Jump to content

Gorilla

Full member
 • Content Count

  715
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gorilla last won the day on May 28 2015

Gorilla had the most liked content!

Community Reputation

302 Goed

About Gorilla

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

616 profile views
 1. He lufthegreenstuf! Echt super bedankt weer voor het zeer uitgebreide fantastisch geschreven rookverslag van jou en je maten! Erg leuk om de verschillende reacties erop te lezen, zo zie je maar weer dat iedereen alles anders ervaart. Enne, ik ga natuurlijk niet mijn grootste topjes afgeven he.......hahaha! Volgende keer zal ik het wat beter verpakken zodat je de geur ook beter kunt ervaren. Ze zitten inderdaad mooi vol met thc en zien er veel beter uit dan de eerste ronde, ook niet zo ver ingedroogd. Nog een ervaren roker heeft het getest en hij was er zeer over te spreken en vond hem veel beter dan de Strawberry Haze van afgelopen keer. Aan zo'n verslag heb je tenminste wat, bereid je maar vast voor op de Critical Mass! Bedankt kerel!
 2. Thnx Beaker, daar heb ik zeker wat aan gehad! Het is wel een tijdrovend klusje zeg, haha de hele dag bezug geweest.... Jij ook bedankt scirocco! Heb hem nu nog op 70 graden staan om de laatste kleine belletjes eruit te krijgen zodat alle alcohol eruit is!
 3. Morgen ga ik mijn eerste eigen medicinale olie maken, nog enkele laatste vragen zodat ik alles tot in de puntjes duidelijk heb: - De babyverwarmer gaat tot 85 graden en geeft dit digitaal weer. Zet ik hem meteen vol aan als de alcohol in de babyfles erin staat of moet je dat rustig opbouwen? Daarna continu op de hoogste stand aan laten staan of hoeveel graden is ideaal? - Met hoeveel ml vul ik de babyfles precies en wanneer vul je die weer bij? - Moet ik het water in de verwarmer tussentijds ook bijvullen? - Hoe diep steek ik het aluminium pijpje er het best in? - Van welke tijdsduur kan ik uitgaan voor een bepaald aantal ml, want ik geloof dat het ondanks het pompje erg lang duurt? - Omdat cocos een goede geleider is zou ik daarmee graag willen verdunnen, maar aangezien het hard wordt is dat niet ideaal. Hoe meng ik het het makkelijkst met cocosolie en is er een manier om het toch vloeibaar te krijgen of moet het dan echt 25 graden of warmer zijn? - Overige tips zijn natuurlijk altijd welkom!
 4. Ziet er bruut uit daar tussen die hekkies!
 5. Gorilla

  Bio-ethanol

  Wietefras, je zegt dat Iso nog veel goedkoper is maar je gaat zelf ook voor ethanol consumptiealcohol, dat zegt genoeg dat je ook graag voor safe gaat toch? In dit filmpje wordt het ook gedaan en het lijkt prima te werken: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ipwHpd5UwYY
 6. Gorilla

  Bio-ethanol

  Heb je de Alcool Pur 96% uit de Colryt voor 33,- gehaald Wietefras? Kreeg je meerdere flessen ineens mee? Hoor wel eens dat ze daar moeilijk over doen........
 7. 4 of 6 houten palen/latten in de grond zetten, paar latten dwars verbinden bovenin en in het midden en een transparant zeil erover die je ook weer met latten op elkaar vastschroeft zodat het stevig is en niet loslaat door de wind. Als afwerking stevig wat dikker touw erover trekken en aanbinden naar de grond toe met iets zwaars zodat het niet gaat klapperen. (zandzak?) Succes!
 8. Gorilla

  Bio-ethanol

  Dat denk ik dus ook Aquar, maar ik laat me graag met bewijs overtuigen!
 9. Gorilla

  Bio-ethanol

  Ik vraag me af of dat wel helemaal zo is zoals je zegt lonsdave? Op een Lymeforum is een man die langere tijd tinctuur oraal ingenomen heeft die gemaakt was van Iso en hij heeft daar zeer heftige vergiftigingsklachten van opgelopen waar hij niet 1,2,3, vanaf is! Tinctuur en olie zijn 2 verschillende zaken, dat begrijp ik ook maar deze fout wordt erg vaak gemaakt door onwetende mensen. Maar is het werkelijk zo dat alle schadelijke stoffen verdampen bij het bereiden van olie met Iso? Daar heb ik erg mijn twijfels bij en daar zal ondanks dat jij aangeeft dat er niets over te vinden is toch wel ergens verslag van gedaan zijn lijkt me? Ik vraag dit overigens enkel omdat ik voor mezelf exact helder wil hebben hoe het precies zit, want met gezondheid moet je niet sollen......heb al genoeg ellende! Zie het dus niet als een aanval, maar puur informatief!
 10. We houden het gewoon eerlijk kerel, jij hebt goed gegokt dus krijg je van mij wat opgestuurd! Het is onderweg!
 11. Thnx Crimson Fart, ik ben er niet bekend mee maar ga het zeker bekijken!
 12. Dankje Dilago, mooi dat je daar extra nogmaals voor reageerd!
×
×
 • Create New...