Jump to content

Capo

Full member
  • Content Count

    480
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Capo

  1. Zo lang ze relatief klein en handelbaar zijn zou ik ze lekker binnen halen s'avonds tot het mooie volwassen dames zijn
  2. Apart, lijkt toch ergens iets mis te gaan. Idd vaal geel blad maar zie ook veel paarse steeltjes en daarnaast ook nog veel 3 en 5 vingerig blad wat er op duid dat de dames het niet zo naar hun zin hebben.
  3. Nooit afstand doen van je spullen, altijd voor laten komen. Rechters (en ook de hoge raad) zijn altijd milder dan justitie en aanklagers, ook bij meer dan 5 planten zolang je maar aannemelijk kan maken dat het voor eigen gebruik is en er geen winstoogmerk is. Uiteraard wel netjes je stroom betalen en zorg dat alles veilig aangesloten is zodat ze het niet daarop kunnen gooien.
  4. Nu al omschakelen naar 12/12 ga je de boel niet vol mee krijgen. Pas als de bladeren van omringende planten elkaar beginnen te raken gaat de klok om. Hier sluit ik mij volledig bij aan
  5. Heb geen tent en er is verder geen ruimte voor het filter, die ene beperkte plek is alle ruimte die er is.
  6. Deze had ik, dacht dat het om de vorm ging want deze ziet er ook uit als een "tonnetje", kort en rond Daar zat ik gisteren idd nog wel aan te denken gezien ik op de nieuwe locatie alleen afgelopen winter en pas geleden heb gedraaid toen het buiten nog vrij koud was. Maar wat doe je dan?, wil graag binnenkort weer van start gaan en moet toch een nieuwe filter aanschaffen, nou kan dat de eerste paar weken nog wel even achterwege blijven maar als je een paar weken in de bloei zit moet er toch een filter in. Is die 425m3 filter uit mijn openingspost dan niet een beter alternatief t.o.v. een 350m3 of zou dat nog aan de krappe kant zijn?
  7. Ja top, had hiervoor een 800m3 "tonnetje" van Can Lite erin hangen. Alleen waarom is deze zo kostbaar?, ding heb een lagere capaciteit dan mijn oude filter maar is stuk duurder. Gaat een Can original langer mee of zo dan een Can Lite?, waar zit em dat verschil in?
  8. Thanks voor de bevestiging. M.b.t. het prima klima filter, had em al gezien alleen moet er dan nog een verloop tussen van 125 (filter) naar 160 mm (buisfan) en daar is dan geen ruimte meer voor.
  9. Beste medegrowers, ik zit met een vraag m.b.t. mijn nog aan te schaffen koolstoffilter omdat mijn huidige Can-Lite 800m3 koolstoffilter tijdens de bloei wat geur doorliet. Heb er nu 2 rondes op zitten op een nieuwe locatie en met mijn diy led armatuur i.p.v. mijn eerdere 600watt HPS lamp. Sinds ik ben overgestapt op led hoeft de 800m3 buisfan welke gekoppeld zit aan een uniteck trafo nog amper zn best te doen. De buisfan kwam max op 40% van zijn capaciteit en ik denk dat het filter geur door liet omdat de minimale airflow niet gehaald werd? Nou beredeneer ik dat in de huidige situatie een 800m3 filter dus niet meer nodig is maar twijfel een beetje wat nu te halen. Ik zat te denken aan iets tussen de 350 en 450m3?, kan iemand dit bevestigen? Daarnaast heb ik helaas slechts 40cm lengte voor een filter wat de keuze enorm beperkt. Met al dat in mijn achterhoofd kwam ik onderstaand filter tegen, kent iemand dit merk?, is dit wat? https://www.spirototaal.nl/can-lite-425s-o160.html
  10. Capo

    Oogstrijp?

    Die ziet er wel rijp uit inmiddels, zou ze ook omhalen
  11. Capo

    Oogstrijp?

