Jump to content

Gekke neger

Members
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Gekke neger

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 08/08/1988

Contact Methods

  • MSN
    stefan_beekink@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beuningen
  • Interests
    blowen^^
  1. Ik ben het gedeeltelijk met je eens, set & setting zijn inderdaad heel erg belangrijk. Iedere trip(met dezelfde soort en hoeveelheid paddo's) is op de een of andere manier heel anders. Maar ik krijg naar mijn mening wel veel sterkere visuele trips van Hawaiiaanse, hoe komt dat dan? Vrienden van mij hebben hetzelfde, er meoten denk ik dan toch bepaalde bestanddelen zijn die wat meer of minder opgenomen worden. :unsure: Ik ga voor Mexicaanse of Balinese omdat ik daarvan de meest heftige trip krijg, ik blijf ook maar bezig als ik ze op heb . Bij Hawaiiaanse heb ik meer de behoefte om stil voor me uit te gaan staren en alles om me heen te bewonderen. Kaalkopjes vind ik wat minder, ik wordt eerder 'trippy-stoned' als trippend.
  2. Wie weet weten ze zelf niet eens dat ze er niets aan hebben, anders zouden ze de plant waarschijnlijk niet zo vroeg jatten.
  3. Waarom is iedereen tegen muziek die gemaakt is door dj's!?.. Ik zal nooit als het niet hoeft trance of hardcore gaan luisteren want ik vind het echt kut, veel te eentonig en simpel. kwordt helemaal gek als k het hoor. Ik luister wel vaak drum n bass en dat blijft voor mij echt de beste muziek, ondanks dat daar ook geen echte instrumenten worden gebruikt (bestaat wel trouwens, is echt maf ). In drum n bass ontdek k wel een goede beat en meer samenhang met de andere geluidseffecten.. maarja ik denk dat dit per persoon flink zal verschillen. Ik vraag me nu af wie carnavalsmuziek eigenlijk wél relax vind tijdens het blowen zuipen is echt de enige optie ja Verder kan k echt niet luisteren naar frans bauer en al die andere verwante vervelende nederlandse popartiesten, laatst nog een keer aan moeten horen toen k echt al helemaal van de kaart was.. serieus ik had echt plannen om die hele stereo in elkaar te trappen
  4. Hoe zit het dan met overbemesten... dan nemen ze toch juist teveel van die stoffen op of zie k het verkeerd?
  5. Gekke neger

