Jump to content

Capo

Full member
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Capo last won the day on May 1 2015

Capo had the most liked content!

Community Reputation

157 Goed

About Capo

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

602 profile views
 1. Omdat die waarschijnlijk een draaiboek met alle antwoorden erin volgen en zelf geen praktijkervaring hebben en niet weten wat ze zeggen. Die 400m3 zou misschien wel kunnen als je met led zou werken ipv hps
 2. Als geld niet echt een issue is ga dan voor een goede led lamp of zelfbouw ipv hps. Idd is een softbox stiller dan een buisfan maar dit hangt wel af van het afvoertraject, als hier meerdere bochten in zitten valt een softbox al af want deze bouwt amper druk op. En je kan ook zelf een box om je buisfan heen maken, issie nog niet zo stil als een softbox maar komt een heel eind.
 3. 4 stuks op 60x60 krijg je wel vol hoor
 4. Dat is mij destijds (jaren terug) verteld door jullie helpdesk maar dit is dus reeds veranderd?? Gebeurd mij namelijk soms nog wel eens dat ik teveel voeding aan maak en wat ik dan teveel heb donder ik weg maar jij zegt dus dat je dat prima een paar dagen kan bewaren om een volgende voedingsbeurt mee te geven?
 5. Dubbel post, oeps
 6. Ik had een 800m3 buisfan met een 600watt hps en dan nog moest ik in de zomer de lamp dimmen (wat overigens met zon goedkope VSA niet eens kan) dus geheid dat je met die 400m3 afzuiger problemen gaat krijgen om je klimaat stabiel te houden. Zou als ik jouw was ff doorsparen en ondertussen de sticky's met alle basisinfo hier lezen
 7. Mijn ruimte is 125x75cm en ik heb er een 320watt meanwell driver in hangen i.c.m. 3 samsung f series gen 3 strips van 112cm. Achteraf had er een 4e strip bij gemogen voor een betere verdeling maar deze komt er na de huidige ronde bij. Richtlijn is zon 300watt per m2, jij heb 1,1m2 dus zit je met 320 watt prima.
 8. je kweekt met de bio lijn van plagron, dan is ph meten niet van toepassing. ook heeft het geen nut een groot vat met voeding aan te maken want die bio voeding is na aanmaken maar 24 uur houdbaar. om in te schatten hoeveel water er nog in de potten zit kan je deze even optillen en dan voel je het wel, daarnaast kan je aan de onderzijde van je potten wel zien als de aarde daar nog vochtig is of niet.
 9. minimaal 1000m3 afzuiger met 500m3 inblaas gekoppeld aan een fatsoenlijke fancontroller
 10. hermafrodiete planten (dus tweeslachtig) en ja die kunnen idd de hele boel bevruchten. Je kan de planten die dit verschijnsel hebben weghalen, sommigen kiezen er ook voor herma's te laten staan en om alle "ballen" van de plant te verwijderen en de plant dagelijks te controleren hierop.
 11. Dat ben allemaal herma's en als je dat zo door laat gaan is straks je hele kweek bevrucht en vol met zaad
 12. Vind wel een skeetig plantje, bonsai
 13. If police / justice catch you it doesnt matter if its 1 or 10 or 100 plants, they will seize it all including all the equipment. Also you will be prosecuted. And if its a rented house you will be evicted from it.
 14. Nee dat is geen zelftapper je moet van zulke hebben
 15. Ik heb de strips neergelegd op het alu, toen met centerpons gemarkeerd waar de gaten komen. Daarna met RVS zelftappers de gaten gemaakt (gaat veel sneller dan boren). Hierna de strips definitief gemonteerd en vastgezet met RVS zelftappers.
×
×
 • Create New...