Jump to content

Capo

Full member
 • Content count

  412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Capo last won the day on May 1 2015

Capo had the most liked content!

Community Reputation

155 Goed

About Capo

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Zou persoonlijk geen moeite meer steken in dat plantje maar de sticky topics hier eens goed lezen en opnieuw beginnen. Hiermee verder gaan is sonde van je energie.
 2. Zou ze zodra het kan direct in de speciekuipen zetten. Hoe meer ruimte de wortels hebben, hoe sneller ze groeien. Zelf trouwens nooit verschil kunnen ontdekken tussen zwarte of witte kuipen, denk dat je dit bij potten van een stuk kleiner fromaat eerder zal merken. Persoonlijk zou ik buiten Bio kweken en dus de Alga lijn gebruiken van Plagron ipv de Terra lijn. Niks geen geklooi met ph / ec meten en bijsturen e.d., enkel de blaadjes in de gaten houden. Gebruikte voor een buitenkweek altijd normale potgrond van de tuinland (lekker cheap), hier zit voor 3 maanden "voeding" in, eventueel tot 30% aanmengen met cocos grond voor een wat betere luchtigheid van het medium. Na een week of 4 tot 6 bij voeden met Plagron Alga grow, in de bloeifase gevolgd door Plagron Alga Bloom. Eventueel kan je nog Suger Royal en / of Green Sensation (week 5 t/m 7 van de bloei) toevoegen.
 3. Capo

  Waar Fem Buiten Wiet Zaden Kopen?

  ff googlen en je komt tientallen aanbieders tegen. zelf goede ervaringen met wietzaadjes.nl
 4. Capo

  Mijn Manier Van Bio-Kweek

  Das idd een aanrader, heb ik ook me bloed & beendermeel, vinasse kali, epsom zout, wormen humus enz. vandaan en zeer voordelig.
 5. Capo

  Amnesia Haze Bladprobleem (Geel)

  Zoals rocking pot al aangaf zijn 3 en 5 vingerig blad een teken dat de plant het niet naar ze zin heb. Daarnaast zullen fatsoenlijke foto's al een boel schelen voor het stellen van een diagnose.
 6. Capo

  Dimbare Elektrische Ballast 600 Watt

  Mijne heb ook 4 standen; 400, 440, 600 & 660watt maar lees net dat het "nieuwe" model vanaf 2017 al bij 250watt begint.
 7. Capo

  Dimbare Elektrische Ballast 600 Watt

  De Lumii Digita ballast begint bij 400 watt na mijn weten, althans, de mijne begint vanaf 400 tot 660 watt.
 8. Capo

  Huis Uitzetting Dreigt

  Spreekt voor zichzelf denk ik
 9. Capo

  Te Kleine Potten?

  Hoe kom je daar nou bij?, Alga is prima voor aardekweek alleen is de Alga lijn bio & de Terra lijn mineraal.
 10. Capo

  Zichtbare Bloei?

  Ga persoonlijk pas over op bloei voeding als de groei er volledig uit is. De periode van omschakelen naar 12/12 tot het moment dat de groei eruit is krijgen ze groei en bloei voeding.
 11. Capo

  Uniformiteit

  Sweet Seeds heb toch F1 zaden?, dus die zouden dan uniform moeten wezen zeg jij?
 12. Capo

  Welke Dimmer

  Dimt inderdaad tot 20% en regelt in 5 stappen. Heb er zelf 1 van 2.5A, ook nog nooit een brom o.i.d. vernomen en mis ook die min/max functie niet.
 13. Capo

  12 X Gorilla Glue Auto

  Nee dat zal dan idd helaas zo zijn maar zoals ik in mijn voorgaande post al zei, wat ik hier op de foto's zie deed me erg denken aan die ene keer dat ik zelf een ronde auto's heb gedaan en das gewoon erg tegen gevallen vandaar mijn opmerking. Daarbij vermelde ik wel "uitzonderingen daargelaten" maar in mijn ogen staat de autoflower markt op dit moment nog in de kinderschoenen.
×