Jump to content

Remy

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Remy

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Netjes! Welke bloeivoeding ga je geven? Of wordt aangeraden? Ik ga binnenkort plantjes buiten zetten, en er wordt mij van alles verteld, zoals PK 13-14. Ik zet gewoon 2 autoflowers neer om het even te testen, maar zit vast bij de bloeivoeding. Stay stoned!
  2. Remy

    Vraag Over Aarde

    Ik heb nieuws, er is dus een kas beschikbaar. Ben van plan om daar mijn planten in de zomer erin te plaatsen, is dit aan te raden? Zoja, de autoflower die ik wil is 18/6 dus 18 uur licht en 6 uur donker. Hebben jullie tips om dit aan te pakken? gr
  3. Remy

    Vraag Over Aarde

    Dussss.. Dat wordt in de zomer paar buitenplantjes neerzetten.
  4. Remy

    Vraag Over Aarde

    Bedankt voor je snelle antwoord! Ik ga het gewoon een keertje proberen met de informatie die jij me gaf, hartstikke bedankt nog! Ik ga even kijken, want ik kreeg van een maat te horen ( die in het verleden heeft gekweekt, niet professioneel maar dat terzijde) dat hij nog een lampje over heeft. Gewoon even in een donkere kast, lampje erin hangen en het gewoon proberen. De lucht is niet zo'n erg probleem, gezien het ergens in een schuur op het platteland is. Ben alsnog erg blij met de informatie die je me hebt gegeven bedankt nogmaals! Als het niks wordt, zal ik wel autoflowers buiten planten in de zomer! Groeten!
  5. Remy

