Jump to content

Murazor

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Murazor

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 1. Joint: pito, jato, rookworst vd hema, herman wiet: groen gras Dat waren de aanvullingen die ik kon leveren. rookworst vd hema & herman zijn code woorden die wel wel vaker op school gebruiken: "hey zullen we ff langs herman gaan?" "dit is wel een lekkere rookworst vd de hema zeg"
 2. Ik heb een keer tegen mijn schoenen zitten praten en ze geaaid omdat er volgens mij mannetjes inzaten die boos werden als ik ze niet aaide En gisteren had ik precies hetzelfde als b0ne, ik lag op een grasveld bijna out te gaan na een 3gram joint en toen besefte ik me helemaal niet meer dat ik op dat grasveld lag. Ik kon zijn waar ik zelf wou... Opzich wel een heftige ervaring Op wiet trippen kan leuk zijn zolang je maar zelf weet dat jij de baas bent.
 3. knetterrrrrr wazgizigg, alchocl + wiet/hasj = alles draait en ik ga nu salapen
 4. Kan ik ze dan gewoon in de serre zetten?
 5. De K-2's zijn idd nog niet inde bloei. Bij de Santa Maria is het daarentegen overduidelijk te zien (helaas niet op de fotos)
 6. Omdat ik mijn lamp om "bepaalde"redenen weg moest doen heb ik mijn planten buiten gezet. En dit is het resultaat Mijn Santa Maria, inmiddels 60cm hoog en in de bloei Top van mijn Santa Maria Getopte K-2 Andere K-2... Bovenshot van mijn Santa Maria Op of aanmerkingen? Tips of advies? Laat het weten!
 7. om mezelf ff te quoten : dit was dus 2 maand terug, heb net een maand 'stuff-tijd' achter de rug. heb een maand alleen maar stuff gerookt (uiteraard wel gewoon wiet smoken als je krijgt aangeboden). nou heb ik pas geleden een lekkere wietjoint gedraaid en ik werd me toch een partij vaag Ik heb ook een keer een "hasj-dieët"van 2 weken gehouden daarna werdt ik ook super vaag van wiet
 8. Allebei even lekker zolang je het maar goed afwisseld. Ik heb toch wel vaker wiet aangezien het makkelijker verkruimelbaar is. Een lekkere caramello joint is niet te verslaan
 9. Murazor

  zelfmaak co2

  Ik heb het van de video "I Grow Chronic!" (http://www.wietforum.nl/editie6/index.php?showtopic=11050) Een van mijnplanten vertoonde CO2 tekort symptonen (slap hangen, licht groen) en ik dacht laat ik eens spa rood proberen als in "I Grow Chronic!". Dus ik doe wat spa rood in mijn planten spuit en spuit de plant onder en na een uurtje stond hij er weer kerngezond bij Nu spuit ik dus elke dag wat spa rood op mijn planten, goed koop en makkelijk!
 10. €5 voor 0,8 gram dus 5x0,8= 4gram voor 25euro. Maar je krijgt altijd iets meer als je voor zoveel haalt dus ik denk dat je niet echt genaaid bent alleen wel wat prijzig voor een dealer.
 11. Murazor

  zelfmaak co2

  Is dat niet een beetje duur? Hangt ervan af watje duur vind. Ik spuit elke dag mijn planten onder de spa rood en dan doe je zon 2 weken met éen fles.
 12. Murazor

  zelfmaak co2

  Je kan ook gewoon spa rood in een plantenspuit doen Werkt perfect bij mij.
 13. Murazor

  Ouders!!!

  Bewij op de een of andere manier dat je het gebruik onder controle hebt en dat je niet geestelijk afhankelijk bent. En dat je van wiet over zou gaan op harddrugs is natuurlijk gewoon grote onzin.
 14. Met dank aan een vriend van mij: je gaat naar een slachthuis en vraagt daar om 2 emmers levers en milten. Dit is geheel gratis Vervolgens graaf je in je tuin een gat van +- 1,5m diep waar je vervolgens de levers en milten in gooit. Na 1jaar de grond naar boven brengen en vervolgens daar je plantjes in zetten. Gegarandeerde super bodem
 15. Ik gebruik zelf AudioGrabber voor het rippen van CDs naar MP3 formaat. Samen met de Lame-Codec krijg je de beste kwaliteit. http://www.audiograbber.com-us.net/ Een makkelijker programma (maar geen freeware) is Easy CD-DA Extractor. Hiermee kan je ook in een muisklik muziek bestanden van WMA naar MP3 omzetten en vice-versa. http://www.poikosoft.com/download.html Voor een crack: http://cgi.crack-locator.com/search?query=...CD-DA+Extractor
×
×
 • Create New...