Jump to content

BanzaiBarry

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BanzaiBarry

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Beaker, Dankje voor deze tips.. Erg handig die wattage per m2 berekening. Die PL-L guide had ik eerder moeten zien lol.. Wel handig voor de toekomst. De reden dat ik voor TL heb gekozen is omdat ik simpeltjes en langzaam aan uit wil breiden. Om meteen een 400watt hps er in te knallen, tjah... Ik beklim graag trappetjes, en die wil ik met succes afleggen, HPS is 1 van de volgende trede De afmetingen zijn overigens gebasseerd op de buitenzijde. De binnenzijde na afwerking zal naar alle waarschijnlijkheid 73 cm diep zijn en 108 cm breed als ik het even snel bekijk. Ik zal morgen even wat fotos plaatsen van het bouwwerkje Besef wel dat ik bob de bouwer 0.5 ben, dus verwacht er niet teveel van @HUFFnPUFF, Of er echt veel verspilling plaats vind door die paar extra cm weet ik ook niet. Dat oordeel laat ik aan de experts over. De reden dat ik gekozen heb voor iets meer speling is omdat ik zelf nogal groot ben, en lomp Ik moet mn handen kunnen gebruiken in het hok als dat nodig is, zonder dat ik de boel in lompheid kapot maak door ruimtegebrek
  2. Hallo, Bonjour, Konichiwa ! Na 3 mini kweekjes te hebben gehouden in de man cave (zolder - 2x 18watt TL) is het nu tijd om het iets "serieuzer" aan te gaan pakken. Ik ga mn eerste hok (proberen te) bouwen. Onze geliefde dat zeg ik gamma, had weer heerlijke 20% kortingstickers. Even shoppen dus Gekocht tot nu toe: 1 pak rachels (12x) 6x stucplaatje 200x40 2x Luchtinlaat kapjes Geplande afmeting hok; LxBxH - 80x120x1.60 Licht setup: 3x 60x60 tl armatuur (kantoren) (marktplaats 15 euro ) Per armatuur 4x 18watt, uiteraard nieuwe lampen en starters besteld. Om te beginnen 12x TL 865. Moet nog geleverd worden Deze ga ik overigens compleet demonteren en zelf een mooi armatuur bouwen van hout/alu latjes. Dat ga ik doen met de hulp van deze schatjes http://hollandlamp.n...6421-10214.html Iemand hier ervaring met een eigen TL armatuur bouwen? Tips zijn zeer welkom Geplande afmeting custom TL houder LxB 60x100, Op die manier heb ik zo'n 10cm speling aan iedere kant in het hokje Toekomstige benodigdheden: Deurbeslag Plaat hout voor plafond/deuren Afzuiging/filter Reflectiefolie Kratje bier en een zak haze Word vervolgd!
  3. Goedemorgen, Ik wil mezelf even voorstellen zoals vemeld in de welkoms email Mijn voornaam is Barry,en ik ben woonzaam in de regio Noord Holland (come and find me stelletje blauwpetjes ) . Ik kijk nu al zo'n beetje een jaartje lang mee af en toe. Het werd nu tijd om mezelf te registreren om mijzelf ook in discussies te kunnen mengen omtrent de grow and flower eigenschappen van onze geliefde plantjes Ik ben geen ervaren kweker, maar puur een hobbyist. Ik heb tot nu toe 3 kleine micro kweekjes gehouden en allen met succes opgerookt Om jullie een beetje het idee te geven hoe ik er iedere avond uit zie na een dag werken, en een lekkere bats op de bank. Cheers!
×
×
  • Create New...