Jump to content

Herbe

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About Herbe

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hoogeveen
 • Interests
  Wiet kweken, joints roken, bongs
 1. ipa staat denk ik voor iso propyl alcohol
 2. ik kweek zo ook in de winter. je moet je mat gewoon goed afzekeren. Dan kan er weinig misgaan.
 3. ik kweek ook in mijn garage. In de garage heb ik een kast waar de planten in staan, hierin word afgezogen over een koolstof filter. zo heb je geen stank. Ook heb ik er een vloerverwarmings-mat in liggen . deze is 60 watt, en hierdoor heb je blije wortels. mijn kast is 60x60cm. hierin staan ook 4 plantjes
 4. Herbe

  myweed

  hier ga ik foto's posten van mijn pogingen om wiet te kweken.
 5. vorig jaar heb ik een hollands hope, frysian dew en een Durban poison buiten gehad. Hiervan heeft de Frysian Dew zich het beste gehouden, daarna de Hollands Hope, en de Durban Poison kan echt niet tegen kou.
 6. ik heb ook northern lights gehad, dat planten waren net onkruid, groeit altijd. Een wiet plant moet in redelijk droge grond staan, daarom bewater ik in een schotel waar de pot in staat.
 7. hoe krijg je het voor elkaar om een plant maar 10cm te laten groeien in 7 week. zelf planten die niet hoger dan 70cm worden volgens het boekje worden bij mij nog haast 2 meter bij maar 10 graden celcius. Had ik maar een manier om de planten klein te houden.
 8. ik heb nu de planten in een grote bak staan, hierin laat ik water uit de regenton lopen. ik meet de geleidbaarheid/vocht en op basis hiervan stuur ik de klep aan. dit doe ik met een simpele arduino. goedkoop en effectief systeem.
 9. ja het zijn net de daltons, leuk alleen ik heb ze vrouwennamen gegeven
 10. bedankt voor de tip. direct maar wat voeding erbij gedaan. ik dacht dat dat nu niet meer nodig was. ik heb in jullie nog een keer wat mest gestrooid.
 11. In mijn tuin heb ik een frysian dew, durban poison en een hollands hope staan. De dew en hope staan in bloei, maar de poison doet nog niets. die had toch ook al moeten bloeien. en wanneer zijn ze klaar om te oogsten? eind september of begin oktober.
 12. dat probleem had ik ook. ik heb toen een lange slang aan de gieter gemaakt en zo kon ik wel bij de achterste planten komen. Maar wel een gedoe. nu wil ik een bak laten maken, en dan deze een keer per dag laten vullen mbv een nivo sensor en geleidingsmeting van de aarde. Als het dan te nat is zal er een beurt over worden geslagen.
 13. doe ik het zo goed, deze heb ik maandag geknakt. Zal ik dan de rest ook zo doen?
 14. het zijn gewone feminized zaden, een frysian dew, durban poison en een hollands hope. Ik heb geen idee hoe ze door gaan groeien, maar als ze pas half augustus in de bloei komen dan betekent dat nog een maand groei. met het huidige tempo betekent dat planten van meer dan 3 meter.
×
×
 • Create New...