Jump to content

p. craboes

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About p. craboes

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. mijn muzieksmaak is zeer breed, van klassiek tot hardstyle. Ik heb me gisteren toch een hiphop pareltje ontdekt!!! Pharoaha Monch, check it out!
 2. Ik vind dit een informatieve video waar veel acties, waar jij vragen over hebt, aan bod komen. Kijk maar eens of je er iets aan hebt!
 3. Late reactie, maar was me laatst aan het bedenken of dit geen goed idee zou zijn. We zitten dus op één lijn En ik weet nu ook meteen dat het werkt. Laat ze maar kloten met korrels en draad, ik ga aan het plakzout!
 4. Erg netjes, schuif ook aan. Kunnen wij ook mee webcammen of is dat alleen privé
 5. Gewonnen Ik heb de eer om jullie van een verslag te voorzien! Stay tuned
 6. Het duurt 1-3 jaar voordat een bananenschil verteert is. Dus dat 'zo' mag je weg laten....
 7. Ben een LED-fan dus ik schuif ook aan! Is wel de eerste keer dat ik lees over c02 productie. Is goed voor het klimaat neem ik aan, maar is het noodzakelijk?
 8. Was volgens mij super skunk, helaas was de Revu in mijn leesmap al "geript" toen ik 'm kreeg
 9. OG, mijn all time favourite! Prachtige ronde, ben benieuwd hoeveel het gaat opleveren.
 10. Ben benieuwd of de groene bonken al liggen te drogen Spacefrog!
 11. Lol! Akelige plaatjes, zag ze laatst al toen ik je verslag las. Ik las idd ook dat je kopertape schoon moet houden en dat het ook nog wel eens los wil laten. En als er een natuurlijke brug van onkruid wordt gevormd dan heeft de tape helemaal geen zin. ben wel een aantal creatieve oplossingen tegen gekomen ; koperdraad aangesloten op een batterij / compleet omhulsel met afdak en dan aan de onderkant van het afdak vaseline met zout etc. Blijft een lastig onderwerp, net als herten en konijnen.
 12. Is kopertape niet voldoende als je dat in een redelijke cirkel (bv van pvc buis) om iedere plant legt!? Ben in ieder geval niet van plan de vogelstand om zeep te helpen met dat chemische spul waar jullie het over hebben. Lijkt me dat het niet voor niets zo lastig verkrijgbaar is...
 13. 1. ga naar google 2. tik in "1 gram wiet" 3. zie afbeeldingen Denk overigens dat je beter een boek kunt gaan lezen in plaats van jointjes roken...
 14. Voor deze prijs kun je niet zelf gaan bouwen; https://www.vidaxl.nl/p/240366/kweektent-met-ritssluiting-120x120x200cm En ruim genoeg voor 5 planten
 15. Afzuiging is niet alleen bedoeld voor warmteafvoer, maar ook voor een gezond klimaat in de tent. Verse lucht is dus wel van belang. Ik zou zeggen een kleine slakhuisfan met softbox, koolstoffilter en gaan met die banaan! Passieve inlaat is misschien al voldoende, maar daar durf ik geen uitlatingen over te doen.
×
×
 • Create New...