene verse scheutjes tonen. 4 a 5 weken in een 1 liter potje in een tentje onder TL licht en daarna met kluit en al in 11 literpotten ging uitstekend! Je hebt dan een voorsprong in de groeicyclus en hoeft slechts een paar dagen in de grote potten voor te groeien. Succes!
 2. Zelf deed ik eb en vloed met aarde in 11 l potten vierkant. Met gaten onderin en zijkanten. Een paar cm water en voeding was voldoende. Meestal op gevoel net genoeg water pompen dat ze zelf de vloer met de bak vijverfolie, droog trokken. Die Gardena pompte helaas nooit alle water eruit namelijk. Zodat er altijd een paar mm bleef liggen. Een tip die ik ken geven is om de ondergrond op te hogen met schuimblokken en een vlak openhouden die lager ligt. Daar de pomp in zetten.
 3. Ik kan het bovenstaande bericht wel beamen. Naast de hps en ledlamp tegelijkertijd aan verbaasde mij dat zowel in de groei als vorming van de toppen. De ledlamp het beste scoorde buiten een 400 watter Industria en 1200 watter Dimlux. Dan praat ik wel met over een full spectrum ledlamp van 300 watt. Overigens nog een chinees apparaat ook nog. Dat volle spectrum en het dichter op de planten geplaatste led licht, en met name de minimale warmte ontwikkeling zou dragen aan het snellere groei/ bloei patroon.
 4. Ik had je nog beloofd om wat fotootjes te versturen van een antie spint middel en actie. Dit wordt o.a. veel gebruikt..met sucses. Stoom apparaatje aanschaffen. Wat water met een paar druppels detergent erin en spuiten. Wel een maskertje opdoen, want de substantie riekt behoorlijk. De planten blijven er gezond bij..de spint kiest het hazepad. Eitjes aan de onderkant bladeren kun je met dit apparaat super bespuiten. Je spuit lichte nevels van onder naar bovenkant plant. Zo bereik je het grootste gedeelte. Ik had je nog beloofd om wat fotootjes te versturen van een antie spint middel en actie. Dit wordt o.a. veel gebruikt..met sucses.
 5. Zal vanavond een soort biologisch schoonmaak middel tentoonstellen met een soort stoomapparaat waar je die spint zeer fijn onder bedwang ken houden. En bij preventief spuiten blijven ze weg. Zonder resistent te worden van dat spul. Wordt ook gebruikt in de palmbomen brance.
 6. Inderdaad zit er aan het ak47 soortje een soort koffiezoet geur. Die in de laatste periode en met name gedroogt. Best meurt. Het blijft een lekker soortje om te smoken vind ik zelf.
 7. Toen ik de laatste foto's zag.. dacht ik het te weten dat het op een AK47 lijkt. En jawel.
 8. WeedRunner

  Cree Leds

  Het zou kunnen. 42 van die dingen voor $10 tot $12 is inderdaad prima te doen. Al gauw goedkoper dan een Cree armatuur in ieder geval. Die Citizen COBs schijnen moeilijk leverbaar te zijn ja. Vooral in bepaalde landen ofzo. De efficiƫntie eigenschappen lijken mooi van de LUXEON CoB G2 High Power LED Emitter Cool White 5000K CCT 70 CRI MIN 8538 LM 23 dollar per stuk. Enkel de verzendkosten van 45 euro per Fed ex is aardig aan de prijs. En je kunt enkel betalen met credit en/of mastercart ect.
 9. Dan ken dat het probleem niet zijn wat dat betreft. Mits de lucht heet of erg warm is wat op de plantjes terrecht komt. Maargoed..ze zien er prima uit en het zal best loslopen.
 10. WeedRunner

  Cree Leds

  Daar heb je helemaal gelijk in! Ik kweek ook maar in een hokje van 50x50 dus passief koelen is in mijn ogen geen optie omdat ik daar gewoon geen ruimte voor heb. In 3mm dik aluminium kun je gewoon boren en tappen dan gewoon met de hand aandraaien. Ik neem aan dat je wel iets van luchtverplaatsing in de koker wilt hebben? Ik begrijp je situatie en ruimtegebrek..absoluut! Dat opperde ik al in diverse antwoorden dat ik de kokers actief wil koelen door koele lucht door de kokers te laten blazen. Hoe precies wil ik nog uitdokteren.
 11. WeedRunner

  Cree Leds

  Ieder zijn eigen methode met alle respect. Ga geen honderden euros uitgeven voor een paar heatsinks die amper koeling bieden Tevens ga ik persoonlijk niet met allemaal ventilatortjes knooien. Andere personen die nog tips hebben wellicht.
 12. WeedRunner

  Cree Leds

  Ja daarom.. zo is dat. Of je tapt de draad door de hele koker heen. Heb je wel boutjes nodig van 200 mm Met die arm hoeft niet hoor Kees A. Je boort aan de bovenzijde koker een groter gat met een trapezium boor. Dan ken je er altijd bij. De koker kun je zelf indelen hoe je wilt. Je kunt ook 2 keer 6m nemen. Met 24 Cobs erop dan heb je me een beste licht installatie.
 13. Zien er mooi vol uit de planten. Klauwblad..zo het kunnen komen door de enkele blazende ventilator die je daar hebt hangen. Weet niet of er ook een zwenkventilator aan staan namelijk.
 14. WeedRunner

  Cree Leds

  Ik zie zo snel niet de 5 mm dikte versie in de lijst staan. Die bestaat wel. http://webshop.leeuw...duct/AAAAANACAZ Levert ook aan particulieren en ze komen het materiaal ook brengen voor een kleine meerprijs dacht ik.
×
×
 • Create New...