Jump to content

mosfet

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About mosfet

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. dit lijkt me een standaard phpbb forum.. elk ip word dus gelogd in de database... en is via de rechter te verkrijgen. hoe willen ze je anders bannen als ze je ip niet opslaan? en dan komt dat gerechtelijk bevel op de mat en als ze nee zeggen zijn ze medeplichtig? ik ga er wel van uit, dus ga er dan ook maar vanuit dat beheer iedereen laat vallen als een baksteen. en om eerlijk te zijn.. ik zou dat ook doen.. jailtime voor een forum... no way! tenzij hier iemand php master is die dit zelf geschreven heeft op darkweb princiepe. als dat zo is... respect man... maar ik betwijfel het wel .... overigens zijn veel van jullie zwaar ongelovelijke technieken wel heel erg realiteit. de technische recherche en het nfi doet dit soort dingen al jaren! en het nfi is nederlands forensisch instituut. overigens gebruiken ze deze technieken niet zomaar in het wild op de gok.. er moet volgens mij eerst een zaak zijn en dat betekend dat er al reden tot verdenking is. ergo iemand heeft gebeld oid of ze hebben ze uit de lucht gespot.. whatever.. maar dat jouw bezoek direct van dit forum komt... doe niet zo parra man.. damn.
  2. waarom hang je er niet 2 keer uv-a bij, in tl? doet geen zak voor je gewicht.. maar je thc word je heel heel happy van... erg thcerig.
  3. hier word nog even in detail uitgelegd waarom een koelblok wat niet gepolijst is koelpasta nodig heeft. http://www.tomshardware.com/reviews/thermal-paste-heat-sink-heat-spreader,3600-2.html
  4. je mist mijn punt... ik weerleg net op wetenschappelijk vastgesteld bewijs vast dat de statement... koelpasta is een betere warmtegeleider dan metaal op metaal. niet juist is. wat hier aldus oude rocker algemene wijsheid is... terwijl metaal 200 keer beter warmte geleid. als jullie allemaal zulke algemene wijsheid hanteren. maargoed evenstegoed suc6 met het project.
  5. ow..... thermal conductivity: artic silver 5 Arctic Silver 5 Arctic Silver 5 thermal compound from Arctic Silver Company may be regarded as a veteran of thermal interfaces. It appeared in the market over 5 years ago and is still one of the best products out there. It is manufactured in the UZS and comes in 3.5g or 12g (in our case) syringes: Dark-gray relatively thick substance consists of pure silver, boron nitride, zinc and aluminum oxides and also ester. The manufacturer claims that thermal conductivity of Arctic Silver 5 is 8.7 W/(m·K) operational temperatures lie between -50°C and 130°C (up to 180°C under short-term load). This thermal compound reaches its peak thermal conductivity after about 72 hours of operation (the recommended run-in period is from 50 to 200 hours). en dan pakken we nu de thermal conductivity lijst van metalen..... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_thermal_conductivities aluminium 200 tot 250 w/(m-k) koper 350 tot 380 w/(m-k) silver 400 w/(m-k) goud 314 w/(m-k)
  6. met andere woorden thermische pasta heeft dus een betere warmtegeleiding dan metaal op metaal?
  7. dit is wat ik bedoel, https://en.wikipedia.org/wiki/Reflection_%28physics%29#Laws_of_reflection
  8. @wietefras... wat heeft de hoek van straling te maken met hoe licht op het blad valt? waar ik het over heb is dat een rechte spiegel van boven tot onder in een growroom geen nut heeft. wil je dat wel moet je parabolisch gaan werken. en hoe het daarna op het blad komt zal hem inderdaad jeuken ja.. maar das een compleet ander verhaal.
  9. maargoed alles leuk en aardig... reflectie is natuurlijk de inkomende hoek in gelijkheid tot de uitgaande hoek. dus als je feitelijk uit gaat tekenen wat er gereflecteerd word en waar dat dan heen schijnt zou je al aan parabolische vormen moeten gaan denken want je licht moet boven op je blad komen. laatst eens uit lopen dokteren hoeveel gereflecteerd licht nou echt direct op fanleaves terecht komt... geloof dat alleen de bovense 25% de juiste stralingshoek had om goed uit te komen. als je het zo gaat bekijken is het bijna geen leuke hobby meer lol
  10. nou ja dat is een beetje afhankelijk welk glas er gebruikt word.. geen idee hoe dat met spiegels zit.. in raamglas heb je verschillende soorten die allemaal weer andere dingen geheel of ten dele kunnen filteren. denk maar aan uv werend glas. nou denk ik niet in het bijzonder dat er superspeciaal glas gebruikt word maar ik zou een verlies van 10 procent niet heel erg vreemd vinden dus in dit geval zou 20% verlies acceptabel zijn. maar het geeft wel meteen vraagtekens of glas dan wel zo slim is om te gebruiken... zijn er geen betere reflectoren.. zoals bv mylar... daar wil ik zelf nog een test mee gaan draaien. nu alleen vinden waar je dat haalt.... warmtedekens... van dat folie.. iemand?
  11. als ik een suggestie mag doen, een 45x45x100 kastje 4x 20watt spaarlampjes maak hier een hangsysteempje voor, spaarlampen op 2cm is niet raar van je top. zorg voor een beetje reflectiemateriaal, ik gebruikte aluminiumfolie. zorgen dat je op tijd topt en verder dat fan verhaal had ik ook. prima wietje mee kunnen kweken. heb nu een groter concept staan. ik heb inmiddels wat beeldmateriaal op mijn youtube kanaal staan. https://www.youtube.com/channel/UCIrCJC8153INrXHRlSV_DjA
  12. ik denk dat je dan het beste aan mylar kan gaan denken.. als er iets puur reflectief is... dan is het mylar wel.
  13. vanaf vandaag trichomen tellen! whoohoo! 5 mm vergroot naar full screen hd
  14. hele dikke vette modderfokking update! deze shit moet je gewoon ff kijken.
  15. voor zover gaat het met het licht allemaal goed, het schakelbord heeft nu 8 keer 16 amp schakelrelays en 8 sensor ingangen. dus in theorie alles schakelbaar
×
×
  • Create New...