Jump to content

Herbe

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Herbe

  1. ipa staat denk ik voor iso propyl alcohol
  2. ik kweek zo ook in de winter. je moet je mat gewoon goed afzekeren. Dan kan er weinig misgaan.
  3. ik kweek ook in mijn garage. In de garage heb ik een kast waar de planten in staan, hierin word afgezogen over een koolstof filter. zo heb je geen stank. Ook heb ik er een vloerverwarmings-mat in liggen . deze is 60 watt, en hierdoor heb je blije wortels. mijn kast is 60x60cm. hierin staan ook 4 plantjes
  4. Herbe

    myweed

    hier ga ik foto's posten van mijn pogingen om wiet te kweken.
  5. Herbe

    dikketop

    From the album: myweed

    Hier ben ik best trots op. een top van 133gram, dit is een auto-white van Azarius.
  6. vorig jaar heb ik een hollands hope, frysian dew en een Durban poison buiten gehad. Hiervan heeft de Frysian Dew zich het beste gehouden, daarna de Hollands Hope, en de Durban Poison kan echt niet tegen kou.
  7. ik heb ook northern lights gehad, dat planten waren net onkruid, groeit altijd. Een wiet plant moet in redelijk droge grond staan, daarom bewater ik in een schotel waar de pot in staat.
  8. hoe krijg je het voor elkaar om een plant maar 10cm te laten groeien in 7 week. zelf planten die niet hoger dan 70cm worden volgens het boekje worden bij mij nog haast 2 meter bij maar 10 graden celcius. Had ik maar een manier om de planten klein te houden.
  9. ik heb nu de planten in een grote bak staan, hierin laat ik water uit de regenton lopen. ik meet de geleidbaarheid/vocht en op basis hiervan stuur ik de klep aan. dit doe ik met een simpele arduino. goedkoop en effectief systeem.
  10. ja het zijn net de daltons, leuk alleen ik heb ze vrouwennamen gegeven
  11. bedankt voor de tip. direct maar wat voeding erbij gedaan. ik dacht dat dat nu niet meer nodig was. ik heb in jullie nog een keer wat mest gestrooid.
  12. In mijn tuin heb ik een frysian dew, durban poison en een hollands hope staan. De dew en hope staan in bloei, maar de poison doet nog niets. die had toch ook al moeten bloeien. en wanneer zijn ze klaar om te oogsten? eind september of begin oktober.
  13. dat probleem had ik ook. ik heb toen een lange slang aan de gieter gemaakt en zo kon ik wel bij de achterste planten komen. Maar wel een gedoe. nu wil ik een bak laten maken, en dan deze een keer per dag laten vullen mbv een nivo sensor en geleidingsmeting van de aarde. Als het dan te nat is zal er een beurt over worden geslagen.
  14. doe ik het zo goed, deze heb ik maandag geknakt. Zal ik dan de rest ook zo doen?
  15. het zijn gewone feminized zaden, een frysian dew, durban poison en een hollands hope. Ik heb geen idee hoe ze door gaan groeien, maar als ze pas half augustus in de bloei komen dan betekent dat nog een maand groei. met het huidige tempo betekent dat planten van meer dan 3 meter.
  16. Net was ik even bij de plaatselijke growshop, aka action. Hier heb ik een net gekocht van 5x3 meter met een raster van 17x17mm. Mijn idee is om dit net over mijn 3 planten te spannen om zo als het ware de plant tegen te houden in zijn groei. Heeft iemand hier ervaring mee?
  17. vandaag van een plant een stuk van zo'n 20 cm afgeknipt. even aanzien wat zij hiervan vind. ondertussen heb ik weer mooi wat lekkere cannabis-bladeren voor door de smoothie. Zo maak je een heerlijke cannabis-smoothie. Een banaan, een sinasappel, een beetje citroensap wat hennepzaad, en een hennepblad. en wat volle melk. dit even in de blender. vooral door het blad word deze smoothie enorm vol en romig van smaak. Net zoals een joint versterkt het hennepblad alle smaken. Soms gooi ik er nog wat gember door, dan proef je echt pure wiet. daar moet je van houden. Heerlijk en gezond.
  18. ik laat liever de natuur z'n gang gaan, dan maar wat minder opbrengst. maar ook minder werk. vandaag of morgen snoei ik hem wat korter, anders komt hij vol in het zicht te staan. en dat is nou eenmaal een risico
  19. hoe werkt knakken dan? En ik kan dus ook zeg maar 20 cm inkorten?
  20. mijn planten worden te hoog de rechtse zit al op 2 meter en groeit elke dag nog hard. ik heb al twee keer getopt, maar dit helpt maar even en dan groeit de plant weer hard door. hoe voorkom ik dat ze boven 2,5 meter komen?
  21. mijn planten heb ik alleen in het begin water gegeven, en ze doen het nog prima. vanmiddag werden een paar bladeren wat slap, maar nu staan ze er mooi bij. Ik loop net naar buiten en zie daar een kat zitten, die zit gewoon te genieten van mijn planten. Als er morgen weer bladeren slap hangen dan geef ik wel wat water. maar ja dan groeien ze ook weer hard, en ze zijn al 2 meter hoog. dat word nog wat.
  22. een poosje terug had ik bij de shop een northern light gekocht die laat was geoogst. die kon je het beste op de rand van je bed oproken, want ik kwam niet meer uit de bank. echt coma. Ik denk dat je het beste een pure indica kunt planten en die laat oogsten.
  23. Cent Mille Chansons - Frida Boccara. Geniaal blownummer vanwege de strijkers
  24. m'n eigen gekweekte northernlight. nog niet helemaal droog, lekker plakkerig. Deze heb ik ivm vakantie te vroeg geoogst. maar dat doe ik de volgende keer weer, gewoon alleen maar high. en niet als kasplant op de bank. super.
×
×
  • Create New...