Jump to content

Kachel

Members
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Positief

About Kachel

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

988 profile views
 1. Sour diesel heb ik van ze gekregen, prima zaden!
 2. Hoor juist van veel wel goede verhalen over greensell. Naar Zwolle rijden is voor mijn geen optie, heb zelf nog geen rijbewijs en ik heb niet specifiek iemand waarvan in denk die wil mij rijden en die ik er ook in vetrouw.
 3. Oke bedankt! Ik heb inderdaad nog even gegoogled en een EVSA is veel handiger. Ik zou dan denk ik contact op moeten nemen met greensell of ik dan dat pakket kan krijgen wel maar dan met een EVSA. Bedankt allemaal!
 4. Ben niet van plan meer dan 5 neer te zetten, en ik heb nog 25L potten staan, misschien dat ik die kan gebruiken. Wat is het verschil tussen een Elektronish VSA en een normale?
 5. Ja ik bedoel de attributen die erbij zitten, waaronder de koolstoffilter. Ik wil het eerst proberen met HPS, want COB leds zijn volgens mij erg duur. Ik wil eerst nog een beetje aftasten hoe het gaat enzo, en als ik het wat vind en het gaat goed dan wil ik best investeren in een goeie softbox, goed LED armatuur etc.
 6. Hallo allemaal, Ik ben een persoon met 2 linkerhanden, een eigen hokje o.i.d. is dus niet voor mij weggelegd. Een kant en klare tent spreekt mij wel aan. https://www.greensell.nl/a-42988043/complete-kweektenten-hps/complete-kweektent-dr-120-van-secret-jardin-600watt-verlichting/#description Is dit kwalitatief een redelijke tent, die geen stankoverlast heeft? Als ik een paar rondes gedraaid heb wil ik wel een softbox kopen, maar ik wil eerst even een beetje proberen met een iets goedkoper setje.
 7. Heb ik hier ook, soms zelfs zowat kaalgevreten planten. Hoort bij outdoor, kun je niks tegen doen. Ik heb eerst nog geprobeerd te spuiten maar is kansloos. Wat ik wel doe is opletten op slakken, als ik ze vind leg ik ze neer naast de planten maar dan dood. Lokt vogels. Want slakken eten echt je hele plant in een weekje kaal.
 8. Bladluis. Mix groene zeep en water en over de planten savonds heen spuiten.
 9. Buiten in potten is watergeven zeker wel nodig bij mij hoor. Heb maar 25L, en bijvoorbeeld afgelopen week heeft het 2 weken hier niet geregend, dus dan moet t wel. Zijn plantjes van alle leeftijden.
 10. Ik vind dat je hier zeker gelijk in hebt. 2L is heel snel heel warm. Heb er zelf ook last van gehad met zelf 8L en heb ze moeten overpotten naar 25L, probleem is nu wel verholpen.
 11. Hier staan ze vol in de zon, met zwarte pot. Nog geen last gehad van klachten van de planten, tenzij ze in een klein potje van 5L zaten in de volle zon. De grotere potten (25L) voelen ook aan alsof ze op t punt staan om te koken, maar zolang de planten het super doen ga ik niets veranderen.
 12. Die lijken 3 weken oud? Die moeten minimaal nog 6 weken hoor.
×
×
 • Create New...