Jump to content

penvissers

Members
  • Content Count

    193
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

22 Positief

About penvissers

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ik ga deze ook volgen , zien er weer organisch groen uit. Ik ben net begonnen met de vierde schimmelkweek, nu 5 Madberry's, kijken hoe de indica's het gaan doen. Succes met de aankomende knotsen OR............
  2. Goedemiddag allemaal, Ik heb nu twee rondes Kolossus van Sannie met Guanokalong aarde gedraaid in 4 air-pots, met een toevoeging van complete organics, schimmels en bacto, maar wat een genot om te growen op deze manier. De vorige ronde had ik 435gr droog onder 440Watt. Eergister 4 kolossus ongehaald en telde 28 keiharde toppen met 1 hoofdtop van 94gr. Een heerlijke wietsoort en volledig organisch. En dat in een tentje van 80x80cm. De volgende ronde gaat zeker weer op dezelfde manier als ervoor.......
  3. penvissers

    Kolossus

    2@ Run van dit overheerlijke soortje waarvan je soms echt helemaal wappie wordt, zo sterk. Ook is het een flinke opbrenger. De vorige bracht 1gr de Watt. Ben nu met de laatste weken bezig.
  4. Gisteravond 4 kolossus geoogst onder 400W lamp, ze hebben 71 dagen gestaan op 12/12. Dit is de tweede ronde van kolossus, deze en de vorige ronde geen toprot gehad. Ik heb ze wel getopt op een dag of tien. Telde gister 28 keiharde toppen. 1 hoofdtop woog zelfs 94gram. We komen de winter wel door...... :icecream:
  5. Ze zijn woensdag omgegaan, allemaal. Torentjes waren ze al een paar weken aan het bouwen, het kan zeker zijn dat het bij de toppen wat te warm is geweest. Trichonen waren veelal milky en wat amber ertussen. Ze hebben in totaal 84 dagen op 12/12 gestaan. Aan toppen(jes) heb ik er 1299gr nat afgehaald, en 250gr knipafval. Voor een eerste binnenkweek ben ik wel tevreden. Ik laat nog weten wat het drooggewicht geworden is.
  6. Dag 73, 12/12 De toppen dikken nog steeds aan, hier en daar torentjes aan het bouwen. Bij de KF linksvoor zie je nu wel herfst verschijnselen, er komen nu meer gele bladeren, maar de trichomen zijn nog niet allemaal milky. Temp met lamp aan is nu 27°C en Rv 30%, toprot heb ik gelukkig nog niet kunnen ontdekken en hopelijk komt het niet ook. De paarse loopt iets achter qua bloei en is dikke toppen aan het maken, met nog veelal witte pistels, deze krijgt nog wel wat bloei en PK mee. De rest krijgt nu alleen nog water. Voor de rest gaat het zijn gangetje, de volgende ronde wordt Kolossus, de zaden zijn al binnen. Hier een paar overzicht foto's........ :icecream: De Paarse dame In het midden de KatzuJack Toppen, kneiterhard. En ruiken erg sterk.
  7. Ik gebruik nu regenwater omdat de ph ervan 7,0 is en uit de kraan 8,3. Tijdens de bloei heb ik wel kraanwater gebruikt omdat hier werd verteld dat de dames de kalk in het water goed kunnen gebruiken. Nu ze nog een paar weken moeten (denk ik zelf) kan ik ze spoelen met schoon regenwater. Dit is de gedachte erachter. Of het veel verschil maakt weet ik niet. Meer gevoelsmatig. Hoe lang denk jij dat ze nog moeten dan Kaak? Moet je ff lezen X, hier en daar schrijf ik........
  8. Goedenavond allemaal, Ik heb het erg druk op werk, maar de dames staan er nog......... Het was eergisteren, Dag 63_12/12 Zie nu veel milky Trichonen en bij sommige al wat amber, maar die kan ik niet zo goed fotograferen omdat ze achter in de tent staan. Afzuiging staat nu op 60% en de Rv is 44%, zie geen rotte plekken in de toppen dus hoop dat ik bespaard blijf. Ik zie wel bij de Kush dat er opgekrulde blaadjes in de toppen zitten, ze staat recht onder de lamp dus het zal wat verbranding zijn, maar de lamp hangt nu tegen dak aan, kan niet meer hoger. Ik hoop deze week toch wat meer amber te gaan zien, de pistels worden hier en daar wel bruin. De paarse zuipt nog volop en is nog steeds aan het aandikken qua top opbouw. Ik geef alleen nog voeding aan de paarse en de rest laat ik zo met regenwater afbloeien.
  9. En high time? Zijn de dames al om? Ik ben van plan om de volgende ronde ook een cheese te growen, en jou veldje (met 2 platen) ziet er veel belovend uit. Zijn de toppen een beetje hard geworden?
  10. Die zitten er zeker tussen, beginnen nu ook lekker hard te worden. Ik had een starterspakket genomen en daar zit de PK booster niet bij, Ik geef niet teveel voeding, kreeg een paar weken terug een beetje last van verbrande bladpuntjes, ben ik iets minder bloei gaan geven. Probeer een beetje de planten aan te kijken. Maar ze moeten nog wel een aantal weken, en gaan nu meer drinken,dus dacht ik, laat ik de PK gaan combineren met Bloei.
  11. Goedemiddag allemaal, Even een update: Dag_50_12/12. Temp met lamp aan: 27°C Rv=39%. Lamp uit: 20-25°C 40-50% Ik geef nog steeds om de dag kraanwater op 20°c, ik geef ze verschillend water. De Katzu staat in een gewone pot en houdt meer water vast merk ik. Die krijgt 1-1,2ltr om de dag. De rest zuipt nu aardig door en krijgen 1,7 ltr om de dag en wordt nog wel meer denk ik zelf. Ik geef 1 of twee keer per week 1ml - 2ml Bac Bloom mee, en sinds gister 1ml Bac PK Booster. De dame Linksvoor stond erg laag t.o.v. de paarse ernaast, die is een beetje uitgeschoten en een week later pas gaan bloeien. Misschien door het knakken of buigen, dat ze daarom wat later is. Daarom heb ik het netje even losgemaakt aan de linkerkant en de pot 12cm opgehoogd. Nu staat ze wat beter in het licht, ook voor de onderliggende toppen. Hier de foto's van hoe het er nu bij staat. Bovenaanzicht. Paarse Killing field, later in bloei. KatzuKush x SannieJack. KatzuJack_Bud. Tot volgende week..................
  12. Ik zeg 1030gr, ik hoop voor je dat het meer is, en dat ze vooral lekker wegrookt....
×
×
  • Create New...