    Neen nog niet klaar maar ziet er al wel lekker uit. Haartjes zijn nog aan de witte kant. Vuistregel welke ik hanteer is als 3/4 van de haartjes over 3/4 van de plant bruin zijn is het tijd.
  12. Wat jij wil, complete plant op de kop, per tak ophangen of in een droognet kan allemaal. Daarna idd curen in weckpotten welke je met regelmaat even laat luchten.
  13. Ruimte waar de tent in staat goed isoleren en dan van je tent overgaan op een goed geisoleerd hok icm met tubeheater(s) in je inlaat traject om binnenkomende lucht te verwarmen.
  14. Capo

    Hokkie maken

    Dat mag jij vinden, wij mogen allemaal onze mening hebben. En goed voor jouw dat ze 3 a 4 dagen kunnen doen na een waterbeurt, neemt niet weg dat ik met 15 x 11L op lightmix niet weg kwam met 1x wateren per dag en dat is een feit. Dat jij dat misleidend vind omdat jij een andere ervaring hebt maakt het niet minder waar en geeft jou ook geen patent op de waarheid.
  15. Capo

    Hokkie maken

    Tja, is maar net wat je zelf wil. Heb 1 x ronde gedaan met 11L potten maar voor mij niet meer, dingen redden het tijdens de bloei niet met 1 x per dag wateren en das voor mij al een no go. Laat staan als je in 8L potten gaat kweken, kan je de hele dag paraat staan met je gieter tenzij je een bewateringssysteem heb oid. Heb geen zin om minimaal 2 x per dag me planten te moeten wateren. Heb nu 18L staan en bevalt veel beter.
  16. Heb hier een 800m3 can-lite filter en nog nooit last gehad van geur doorlaten, ook niet tijdens de 4e ronde voor dat betreffende filter met pineapple skunks in me hok en die ruiken toch flink.
  17. Had em al afgeplakt maar licht schijnt er dan alsnog wat doorheen, zal kijken als ik em zwart kan verven of zo.
  18. Beste medegrowers, Zit ff met de volgende vraag. Op mijn Uniteck trafo zit een klein groen lampje welke aangeeft dat de trafo aan staat. Is er iemand die mij kan vertellen als dit daadwerkelijk alleen maar groen licht is en deze dus veilig in de kweekruimte zelf kan hangen?
  19. Ja die worden nog vrij warm, denk dat mijn profielen zon 45 a 50 graden worden. Heb de strips en dimmer overigens besteld via digikey (zoals de meesten hier denk ik). U profielen van 40x40x40x2mm zijn bij je lokale ijzerhandel zo te krijgen
  20. Ook ik heb (na aanraden van wietefras) gekozen voor strips ipv cobs en geen seconde spijt van gehad. Van te voren lijkt een en ander misschien lastig maar als je een maal bezig bent valt het allemaal wel mee. In mijn kastje van 125 x 75 cm hangen 3 van de 112 cm lange samsung strips met dubbele rijen leds en werkt super.
  21. Capo

    Wormenmest

    Is 50% wormenhumus niet beetje te veel van het goede?, meng zelf nooit meer dan 10% door mijn grond.
  22. Wel een en ander gelezen maar nog niet echt in verdiept. Las wel achterlijk hoge thc percentages. Maar zorgt dit ook voor die ontspannende bodystone of enkel die high want daar ben ik niet naar op zoek.
  23. Bedankt voor je reactie, pure joints is ook niet echt een oplossing want dan ben je nog steeds aan het verbranden. Met olie bedoel je thc/wiet olie neem ik aan?, wat dat zou idd nog een optie zijn om zelf olie te gaan maken
  24. Mooi dat je nu een oplossing lijkt te hebben. Mocht je met beide lampen aan alsnog weer problemen krijgen zou je nog kunnen kijken als je van die 500m3 softbox een actieve inblaas kan maken. Dus i.p.v. dat je koele lucht je kamer in blaast ga je het rechtstreeks je tent in blazen, wel opletten dat je geen vrieskou inblaast maar neem aan dat je niet rechtstreeks van buiten lucht pakt maar je aanzuiging net onder of naast het raam heb staan o.i.d. Alhoewel ik mijn twijfels heb als dan die 750m3 afzuiger dan voldoende capaciteit heb bij 1200watt.
×
×
  • Create New...