Jump to content

BlastFromPast

Full member
  • Content Count

    735
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Everything posted by BlastFromPast

  1. Heb er eentje waar de kop gespleten word YOLO we doen nog wel een Meet voor ik weg ga. Zal wel BUZZ op FB een pm droppen. Die komen alleen op IG te staan Wietefras zal niet weten welk nut het heeft hier op NL te posten. Dank je Breaker vorig jaar fout gegaan dus nu super blij dat het nu toch ken. Dank Je Supertramp. Zoals ik al melden wel super jammer dat het hier een erg saai is geworden. Voor mijn zelf is hier totaal niks te vinden ach soms zit het mee en soms het het gewoon anders. Wel erg jammer want er was hard gewerkt om wat goodie`s voor de POTM te fixen. Had wat EWOK cross maar zoals ik al zei er is geen interesse. Ach we hebben toch allemaal wel eens dat je ergens niet meer zo in je hum voelt niks tegen het forum dit is puur persoonlijk. Maar wie weet wat de toekomst zal bieden. BFP.
  2. Nu net hoe ik het beleefde op nl helaas Ozzoes. Voor jou dan een laatste, ook de trip kom steeds dichter bij en denk dat er totaal geen interesse is in epic USA bud grow shot bewijs is de macro van de dragonfly 1 reply. We gaan naar T1420, Chieftoken, Funkmonk voor foto`s + gezelligheid. Ach een blast was het, en wie weet weer een blastfromfuture lol. BFP.
  3. Rebooting in some new Twilight Zone of life.