    Vraag Over Aarde

    Goedenavond iedereen, ik blow nu ongeveer 2 jaar, en heb even een tijd nagedacht over een eigen plantje ( aangezien ik nog thuis woon en het niet van mijn ouders mag laat ik het ergens anders doen. ) Ik wil dus beginnen met een autoflower + Speed van Sweet Seeds. Ik heb heel veel gelezen, ook een Autflower guide van rollingstoned.nl maar kom met sommige dingen niet uit, en om verwarring te voorkomen plaats ik dit topic maar. ( heb nog gezocht op wat forums van mensen met verslagen, maar kwam er niet uit, excuses. Wil overigens zeggen dat ik TOTAAL geen ervaring heb met kweken van dingen, dus dit wordt echt een begin) Ik snap er wel wat van, ontkiemen, de termen etc, maar zit met wat vragen en heb graag alternatieven nodig. Die + Speed is een autofem, dus dat scheelt me ook wat. Waar ik mee zit, is met de aarde die ik wil. Ik ben het van plan om in een 20L pot te kweken, maar ik heb geen idee welke aarde ik zal nemen. Ik heb gehoord dat je niet perse je plant voeding hoeft te geven, maar het wel aan te raden is. Ik doe dit dus niet, want wil gewoon even kijken hoe het allemaal werkt. Welke aarde raden jullie mij aan? Ik laat het in een kleine box achtig iets planten met een soort bureaulampje erboven ( erg ghetto, heb gehoord het kan haha ) Alvast bedankt! Oja, het is een soort LED lampje, dat bureau lampje waar ik het over had. gr
  6. De smaakt is gewoon echt vies. Ik blow nu al een jaar, en heb bij meerdere soorten wietjes echt extreem genoten! Maar vond het gewoon raar dat dit de laatste keer al is. Ik heb wel eens met mentholtabak gerookt, en daar heb ik ook zéér goede ervaringen mee ervaren. Rook nu een polm jointje, en voel me hartstikke lekker. Het is overigens dat ik totaal geen verstand van kweken heb. Wil wel de moeite ervoor doen om het te leren, maar zal geen idee hebben waar ik moet planten. Ben 18 en woon nog thuis.
  7. Ik heb meerdere soortjes op, en vind Santa shiva wel het lekkerst. Je antwoord slaat nergens op, aangezien ik niet blow om stoer te doen, maar omdat ik het af en toe wel lekker vindt. Ik ben een newb (judge me) op dit gebied, en stelde alleen maar een vraag.
  8. Hallo smokers, ik denk een beetje een rare vraag, maar ik hoop dat ik hier wel antwoord op krijg. Ik had vorige week na een weekend met vrienden volop blowen, een jointje gedraait van white widow, maar hij was zo vies dat ik gewoon bijna over me nek ging. Ben dus naar de shop geweest voor Kiwi Kush, en wat polm hasj. Heb wat Kiwi Kush met tabak gedraaid ( ik draai altijd met tabak) en weer een ranzige smaak, en dat vonden mijn vrienden ook. Dus een polm hashie gedraait, en weer de ranzige smaak, alleen veel minder. Toen had ik een pure Kiwi Kush gedraaid, en nu was de smaak nog viezer. Ik zal verder geen idee hebben waar het aan kan liggen, misschien gewoon slechte wiet? Ik hoop dat jullie het weten. Zal ik voortaan gewoon naar een andere shop gaan? Ik hoop niet dat ik dom overkom, maar ik wil wel weten waar dit aan kan liggen. Groetjes, Remy
  9. Hallo, ik ben Remy. Ben geïnteresseerd in allemaal soorten wietjes, ben een beginnende smoker. Smoke nu al ongeveer iets langer dan een half jaar. Het kweken is voor mij allemaal zelf te moeilijk. Snap het namelijk niet. Wil het wel snappen. Maar kan natuurlijk wel een buitenplantje van de zomer plaatsen. Groeten!
  10. Goedenacht, allereest houd ik mij niet zo bezig over de soorten van wiet / hasj dus a.u.b. geen gezeur over het feit dat dit misschien domme vragen zijn. Ik was laatst bij vrienden, had zelf grammetje candy kush mee (overigens goede wiet) maar die maat had dus zelf ook een grammetje santa shiva als het goed is. Vond hem erg goed smaken! Beetje naar thee-achtig iets. Hij zei dat het iets met aarde te maken heeft, aarde smaakje ofzo. Geen idee, daarom vraag ik het hier even. Met wat heeft dit te maken dat dit zo'n lekker smaakje heeft? En zijn er nog meerdere varianten? Zoja, wat moet ik precies zoeken? Want ik vond dit wel mijn favoriete wietje. Lekker high was ik daarna. Had trouwens ook laatst met hasj van een klasgenoot. Smaakte ook lekker naar thee-achtig iets. Hoop trouwens dat dit op een goede plek staat, anders mag het wel verplaatst worden. Sorry voor de domme vragen. gr,
  11. Hallo, sorry als ik u stoor met mijn vragen. Zal er de volgende keer rekening meehouden! Groetjes
  12. Hey, nee ik rook normaal ook niet, maar volgende week weer even proberen. Ehh, nee het was echt geen hasj, maar gewoon wiet. Ik heb dus uiteindelijk maar een plastic ding gepakt wat op een grinder leek, alleen gebruik je het voor knoflook, haha. Maar het was gewoon hard. Wat houdt dat verdampen precies in, als ik vragen mag? groetjes en bedankt nog!
  13. Hallo, na een tijdje gewacht te hebben, kan ik eindelijk een topic posten met wat vragen. Ik blow ongeveer sinds halverwege juli. Ik begon toen met 2 voorgedraaide pure Jamaica gold wiet. Bij het begin inhaleerde ik niet, maar toen werd het mij uitgelegd, en begon toen vreselijk lang te hoesten. Vorige zaterdagavond, heb ik met wat vrienden even geblowd ( ik denk dat het mijn 5-6de joint was die ik zegmaar ooit heb opgerookt ) Maar hoe komt het dat ik nog steeds hoest? Ik heb wel het gevoel dat het wat minder wordt, maar alsnog. Is dat normaal? Wen je daar wel aan? Ik was toen wel heel erg rustig en relaxed, maar was daarvoor nooit stoned geweest. Was heerlijk om zo relaxed te zijn. Maar ik weet nou niet of ik stoned was of niet. Het wiet van vorige zaterdag was uit de shop gehaald, maar het viel me op dat het keihard was dus ik kon het niet in grinden met je vingers zeg maar. Ik heb zelf geen grinder trouwens. Wie weet hoe dit kan? Bedankt voor het lezen, en ik hoop antwoorden op mijn vragen. PS: sorry voor de 'domme' vragen..
×
×
  • Create New...