    Raadseltje

    kdacht dat dat hans teeuwen was
  6. Met die wouten heb k ook nooit problemen ... komen af en toe wel langs als k in een park zit maarja dan is het echt zo van: 'lekker aan het blowen jonges?.. julle hebben toch geen alcohol he' mja als je alcohol hebt en zien ze dat ben je dat kwijt, zo niet doen ze ook helemaal nix, is mijn ervaring hier in nl dan. Enja gewoon geen overlast veroorzaken dan is het eigelijk altijd wel goed . Vriend van mij gaat dan wel altijd flippen... zie k dan altijd met van die grote waterige ogen zitten staren als ze dan weg zijn gaat ie helemaal para doen..
  7. Kan ik me ook heel goed in vinden , verder ska/reggae/punk/breakcore..
  8. haha ik vind het juist vet om me joints in een paddotrip te draaien, k lach me kapot en het lukt op de een of andere vreemde manier ook nog, het probleem is dat het vaak een uur lijkt en je maar kwartiertje of hoogstes half uur bezig bent, nouwja dat moet nog wel kunnen als je aant trippen bent. Ik ben het er ook zeker mee eens dat hoe je je voelt echt alles uitmaakt in een paddotrip. Ik heb het nu -+ 11 keer gedaan, en elke keer voelde k me goed en had goede vrienden om me heen waarmee k altijd wel lol heb. Het is ook nooit fout gegaan. Het ligt er ook aan hoe je zelf ertegenaan kijkt, als je twijfelt moet je het gewoon neit doen. Je moet ook weten wat je aankunt, niet iedereen kan bijvoorbeeld een hele portie eten en hetzelfde vanaf komen. pre is trouwens ook dat je het met mensen doet die het iig wat vaker gedaan hebben en je een beetje kunnen helpenals het evt fout gaat, niet iedereen doet onderzoek naar het effect e.d. en weten dus ook niet vaak wat ze te wachten staat. Ik heb laatst nog wel iets mafs meegemaakt: twee weken geleden hadden we met z'n 4en een portie verse mex gekocht (p.p.) en savonds opgegeten, vantevoren nog wel ff pizza's gehaald voor tijdens de trip. De trip viel echt tegen, 2 anderen die nog nooit hadden gepaddo'd voelden ook bijna nix, eerder of je 5 uur lang dat gevoel wat je net voordat je gaat trippen hebt. Maarja die dingen kunnen gebeuren.. ergens in het midden van de trip die pizza's opgegeten, dat was wel echt geweldig! verder hele avond op de bank gezeten en film gekeken en zitten blowen. volgende avond had k eerst al liter of 3 bier weggezopen en echt stuk of 10 joints op, komt een vriend naar me toe: heb je nog zin om te gaan paddo'en? kdacht echt zo van ja t zijn de zomerfeesten waarom niet.. nouwja 3/4 portie gedroogde mex. weggevreten. Ik ben nog nooit zo ver heen geweest in me leven.. wtf was dat!? . We hadden in het begin van onze trip (rond 3 uur snachts) maar besloten om naar mijn huis gaan fietsen (vraag me neit waarom). 11 kmtjes in een trip moet wel lukken dachten we. Nou dat hebben we geweten ook... serieus ga niet aan het verkeer deelnemen in een paddotrip tenzij je dood wilt ofzo (of het moet snachts en een rustige weg zijn). hele weg door gelachen... en gelachen.. en gelachen. Stel je voor dat elke keer als je de gast naast je aankijkt je een lachkick krijgt.. en dat 11 km lang, op de fiets. Toch deden we er maar anderhalf uur over (normaal half uur ) Thuis nog 4 uur lang hard lopen trippen, niet eens speciale dingen gezien maar gewoon constant van die uitbarstingen.. weet niet hoe k het anders moet verwoorden. zo van wooooow, WOOOW, waaaa!! ... en dat de hele avond lang. ook de eerste keer trouwens dat k niet in staat was om een joint te draaien in me trip.. heel vervelend maarja ben er maar niet telang bij stil gaan staan want heb geen behoefte om ''bad'' te gaan. nu ga k verder met me joint .. en onthoud: go with the flow!
  9. Het is dus eigenlijk alleen de vraag Wie er zo gevoelig voor zijn en uiteindelijk afhankelijk van kunnen raken :unsure: .
  10. Heb net mijn kat ook al geinteresseerd zien snuffelen aan me plantjes achter in de tuin.. Om stoned te worden hoeft ie het iig niet te eten, die gaat wel lekker bij mij zitten tijdens het blowen, zit dan ook gelijk geen energie meer in hehe.
  11. Bij de maatschappij ben k het met je eens, er zijn echt teveel mensen die alles wat met blowen te maken heeft verafschuwen en ik denk dat de meesten daar ook niet zomaar vanaf zullen komen, zelfs met legalisatie ervan. Tweede gedeelte is denk ik een probleem.. meerdere mensen zullen bij legalisatie zoiets hebben van ja het is toch legaal waarom gaan we niet ook kweken, zo krijg je wel meer aanbod. De vraag is alleen hoeveel tijd gaan ze eraan besteden om een zo goed mogelijk wietje te krijgen. Ik denk dat als de prof. kwekers voorrang krijgen (ik weet niet hoe ze anders over zullen blijven) op de verkoop dat de minder ervaren kwekers forums als deze vaker zullen bezoeken om genoeg ervaring op te doen waarmee ze ''goed'' kunnen kweken. Zo zit je uiteindelijk weer met meerdere (goede) aanbieders... Ook kan de criminaliteit nog Toenemen, ik neem aan dat je nog steeds geen 100 planten tegelijk mag kweken als het gelegaliseerd wordt , maar toch lijkt het me intressanter om te doen..
  12. ik ga voor shag, zolang het maar geen zware shag is want dan kom k op de een of andere manier niet meer van m'n plek af
  13. Er zijn genoeg mensen die dat relaxt vinden, ik doe het ook regelmatig maar dan zorg k er wel voor dat ik zo min mogelijk te doen heb op dat moment. Het ligt er maar net aan hoe de high valt, ik kan 5 gram op een avond roken en nog heel actief zijn maar het kan ook wat zwaarder vallen en dan kom je idd niet van je plek af. Als ik flink uitga zoals laatste week bij de vierdaagsefeesten redt k de 5 gram op een avond ook zeker wel. Het ligt er maar aan hoe stoned of high je wilt worden. Stel je rookt 2 blunts van anderhalve gram en 4 joints van halve gram zit je al aan de 5 . Die dagen rook k vanaf het moment dat ik wakker ben om de 2 uur zeker wel een joint. Een nadeel is dan wel dat je al gauw €20-25 voor zo'n avond kwijt bent Maarja ik hoef niet elke dag zo knetter te worden, verder is het ± 0.3-0.5 gram per joint en dan 1½ gram per dag, rook liever 4 joints waarbij k het grootste deel van de dag 'high' ben dan bijvoorbeeld 2 joints in de avond waarvan k helemaal knetter wordt.
×
×
  • Create New...