Jump to content

Capo

Full member
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Capo last won the day on May 1 2015

Capo had the most liked content!

Community Reputation

160 Goed

About Capo

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,036 profile views
 1. Heb geen tent en er is verder geen ruimte voor het filter, die ene beperkte plek is alle ruimte die er is.
 2. Deze had ik, dacht dat het om de vorm ging want deze ziet er ook uit als een "tonnetje", kort en rond Daar zat ik gisteren idd nog wel aan te denken gezien ik op de nieuwe locatie alleen afgelopen winter en pas geleden heb gedraaid toen het buiten nog vrij koud was. Maar wat doe je dan?, wil graag binnenkort weer van start gaan en moet toch een nieuwe filter aanschaffen, nou kan dat de eerste paar weken nog wel even achterwege blijven maar als je een paar weken in de bloei zit moet er toch een filter in. Is die 425m3 filter uit mijn openingspost dan niet een beter alternatief t.o.v. een 350m3 of zou dat nog aan de krappe kant zijn?
 3. Ja top, had hiervoor een 800m3 "tonnetje" van Can Lite erin hangen. Alleen waarom is deze zo kostbaar?, ding heb een lagere capaciteit dan mijn oude filter maar is stuk duurder. Gaat een Can original langer mee of zo dan een Can Lite?, waar zit em dat verschil in?
 4. Thanks voor de bevestiging. M.b.t. het prima klima filter, had em al gezien alleen moet er dan nog een verloop tussen van 125 (filter) naar 160 mm (buisfan) en daar is dan geen ruimte meer voor.
 5. Beste medegrowers, ik zit met een vraag m.b.t. mijn nog aan te schaffen koolstoffilter omdat mijn huidige Can-Lite 800m3 koolstoffilter tijdens de bloei wat geur doorliet. Heb er nu 2 rondes op zitten op een nieuwe locatie en met mijn diy led armatuur i.p.v. mijn eerdere 600watt HPS lamp. Sinds ik ben overgestapt op led hoeft de 800m3 buisfan welke gekoppeld zit aan een uniteck trafo nog amper zn best te doen. De buisfan kwam max op 40% van zijn capaciteit en ik denk dat het filter geur door liet omdat de minimale airflow niet gehaald werd? Nou beredeneer ik dat in de huidige situatie een 800m3 filter dus niet meer nodig is maar twijfel een beetje wat nu te halen. Ik zat te denken aan iets tussen de 350 en 450m3?, kan iemand dit bevestigen? Daarnaast heb ik helaas slechts 40cm lengte voor een filter wat de keuze enorm beperkt. Met al dat in mijn achterhoofd kwam ik onderstaand filter tegen, kent iemand dit merk?, is dit wat? https://www.spirototaal.nl/can-lite-425s-o160.html
 6. Capo

  Oogstrijp?

  Die ziet er wel rijp uit inmiddels, zou ze ook omhalen
 7. Capo

  Oogstrijp?

  Neen nog niet klaar maar ziet er al wel lekker uit. Haartjes zijn nog aan de witte kant. Vuistregel welke ik hanteer is als 3/4 van de haartjes over 3/4 van de plant bruin zijn is het tijd.
 8. Wat jij wil, complete plant op de kop, per tak ophangen of in een droognet kan allemaal. Daarna idd curen in weckpotten welke je met regelmaat even laat luchten.
 9. Ruimte waar de tent in staat goed isoleren en dan van je tent overgaan op een goed geisoleerd hok icm met tubeheater(s) in je inlaat traject om binnenkomende lucht te verwarmen.
 10. Capo

  Hokkie maken

  Dat mag jij vinden, wij mogen allemaal onze mening hebben. En goed voor jouw dat ze 3 a 4 dagen kunnen doen na een waterbeurt, neemt niet weg dat ik met 15 x 11L op lightmix niet weg kwam met 1x wateren per dag en dat is een feit. Dat jij dat misleidend vind omdat jij een andere ervaring hebt maakt het niet minder waar en geeft jou ook geen patent op de waarheid.
 11. Capo

  Hokkie maken

  Tja, is maar net wat je zelf wil. Heb 1 x ronde gedaan met 11L potten maar voor mij niet meer, dingen redden het tijdens de bloei niet met 1 x per dag wateren en das voor mij al een no go. Laat staan als je in 8L potten gaat kweken, kan je de hele dag paraat staan met je gieter tenzij je een bewateringssysteem heb oid. Heb geen zin om minimaal 2 x per dag me planten te moeten wateren. Heb nu 18L staan en bevalt veel beter.
 12. Heb hier een 800m3 can-lite filter en nog nooit last gehad van geur doorlaten, ook niet tijdens de 4e ronde voor dat betreffende filter met pineapple skunks in me hok en die ruiken toch flink.
 13. Had em al afgeplakt maar licht schijnt er dan alsnog wat doorheen, zal kijken als ik em zwart kan verven of zo.
 14. Beste medegrowers, Zit ff met de volgende vraag. Op mijn Uniteck trafo zit een klein groen lampje welke aangeeft dat de trafo aan staat. Is er iemand die mij kan vertellen als dit daadwerkelijk alleen maar groen licht is en deze dus veilig in de kweekruimte zelf kan hangen?
×
×
 • Create New...