Jump to content

chickenwing

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About chickenwing

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Dit heeft zeker geholpen, bedankt voor het advies. Nee, het zou juist zonde zijn om opnieuw te beginnen. Ik ben blij met het resultaat. HAHAHA, dit is echt een simpele maar gouden tip. Ik zal het voor de volgende keer onthouden. Morgen ga ik de dames erafknippen, er zijn aardig wat bruine haartjes te zien. Dit zijn de meest recente foto's:
 2. Inmiddels zijn alle 'bladproblemen' vanzelf verdwenen. Ik denk dat het inderdaad kalk was. Toch bedankt voor de feedback. By the way... Dit zijn ze nu: Zoals jullie misschien zien, heeft de rechter het aardig naar z'n zin. En dat terwijl dat zaadje pas een week later dan de linker een worteltje toonde. Ik moet nu dagelijks mijn lamp steeds hoger zetten, en ik ben bang dat de linker dan steeds minder licht krijgt. Weet iemand misschien een oplossing voor dit hoogteprobleem?(Zeg alsjeblieft niet afknippen )
 3. @sisego Soms heb ik wat druppels op de bladeren laten vallen. En bij plant 2 is het niet duidelijk te zien, maar de uiteinden van de bladeren zijn uitgedroogd en iets donkerder. Ook zie ik bruine vlekjes. @hobbybob01 Ik gebruik drinkwater en ik besproei ze niet. Ik giet het water gewoon eromheen. @tjoe Ik gebruik een 100 watt hps lamp. Ja, ik ventileer. Het kan idd meeldauw zijn, hoe kan ik hier zeker van zijn?
 4. Hallo, ik ben sinds 3 weken geleden begonnen met een kweekje van twee plantjes. Nou heb ik als amateur de zaden door elkaar gehaald, dus ik weet niet echt welke soorten het zijn. Ik merk wel dat er verschillende bladproblemen optreden bij beide planten. Ik vroeg me af of iemand met expertise een diagnose kan stellen. Er zijn al meerdere bronnen en plaatjes geraadpleegd, en ik ben er niet wijzer op geworden. Setup: 60x60 tent van garden highpro 100 watt hps lamp Ventilator Afzuigsysteem Twee potten van elk 11 liter plant1 Bij plant 1 zie ik witte droge vlekjes plant2 Bij plant 2 zijn de bladeren aardig misvormd Thanks in advance
 5. Mijn naam is Rob alias chickenwing. Ik ben een groentje wanneer het gaat om wiet kweken (pun intended). Vandaar dat ik op dit forum geregistreerd heb om ervaring op te doen en tips op te pakken. En verder ben ik niet zo boeiend
×
×
 • Create New...