Jump to content

Weedlover020

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Positief

About Weedlover020

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Heb 22 gram kleine topjes met 125 gram boter gemixt en wietboter gemaakt. Deze is donker groen geworden. Zal ik meer boter erbij mixen? Hulp zou meer dan welkom zijn. Dan kan ik vanavond nog een cake bakken!
 2. Dames en heren eindelijk weer tijd voor een update met foto's ! Heeft even geduurd maar heb weer de tijd gevonden om de computer aan te zetten. 3 planten zijn volledig omgehaald, de Amnesia staat nog vollop in de bloei en moet nog zeker 1 maand die staat met slecht weer binnen. Ongeveer 30% is nu droog en zit in weckpotjes met het mooie resultaat van 155 gram droog. Foto van de topjes in hun weckpotjes Een foto van een topje van de Purple bud Van de kleine topjes en een klein beetje knipafval ga ik wietboter maken. Dit heb ik nog niet gewogen omdat nog niet alles geknipt is en r dus nog een hoop kleine topjes bij komen. Effect van de wiet: Matig maar als je een halve gram in een joint gooit wordt je wel lekker stoned. Geur van de wiet: Ruikt oké, niet super maar als het gebrokkeld is komt r wel een heerlijke geur af. Smaak van de wiet: Goed
 3. Inmiddels is bijna alles om. Moet wel nog een hele hoop knippen komende dagen heb ze in ze geheel opgehangen omdat ik geen tijd had vandaag. Jammer dat t niet lukt met foto's uploaden via mobiel. Ga t morgen even proberen op de pc. Heb al een hoop wiet droog inmiddels. Dat gaat morgen wat bijgeknipt worden takjes weg en dan in weckpotjes en begint het curen. Van de restafval en kleine topjes gaan cakejes gebakken worden. Ik schat op een totaal opbrengst van 300 gram, we zullen het over 2 weken horen. De Amnesia is de laatste plant die nog staat, geen langbloeiers meer voor mij.
 4. De toppen zien r opzich wel okee uit, niet dik helaas. Wel lekker plakkerig en de paarse zijn ook een beetje paars. Ik twijfel of ik vandaag nog de mooie toppen moet knippen want heb al wat toprot gevonden. Denk dat ik niet heel veel ga overhouden helaas maar alles is lekker meegenomen. Wat zeggen jullie, wachten of knippen? Het weer is slecht de komende tijd en heb al wat rot gevonden.
 5. Nee niet verduisterd, wel een beetje spijt van want waarschijnlijk ga ik een hoop kwijt raken aan rot. Bloei zit er goed in maar ze moeten nog minimaal 1 maand staan voor ik ze kan oogsten. De megaplant heeft de storm van een paar weken geleden niet overleefd helaas. Maar gelukkig staan r nog 4 grote planten die vol zitten met topjes.
 6. Ze worden groter en groter maar helaas nog geen toppen te zien... hopelijk rot niet alles weg uiteindelijk. Voor me monsterplant We zitten nu al dik op de 3.20 meter
 7. Mooie planten! Mag ik weten waar je jouw Early Skunk vandaan hebt? Die van mij komt van SensiSeeds, lijkt totaal niet op jouw ES, is ook 2,5Meter en enkel nog wat voorbloei haartjes gezien.
 8. Thanks pietje wietje. Ben r zelf ook trots op dat ze zo groot aan het worden zijn. Succes met je kweek! Zal voor je blijven updaten.
 9. Na 5 weken weer een update, weinig reacties helaas maar het zijn al bomen geworden. De grootste is nu 2,50M. Gestopt met groeivoeding omdat ze toch al snel genoeg groeien. Lukte niet om mooie foto's te krijgen. Hier het voor aanzicht Van boven is goed te zien hoe groot ze zijn vooral die in de volle grond. En het toppen is ook goed gelukt zoals te zien op de foto. Volgende update volgt binnekort. laters
 10. Wat foto'tjes, vind het elke keer weer leuk om er naar te kijken. Misschien niet heel duidelijk op de foto maar 100% een bloeihaar: En een leuke foto van de mini jungle, hier is goed te zien hoe groot de plant in de volle grond wordt! Nog even en hij is langer dan ik ben:
 11. Ik heb zojuist enkele kleine bloeihaartjes gespot.. geen idee hoe dit mogelijk is. Perongeluk AF zaad is niet mogelijk aangezien de plant al 3 maanden oud is. Zal er zo even een foto van maken.
 12. Ik wou graag verduisteren maar ivm werk tot laat in de avond gaat het me niet lukken om ze elke dag op tijd in het donker te kunnen zetten. Hopen op een droge na zomer en een beetje rot kan ik wel mee leven. Ben alleen bang dat de amnesia het moeilijk gaat krijgen door dr lange bloeiperiode.
 13. Heb ik het gelukkig toch goed gedaan. Heb mn planten nog even goed bekeken maar geen beginnende balletjes gevonden. Dan ga ik morgen nog 2 plantjes toppen en de andere 2 kleinere voorlopig hun gang laten gaan.
×
×
 • Create New...