Jump to content

shifto

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About shifto

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Site is al beetje aangepast. De url is nu gewoon http://www.bolneze.nl/ De sensoren zitten in de kast, nu nog livedata in de site verwerken. Gaat ondertussen alles nog goed denken jullie? Het lijkt niet zo hard te gaan maar misschien kijk ik te vaak.
  2. Binnenkort een stuk meer informatie op de site! Denk aan luchtvochtigheid, temperatuur etc. Ga het dit weekend proberen af te maken. Er zijn ook meer camera's onderweg om van verschillende kanten te filmen (deze webcam blijft ook voor geen meter zitten).
  3. in de broodkweek is dit een vrij normale beveiligingsmethode, alleen delen ze die linkjes nooit Oh maar jullie houden dit nu toch allemaal voor mij in de gaten?
  4. Dank voor alle leukjes! Wat is een wortel stimulator? Nu YAWCAM, maar die heeft een hoop limitaties. Ben bezig met het ombouwen naar een youtube livestream met OBS, maar die site is nog niet klaar.
  5. Het bolneze domein is maar een throwaway, daar ga ik niet mee mailen. Verder heb ik goede vertrouwen in mijn kunnen als IT'er dat ik ook wel verzekerd ben van een goede beveiliging. Voor de webcam staat trouwens maar 1 poort naar die VM open welke in een apart VLAN zit gescheiden van mijn eigen netwerk. Wel bedankt voor de tip! Al zocht ik toch meer tips m.b.t. de plantjes! Ze zijn nu alle 3 boven de grond en beginnen open te klappen. Nog speciale zaken om rekening mee te houden in dit moment?
  6. Het is een ingecalculeerd risico zullen we maar zeggen. Ik denk niet dat het heel interessant is als beginner met zijn 1e kweekje. Moeten nog maar zien of er iets af komt.
  7. Ik maak mij niet zo druk, dan moeten ze echt niets beters te doen hebben. Hier in de omgeving alleen al staan volgens mij velden/kassen vol bij sommige boeren. @macerror ik zal snel eens een foto van de setup posten. Ik heb nu 9x 6w LED lampjes en potgrond van de intratuin. licht is 18 uur per dag en het zijn autoflowers, ik heb begrepen dat er dan niet zo veel fout kan gaan.
  8. Ik heb geen idee waar ik mee bezig ben. ik doe maar wat dingen die ik hier en daar lees. Het leek mij wel leuk als de experts af en toe eens zouden kunnen komen kijken en waar nodig tips geven. Hier kun je de webcam stream bekijken. http://bolneze.nl:8081/ Deze zal online blijven tot de oogst, misschien daarna weer met een 2e poging. Iemand zo op het 1e gezicht al tips?
×
×
  • Create New...