Jump to content

LuckyLuke

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LuckyLuke

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. De wiet die ik nu van straat koop is volgens mij niet veel gezonder dus dat maakt me niet zo heel erg veel uit. Maar zouden de groei en de bloei en de smaak van mijn planten beinvloed worden aangezien ze niet ver van een autosnelweg staan?
 2. Dat van het zonlicht is geen probleem de bomen zijn aan de noordkant gericht en het is een mooie openplek en moest er nog te weinig zonlicht zijn kan ik de boompjes nog altijd kappen dat is geen probleem maar is het werkelijk zo erg dat het vlakbij een autosnelweg is ik heb al de hele omgeving afgezocht en heb nu nog 1 spot waar ik niet geweest ben en die is langs een spoorweg.
 3. Hier zijn de foto's Spot 1: en zowat overal jonge brandnetels Spot 2: En ook hier bijna overal jonge brandnetels Na lang zoeken eindelijk de perfecte spots gevonden. Het is bijna onmogelijk om er te geraken (ik zal niet uitleggen hoe anders geef ik te veel informatie voor de rippers ) Tegen wanneer zou ik beginnen met de grond op te waarderen? Ik heb al universele potgrond en ga ook nog kippenmest kopen.
 4. Eindelijk goeie spots gevonden foto's volgen nog
 5. Ik heb net op google earth nog een veel groter bos gevonden. En zelfs al redelijk wat mogelijke spotjes. Het nadeel is wel dat het ver verder rijden is.
 6. Ik ben vandaag nog eens naar de spot met de lage boompjes geweest om het wat te verkennen en hier de foto's Lijken mij toch goeie spots. Het zijn loofboompjes en denneboompjes door elkaar. Hopelijk hebben die dennebomen geen negatieve invloed op de grond. behalve voor de 2 bovenstaande foto's heb ik wel geen goed gevoel zowat overal waar ik kom kom ik boompjes tegen met verf of geverfde paaltjes Dit lijkt mij een teken dat dit bos bijgehouden wordt. Wat denken jullie?
 7. Ik zal dan de ak 47 auto ook daar bestellen enkel automazar bestel ik via hy-seeds En heeft er iemand enig idee welke kruising van guerilla gold ik het best kan nemen er staan er namelijk nogal veel
 8. deze is van outdoorseeds http://www.growshopmarkt.nl/advertentie/buiten-wiet-zaden-semi-autoflower-%E2%98%BC-2/ bestellen?
 9. Is er dan iemand die er verkoopt? of zou ik via deze link kopen http://www.growshopmarkt.nl/advertentie/guerilla-gold-ii-16sept-oogst-golfbal-knoppen-knetter-high-11/
 10. Ik ben was eigenlijk van plan om Guerilla Gold te nemen i.p.v. heribei maar ik vind nergens waar ik deze kan kopen. Iemand enig idee?
 11. Er komt in ieder geval een kweekverslag Spots kunnen misschien nog wat variƫren. Dit weekend ga ik terug naar de spot met de lage boompjes om wat te gaan kappen. Ik kan al niet wachten tot het kweekseizoen van start gaat.
 12. Ik ben er nu definitief uit 5 x heribei in dat bos met de lage boompjes 5x automazar aan tussen een bos en een maisveld 5x ak 47 an de rand van een beek middenin een maisveld
 13. Dus begin mei zal ik de reguliere zaden ontkiemen en dan een maand later begin ik aan de autoflowers. En wat is jullie mening over kweken in een maisveld? Buiten spot met de lage boompjes heb ik ondanks al veel zoeken nog geen andere spot gevonden. En een maisveld lijkt me de ideaal. Maar heb hier ook wel al wat nadelen over gehoord. Ik zou 2 of 3 spots nemen zodat moest er een spot gevonden worden, ik nog steeds een backup heb.
×
×
 • Create New...