Jump to content

gorlomi

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gorlomi

  1. Ik word van deze wiet ook erg behoorlijk suf en moe van, en vrij depressief en futloos de volgende dag. Is dit normaal bij gekweekte wiet, dat je echt behoorlijk motivatieloos word ?
  2. Omdat ik toch een pijn in me keel heb gekregen van deze wiet. Ik ben er toch wel benieuwd naar of er misschien iets van pesticide inzitten of andere schadelijk stoffen.
  3. Kan ik het niet ergens laten testen, door iets in de buurt van Rotterdam? Ik wil toch graag weten of dit te smoken is. Mvg, Gorlomi
  4. Hallo, Mijn eerste post Ik heb gister via een lokale dealer in de buurt eigen kweek wiet gekocht. Redelijk stoned, maar toch heb ik me twijfels. Het ziet er best redelijk droog uit, en kleine gele/witte achtig plekjes (zie ik vaker bij droge wiet) Ik heb er een foto van gemaakt, ben toch wel benieuwd wat jullie er van vinden. Zelf word ik gewoon goed stoned, maar ik merk wel dat de potentie aan de lage kant zit, ik ben stoned maar toch niet op het juist level. Ook krijg ik een beetje last van me keel , een kleine pijn. en tussen me schouderbladen doet het pijn, zou dit mijn longen kunnen zijn? of dit is gewoon me rug wat pijn doet van het lange zitten ? alvast bedankt ! Gr, Gorlomi.
  5. gorlomi

    HG wiet.

    homegrown wiet
  6. gorlomi

    IMG 5326

    From the album: HG wiet.

  7. gorlomi

    IMG 5327

    From the album: HG wiet.

×
×
  • Create New...