Jump to content

malinois

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About malinois

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 09/05/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    halsteren
  • Interests
    hondensport
  1. malinois

    Kweekton

    zou je eens een foto er bij kunnen plaatsen van de route die je druppelaar maakt? en zijn dit materialen die wij ook zo kunnen halen??? verder te gek topic
  2. als jij toch gewoon je huur betaald, en je veroorzaakt geen schade kunnen ze je de toegang toch niet weigeren???
  3. malinois

    overheidssites

    hi ff vraagje. al die links naar overheidssites, is dat niet link om deze te bezoeken met je eigen comp. ze kunnen toch zien wie er die sites bezoeken, en aan de hand daarvan filteren op bijv. drugs/kweken. of ben ik nou heel erg paranoia?
  4. hi, onze woningstichting zegt toevallig in het krantje van deze maand: Aande bewoners c.q. huurders van ... die zich binnen de gehuurde woning bezighouden met het telen van hennep geven wij de opdracht deze activiteiten nomiddelijk te stoppen, en alle schade daaruit voortvloeiend te herstellen. Als na vandaag een hennepkwekerij wordt geconstateerd zal ... direct een juridische procedure opstarten met het doelde huurovereenkomst te beeindigen en de woning te ontruimen.
  5. volgens mij gaan ze gewoon dood
  6. maar als ik een thermostaat wil aanschaffen, wat voor merk/type kunnen jullie aanraden????
  7. dus hoe meer vermogen, hoe meer koeling??? maar als ik een thermostaat zou willen aanschaffen, naar welk merk/type kan ik dan het beste kijken???
  8. ik heb een slak van ong. 90m3 weet iemand naar wat voor soort themostaat ik het beste uit kan kijken?
  9. ik heb mijn kast eindelijk in gebruik genomen, maar nu word de temp. 32 graden nou heb ik wel eens iets gelezen over een thermostaat, maar hoe werkt dit???????????????? laat hij dan de afzuiger rustig draaien, ne als het te warm wordt schakeld hij dan naar max. of moet ik het zien als een aan/uit schakelaar mijn hok is precies 1m2 bij 2,09m heeft er iemand suggesties of tips???????
  10. kan je die beschermfilters los krijgen dan? of moet je die zelf maken.
  11. kan iemand mij misschien helpen aan een electrisch schema voor het aansluiten van een thermostaat en dimmer, ik snap het nog steeds niet. vroeger had ik gewoon mijn afzuiger constand aan, en dan bleef het redelijk stabiel.
  12. thnx, alleen dat verhaal met die thermostaat en die dimmer snap ik niet. als je die thermostaat op je afzuiger aansluit en die dimmer ook, hoe kan die dan blijven draaien als de thermostaat uit staat??
  13. uuuuuuuhhhm??????????????? :unsure:
×
×
  • Create New...