Jump to content

Capo

Full member
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Capo last won the day on May 1 2015

Capo had the most liked content!

Community Reputation

160 Goed

About Capo

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,383 profile views
 1. Zo lang ze relatief klein en handelbaar zijn zou ik ze lekker binnen halen s'avonds tot het mooie volwassen dames zijn
 2. Apart, lijkt toch ergens iets mis te gaan. Idd vaal geel blad maar zie ook veel paarse steeltjes en daarnaast ook nog veel 3 en 5 vingerig blad wat er op duid dat de dames het niet zo naar hun zin hebben.
 3. Nooit afstand doen van je spullen, altijd voor laten komen. Rechters (en ook de hoge raad) zijn altijd milder dan justitie en aanklagers, ook bij meer dan 5 planten zolang je maar aannemelijk kan maken dat het voor eigen gebruik is en er geen winstoogmerk is. Uiteraard wel netjes je stroom betalen en zorg dat alles veilig aangesloten is zodat ze het niet daarop kunnen gooien.
 4. Nu al omschakelen naar 12/12 ga je de boel niet vol mee krijgen. Pas als de bladeren van omringende planten elkaar beginnen te raken gaat de klok om. Hier sluit ik mij volledig bij aan
 5. Heb geen tent en er is verder geen ruimte voor het filter, die ene beperkte plek is alle ruimte die er is.
 6. Deze had ik, dacht dat het om de vorm ging want deze ziet er ook uit als een "tonnetje", kort en rond Daar zat ik gisteren idd nog wel aan te denken gezien ik op de nieuwe locatie alleen afgelopen winter en pas geleden heb gedraaid toen het buiten nog vrij koud was. Maar wat doe je dan?, wil graag binnenkort weer van start gaan en moet toch een nieuwe filter aanschaffen, nou kan dat de eerste paar weken nog wel even achterwege blijven maar als je een paar weken in de bloei zit moet er toch een filter in. Is die 425m3 filter uit mijn openingspost dan niet een beter alternatief t.o.v. een 350m3 of zou dat nog aan de krappe kant zijn?
 7. Ja top, had hiervoor een 800m3 "tonnetje" van Can Lite erin hangen. Alleen waarom is deze zo kostbaar?, ding heb een lagere capaciteit dan mijn oude filter maar is stuk duurder. Gaat een Can original langer mee of zo dan een Can Lite?, waar zit em dat verschil in?
 8. Thanks voor de bevestiging. M.b.t. het prima klima filter, had em al gezien alleen moet er dan nog een verloop tussen van 125 (filter) naar 160 mm (buisfan) en daar is dan geen ruimte meer voor.
 9. Beste medegrowers, ik zit met een vraag m.b.t. mijn nog aan te schaffen koolstoffilter omdat mijn huidige Can-Lite 800m3 koolstoffilter tijdens de bloei wat geur doorliet. Heb er nu 2 rondes op zitten op een nieuwe locatie en met mijn diy led armatuur i.p.v. mijn eerdere 600watt HPS lamp. Sinds ik ben overgestapt op led hoeft de 800m3 buisfan welke gekoppeld zit aan een uniteck trafo nog amper zn best te doen. De buisfan kwam max op 40% van zijn capaciteit en ik denk dat het filter geur door liet omdat de minimale airflow niet gehaald werd? Nou beredeneer ik dat in de huidige situatie een 800m3 filter dus niet meer nodig is maar twijfel een beetje wat nu te halen. Ik zat te denken aan iets tussen de 350 en 450m3?, kan iemand dit bevestigen? Daarnaast heb ik helaas slechts 40cm lengte voor een filter wat de keuze enorm beperkt. Met al dat in mijn achterhoofd kwam ik onderstaand filter tegen, kent iemand dit merk?, is dit wat? https://www.spirototaal.nl/can-lite-425s-o160.html
 10. Capo

  Oogstrijp?

  Die ziet er wel rijp uit inmiddels, zou ze ook omhalen
 11. Capo

  Oogstrijp?

  Neen nog niet klaar maar ziet er al wel lekker uit. Haartjes zijn nog aan de witte kant. Vuistregel welke ik hanteer is als 3/4 van de haartjes over 3/4 van de plant bruin zijn is het tijd.
 12. Wat jij wil, complete plant op de kop, per tak ophangen of in een droognet kan allemaal. Daarna idd curen in weckpotten welke je met regelmaat even laat luchten.
 13. Ruimte waar de tent in staat goed isoleren en dan van je tent overgaan op een goed geisoleerd hok icm met tubeheater(s) in je inlaat traject om binnenkomende lucht te verwarmen.
 14. Capo

  Hokkie maken

  Dat mag jij vinden, wij mogen allemaal onze mening hebben. En goed voor jouw dat ze 3 a 4 dagen kunnen doen na een waterbeurt, neemt niet weg dat ik met 15 x 11L op lightmix niet weg kwam met 1x wateren per dag en dat is een feit. Dat jij dat misleidend vind omdat jij een andere ervaring hebt maakt het niet minder waar en geeft jou ook geen patent op de waarheid.
×
×
 • Create New...