Jump to content

uitdekastdan

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About uitdekastdan

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday 03/10/1963

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ergens waar je het niet verwacht
 • Interests
  .........Veel en divers....
  Van hobby raketten tot minimal carbon footprint......
 1. Zo dit is voor mij al een geslaagde verjaardag,dit bericht blijft voor vandaag mooiste kado. Ook wel opmerkelijk is de uitspraak van Teeven dat hij erbij blijft dat hij de deal gemaakt heeft voor,"Volk en Vaderland". Voor de leut eens googlen...... Greetz K.
 2. Rock Fever,bedankt voor dit topic. Ik geniet ervan ! Grtz K.
 3. ........even kleine update voor agent O en meneer J, Zit inmiddels op dag 37 12/12, planten zien er bere goed uit. Schema van Bio N gewoon vanaf begin met helft gekort en opbouw ook trager gedaan,heb pas vanaf dag 28 halve dosis PK meegegeven. Het ziet er naar uit dat de dames minimaal 1 week of miss wel een dag of 10 langer gevoed kunnen worden. Aangezien de buds goed gevormd zijn hoop ik dat ze nu lekker aandikken. Bij de vorige keren had ik in deze fase veel meer bruine haartjes,nu alles wit met slechts enkel hier en daar een lichte verkleuring. Inmiddels de temp van de donkere periode naar 19.7ºC op kunnen krikken (deze draai niet onder 18ºC geweest) en spiegelkap vervangen door adjust medium met spreader. fotootjes kun je alleen in mijn galerij zien want berichten plaatsen via tablet gaat net ff anders dan op desktop met copy/paste..... Plaats morgen wel weer paar nieuwe in galerij... Greetz K.
 4. En Maastricht heeft speciaal team in aktie meld NPO teletekst..... met eerste sluiting..
 5. Goedenavond. Kreeg ineens spookbeelden van politiestaat in mijn gestenigde hersens... Die dingen hebben een GSM kaart, met een accu van 10 jaar.. Ooooops .......... En die komen hopelijk niet van Gemalto want die zijn gehacked door de "veiligheidsdiensten". Dat lul verhaal over alleen G2 mogen ze van mij op de welbekende donkere plaats wegbergen.... Grtz K.
 6. Zo...... Heb er een nuttige zondagmiddag van gemaakt en je hele topic doorgelezen..... Van deze closetcultivator krijg je in ieder geval welgemeende komplimenten,je inzet,doorzettingsvermogen en je resultaten door het hele avontuur....... klasse verslag,heeft me geinspireerd,.....dit jaar ook ik (semi)buiten spelen !!! Met komplimenten en voorspoed toegewenst,Grtz K.
 7. ........binnenkort kunnen we vergeten,CEElite,de licentiehouder voor de fabricage,meld produktie en levering in 2016/2017......
 8. uitdekastdan

  uit de kast van uitdekast

  Pics die ik tot nu toe heb van 2 pogingen
 9. Mooi resultaat en dit zonder allerlei moeilijke chemie.... Komplimenten ,"less is more". Bedankt voor je verslag. Grtz K.
 10. Voor mensen die niet met kaasdoek willen werken.... Wel duur.... www.slowjuice.nl/kiemapparaten/kiemglas-germ-line.html ik ga eerst maar eens op alibaba neuzen...... Grtz K.
 11. kleine meisjes worden groot......... 32&39 dagen......

 12. Komplimenten,voor het verslag en behaalde resultaat.... Lekker afrijpen in de pot..... Succes met je volgende grow. Grtz K.
 13. .......kennis van me heeft hokje net langs een hele drukke snelweg......daar is omdat de aangezogen lucht continu zwaar CO2 houdend is een beduidend effekt waarneembaar. Maar om bewust effektief met CO2 in de weer te zijn vereist meer dan het simpel plaatsen van een emmer.....teveel gedoe voor kleine tenten en kasten naar mijn mening. Grtz K.
 14. Misschien niet de shop......maar er bestaat ook nog zoiets als de 'achterdeur'en daar komt de leverancier....en die heeft andere belangen.. Ben zelf 52,blow vanaf mijn 14e,heb zelf in shops gewerkt en meerdere malen 'meuk' geproefd en gezien ...... Het gebeurt nu eenmaal ook dat er soms in een grotere partij een pondje rommel zit...helaas, maar het gaat om geld,dus wordt er ook belazerd. Big bad world,rotten to the core.... Ben zo blij met mijn eigen blowtje...... Greetz K.
 15. rustig drogen,cure by tlc.......en nu genieten.....zoveel meer smaak dan uit de shop......

×
×
 • Create New...