Jump to content

Gebruiker1

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Gebruiker1

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dieven bij autoflowers die bloeiverschijnselen vertonen wordt niet aangeraden toch?
  2. 2 weken voor het oogsten alleen nog maar water geven toch en geen voeding?
  3. @ Rippert thnx man! Doe m'n best. @ Zindrin bedankt voor de tip! Ga hier zeker op letten. De Northern light staat trouwens maar in een 3L pot. Was meer een soort Back-up maar begon zo lekker te groeien dat ik hem maar heb laten staan. Maa had niet verwacht dat deze zo vol zou worden.
  4. Gisteravond een microscopie besteld las dat je aan de hand daarvan het beste kan zien of je plant oogst klaar is?
  5. Thanks! Zijn alle 2 van 1 juni. Lowryder moet nog 1 of 2 weken gok ik en nl iets langer. aarde is gewoon universele potgrond.
  6. Ik heb een Northern Light en Lowryder #2 autoflower, sinds een week staan ze in de kas i.v.m. eventuele regen. Voeding is van Plagron. Ze staan lekker in bloei en wou dit met jullie delen Beetje laat qua kweekverslag maar zal dit proberen toch dagelijks bij te houden, en nu de foto's: Lowryder #2: Northern Light:
  7. Las iets over houtskool dat je het daarmee kan aanvullen het fosfor tekort?
  8. Ik heb geen idee benga dan zou de nl er ook last van moeten hebben lijkt me. Ook kregen ze dezelfde voeding. Lijkt echt alleen een probleem van de lowryder 2. Maar had de pot miss beter wit kunnen verven voor de zekerheid ja.
  9. Hier nog wat recente foto's, voeding kan het volgens mij niet zijn maar hoor graag jullie mening En de rechter van deze is een Northern Light, deze gaat wel goed:
  10. Hier nog wat recente foto's, ik hoor het graag als jullie tips hebben: En de rechter van deze is een Northern Light, deze gaat wel goed:
  11. @djbroertje hier zie je wat fotos. Benieuwd wat jij er van denkt. zou ook fosfor of magnesium te kort kunnen zijn? hier in dit topic de fotos: http://www.wietforum.nl/topic/117089-help-blad-probleem-lowryder-2/ De punten zijn helemaal dor en verpulveren nu trouwens
  12. Ook als ze helemaal bruin worden?
  13. Laten zitten of verwijderen? De 1 zegt begin bloei kan je ze nog verwijderen de ander zegt beter laten zitten... Als de bladeren bruin worden kun je ze dan verwijderen? En bij een autoflower wel of niet doen? Benieuwd naar jullie ervaring en meningen!
×
×
  • Create New...