Jump to content

roadkill

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by roadkill

  1. het ligt er helemaal aan hoe je ze draait. tabak heeft de eigenschap dat het in tegenstelling tot wiet de longblaasjes doet krimpen, wat de opname van thc bemoeilijkt. in theorie is het dus; minder tabak = betere opname van thc. uit mijn eigen praktijkervaring heb ik wel geleerd dat de manier waarop een joint brand heel veel invloed heeft op hoe stoned je wordt. Een pure joint zal altijd wat minder goed branden (tabak brand immers beter dan wiet), zodat er een hoop thc gewoon de lucht in gaat zonder je longen te passeren. normaal gesproken draai ik zelfr m'n jointjes behoorlijk strak, zodat ik er lekker lang van kan roken. Bij een tekort aan wiet wil ik nog wel eens een wat slappere joint draaien met een stuk minder wiet. Die joint is dan wel snel op, maar door de veel betere verbranding lijkt ik vaak net zo stoned als met de dubbele hoeveelheid wiet.
  2. roadkill

    Vloei

    De dunnere blauwe vloei laat meer lucht door dan de rode. Het verschil per vloeitje is bijna niet te zien. Het verschil merk je met roken. Blauwe vloei brand wat rustiger en je zal iets harder moeten hijsen.
  3. Ik heb hier een klompje van 150gram bagger-hash liggen. het smaakt opzich niet beroerd, maar het effect is uitermate teleurstellend (ik schat dat ik zeker 5x zoveel moet gebruiken voor het effect van een gemiddelt coffeeshop-hashje) nu ben ik benieuwd of ik het op een of andere manier sterker kan maken ofdat ik het de eerste de beste vijver ik kan gooien
×
×
  • Create New...