Jump to content

Capo

Full member
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Capo last won the day on May 1 2015

Capo had the most liked content!

Community Reputation

158 Goed

About Capo

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

768 profile views
 1. Had em al afgeplakt maar licht schijnt er dan alsnog wat doorheen, zal kijken als ik em zwart kan verven of zo.
 2. Beste medegrowers, Zit ff met de volgende vraag. Op mijn Uniteck trafo zit een klein groen lampje welke aangeeft dat de trafo aan staat. Is er iemand die mij kan vertellen als dit daadwerkelijk alleen maar groen licht is en deze dus veilig in de kweekruimte zelf kan hangen?
 3. Ja die worden nog vrij warm, denk dat mijn profielen zon 45 a 50 graden worden. Heb de strips en dimmer overigens besteld via digikey (zoals de meesten hier denk ik). U profielen van 40x40x40x2mm zijn bij je lokale ijzerhandel zo te krijgen
 4. Ook ik heb (na aanraden van wietefras) gekozen voor strips ipv cobs en geen seconde spijt van gehad. Van te voren lijkt een en ander misschien lastig maar als je een maal bezig bent valt het allemaal wel mee. In mijn kastje van 125 x 75 cm hangen 3 van de 112 cm lange samsung strips met dubbele rijen leds en werkt super.
 5. Capo

  Wormenmest

  Is 50% wormenhumus niet beetje te veel van het goede?, meng zelf nooit meer dan 10% door mijn grond.
 6. Wel een en ander gelezen maar nog niet echt in verdiept. Las wel achterlijk hoge thc percentages. Maar zorgt dit ook voor die ontspannende bodystone of enkel die high want daar ben ik niet naar op zoek.
 7. Bedankt voor je reactie, pure joints is ook niet echt een oplossing want dan ben je nog steeds aan het verbranden. Met olie bedoel je thc/wiet olie neem ik aan?, wat dat zou idd nog een optie zijn om zelf olie te gaan maken
 8. Mooi dat je nu een oplossing lijkt te hebben. Mocht je met beide lampen aan alsnog weer problemen krijgen zou je nog kunnen kijken als je van die 500m3 softbox een actieve inblaas kan maken. Dus i.p.v. dat je koele lucht je kamer in blaast ga je het rechtstreeks je tent in blazen, wel opletten dat je geen vrieskou inblaast maar neem aan dat je niet rechtstreeks van buiten lucht pakt maar je aanzuiging net onder of naast het raam heb staan o.i.d. Alhoewel ik mijn twijfels heb als dan die 750m3 afzuiger dan voldoende capaciteit heb bij 1200watt.
 9. Alle inlaten open staan? Actieve inlaat plaatsen. Indien mogelijk de lampen dimmen of anders een lamp uitschakelen
 10. Iedereen heb het wel altijd over stress maar kan je vertellen dat het echt niet altijd aan de "stress" ligt. Wat mij laatste jaren opvalt is dat die nieuwe exotische soortjes nou niet echt altijd even stabiel zijn. Laatste ronde hak 4 soortjes waar bij 1 soort (wifi og) alles herma bleek terwijl de rest nergens last van heb. Persoonlijk denk ik dat je het meest safe zit met gerenommeerde breeders en soortjes die zich al jaren lang bewezen hebben i.p.v. die hele aanwas van nieuwe soortjes de laatste tijd maar das slechts mijn visie erop.
 11. Alleen kan je daar meestal 10 tot 14 dagen bij op tellen omdat breeders vaak pas bloei gaan rekenen als ze daadwerkelijk bloei verschijnselen zien.
 12. Dat zou ik niet weten, zou het er niet bij aansluiten maar dan een apart armatuur met strips en eigen (meanwell) voeding maken
 13. Waarom ik zo graag wil vasthouden aan het joint effect is omdat ik hierbij een fijne bodystone heb welke mij help bij mijn klachten en bij het verdampen wat ik tot nog toe geprobeerd heb meer high werd in me hoofd. Die Evert vapo waar jij het over hebt dat is toch hetzelfde als "de verdamper" ?, had al gelezen dat ding idd goed moet wezen maar voor mij persoonlijk veel te duur en ziet er erg breekbaar uit.
×
×
 • Create New...