  4. De tijd dat het kost om die macro`s te maken + De feed die erg veel feedback geeft 50+ moet ik toch keuzes maken. Ook me vrouw beloofd om wat minder achter dit scherm te zitten. En de feed is voor mijn toch pre alle gabs zitten er denk dat je het wel begrijp als je een dag bezig bent heb je liever veel feedback dan 1 of zo reply?) Meeste wat ik hier post is offtopic onzin niet echt met wiet te maken echte cat shit. En soms is het goed een ander kant op te gaan. Wel fijn ding die fuji. Goed voor de creativiteit. Voor mijn is stil staan in een Manische up tijd erg af te raden ik moet vol gas nu en ook zo druk met het plannen van de trip. Hier zo is het nu al een tijd in me hoofd ----> https://soundcloud.c...5-18th-may-2015 We zien het wel weer kan niet zeggen wanneer die down hammer weer me weer de tering in ram. BFP En we zijn geleveld en moet dan weer vooruit
  5. Zweten damm hahaha 2 glazen water per uur en zout LOL. Als het klap en de ride kick start zit je toch wel in een ander plek van besef. PSYCHO KILLER (NL) HARDER FASTER LOUDER #16 ON TOXIC SICKNESS / 15TH JUNE / 2015
  6. Super Stoked. Het begon ooit met. Toen 3 jaar Canon. Nu is dat Macro interesse is gewoon weg tering ziekte zo vermoeiend. Een new tijdperk voor me Hello new fuji tools . the end of BFP..?
  7. Net voor er bij de gabber het licht uit ging de WhiteFx op dag 16 12 x 12 gezien. Deze is nu al tri aan het pushen erger dan de Dawg walker, LAD en SA bij elkaar dit gaat als het zo door gaat word het eng. T1420 toch weer .. die geniet van de shots hehehe IG .... dan. Wie weet een cut nog erbij buiten maar zal nu wel te laat zijn (Reveggen) 1 SA weg voor een WFX dan. Terug naar de tuin. Veel kleur. Tijd voor een douche hele nacht springen en jumpen ga je echt van uitdrogen LOL. Vanmiddag de B day gift... meer Fuji power. BFP.
  8. Wel zweten in de tuin buren op de hoek hebben big ass return of the living bass drum night. Dominator Festival - Riders Of Retaliation - DJ Contest Mix By Psycho Killer Word aardig afvallen vanacht
  9. Thja fuji spreek mijn meer aan. Ook met het oog op 2016 met de III sensors. Sony totaal niet. Zijn alleen in beeld nu beste de bouw van de camera is niet echt top te noemen volgens de mensen die beide bezitten. Ook win fuji het bij ze met de bediening. En zoals gemeld weet ik dat fuji met iets dik komt in 2016. Easy keus toen voor me. + wat je zeg sony is meer $$$ (€ 3.499,00) wel een beest als je er mee om kan gaan. Hier was ook de spat water dichte + de lens die dat heeft nu erg belangrijker (De A7 (Betaalbare Versie is dit niet). Fuji heeft ook adapters voor canon had ze gezien. Ach er komt altijd wel weer wat beters. We zullen het gaan zien was al super blij met de x100T dat speelde ook mee. Zelfde chip zelfde bediening.
  10. Epic shoot out op IG. Mijn thema It`s Rampaged Time!!!!!!. Hier een klein idee hebben deze gevolg in zijn hunt die vleugels zijn echt epic om te zien hoe die apart van elkaar bewegen. je ziet het ook de prooi op wachten. Hier de kater van de vlieg na afloop LOL. Full res op de bekend plek. BFP
  11. Super stoked na een week in twijfel sony beter beeld maar te zwak en 2 firmware update in 2 maanden bij een nieuwe cam is Microsoft praktijken doen we niet aan mee. Dit was ook het engste punt waar sony mee won bij de mensen die beide hebben het beeld. Dus toch de Fuji waarom was het moeilijk? ik weet dat Fuji in 2016 met een III sensor komt in zijn x serie`s. Besteld <3 Dank je baas des huize voor me B day gift.... + de mensen die foto hebben besteld en dit mogelijk gemaakt hebben. BFP.
  12. Post #37 was met een point and shoot met een fix 23 mm lens was 35mm in use. Post #38 is met een dslr 50mm waar je nog 1,6 x moet bij tellen. En deze post is met tripie to z land camera gedaan. ...z sTyle.. Radioactief systeem infectie.... SA #1 A. Green-o-space-oh-actacking HELP ze willen de aardbei ontvoeren. OF het was anders some. Epic in full effect. JaMaar. BFP.
  13. Alle camera die ik gebruik hebben een APS-C sensor (2 zijn 1, en 2 zijn 1,5) TheGreenMachine. Dit in combi met een 100mm macro + 2 tubes. Dit word belicht met een ringflash. Is Altijd moeilijke kiezen Ozzoes. Paars geeft altijd mooie foto`s Lid030 ±verrygood. BFP.
  14. U vraagt I drop Bom bom bom Dominator festival - Riders of Retaliation | DJ contest mix by OuT_oF_MinD Dawg Walker #4 de LAD pheno de stek was wel snel. Waar de stekken van kwamen een 8 weker vanaf zaad stek was een week sneller. Dit was de trichome heaven van de twee. Dawg Walker #1 de Alber walker pheno ook zo snel iets minder dan de LAD chicken dinner pheno. Dit is voor mensen met depresie de STRAIN + de gewone Alber walker en wie weet nog ander. Nu zoveel strains gehad en deze is de one tegen deze ziekte. BFP.
  15. Wat hier boven gezegd word als het nog kan wat dieper ingraven. En opletten met de volle zon zo een kleintje is zo uitgedroogd. BFP.
  16. Kan geen poll fixen dus gewoon de naam droppen dan tellen we het op. 1: Dikke strawberry haze top hierbij nomineer ik gorilla 2: ADH-47 Autoflower Collie Weed. 3: miss universe x jack AKA Miss U Jack van achterlijkeharry 4: Strawberry Abduction (Strawberry Fire Alien x Lemon Alien Dawg) THC Development / T1420 Blast From The past. 5: Gambya Ryder Ozzoes 6: Royal queen, strain no mercy groenefingers. 7: Frisian Dew 2014 Supertramp. Dank to all voor posten als je dan zo een rij foto gaat plaatsen begin je toch wel een beetje te kwijlen. 2 weken voor het stemmen? De POTM Juli is open BFP. Ik ga voor 3: miss universe x jack AKA Miss U Jack van achterlijkeharry.
  17. De twee met de meeste vote worden op een kalander gedaan. De prijs is ook dus een jaar kalander met de winnares van de POTM. Als alle maanden voorbij zijn doen we nog een POTM van het jaar ..(eigenlijk half jaar). Ben met THC dev bezig voor toch iets leuks dan voor die ronden. Ik zal zelf wel een foto posten maar niet mee doen lijk me wel zo fair. Succes en let the games begin BFP Maak later vandaag de vote topic van juni veel te druk met de newe cam.
  18. Ben ook super blij dat die er weer is de SA. Mis haar nu al weer 1,5 jaar zo de terug keer is wel top. Meer kwijl dan ze was ook een 9 weker. Mooiste is dat tot op hedden alle T1420 zijn strain die ik heb mogen bewonder waren allemaal erg sterk. Gezien/gevapt Dawg Walker, Strawberry Abduction, Eisbaer x LAD, LAD F2, Lemon Candy, Stinky alien fart, White Fuel, White FX. Welke we nog gaan zien = White Afghani- (Uncirculated x PSA) x White, Whitey- White x White, Triple White Berry- (White Strawberries x White OG V 2.0 from Sub Rosa) x White. Interesse in 2013/4 Dawg walker shots? BFP
  19. :punk: DABinator Festival - Dabbers Of Retaliation :punk: Wat no no canna tuin stuff. De tuin man kijk al uit naar wat trichomes stuff. Keur in de tuin. Black from hullapapahaalololol. WFT is dit ik tief maar op uit dit no canna reatard cat... Find me at Twisted's DABside Area. :punk: BFP.
  20. Yeah weer leven en je had het goed achterlijkeharry. Wel nu alles afkoelen hier in de huis kamer. Alles wat T aanraakt is fire kon het dus niet laten Supertramp een kat heeft 7 grow levens?. Wat back in time sfeer shots. De zo fijne Strawberry Abduction hier als die groot word de cuts zijn wel van een ander pheno meer trichomes. Iemand draait nu de WHITE FX (Strawberry Abduction (SFX cut) x White) en dat is echt een ..... Mooi weer wel genieten. BFP.
  21. Ziet er beide jummie uit Thanks voor posten buds shot zijn altijd welkom.
  22. Zal wat meer vage shit posten had nog wat vagere ...
  23. Na een langer reis komt er toch leven in de twee. Duurde wat lang voor het wortles krijg maar na zo reis is dat wel logic. Strawberry Abduction #1 A (Strawberry Fire Alien x Lemon Alien Dawg) (THC Development). Strawberry Abduction #1 B (Strawberry Fire Alien x Lemon Alien Dawg) (THC Development). Ach is alleen voor de fun en foto`s buit macro`s zijn gewoon het alle mooiste. Veel Bloemen komen uit. Beste maak je de foto in de gouden uren maar is nu vroeg en laat dus dan maar even op deze manier. 5 soorten tomaten dit jaar voor de Hot canna saus. Paar pepers hadden de hell overleeft nu nieuw aan het opkweken.
  24. Als je daar alleen naar kijk dus niet de beste manier. We hebben macros van planten die amber trichomes in week 5 hebben. het is een totaal plaatje waar meerder dingen bij mee spelen. BFP.
×
×
  • Create New...