Jump to content

Rix

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rix

  1. Rix

    Interesant

    kun je mij de link even geven van dat HD forum.
  2. Top 44 is denk ik toch wel het beste commercieel gezien, redelijk goede wiet, korte bloeitijd, aardige opbrengsten.
  3. Hoe lang zijn ze? Zien er kort uit hoe heb je dat gedaan?
  4. Een witsoort, welke weet ik niet
  5. Dat rare beestje is een pissebed en kan volgens mij niet echt veel kwaad..
  6. Die planten van die gast op dat buitenlandse forum zien er trouwens ook niet echt... opwindend uit
  7. Ik denk dat je weer veel plezier gaat hebben met deze dames.
  8. Maar dan moet je die wel heel erg ver appart zetten als je zeker ervan wil zijn dat er geen stuifmeel op je planten komt.
  9. Vorig jaar werd een plant van mij opeens paars, wel een mooi verschijnsel maar ik vraag mij toch af wat er met deze plant aan de hand was.
  10. Sorry maar ik ben best benieuwd aangezien ik nu ook 40 zaailingen heb staan.
  11. Kun je om te verduisteren trouwens als je plant in de volle grond staat niet gewoon een groot zeil over je planten gooien?
  12. ja, ik hoor veel over de kwantiteit van de wiet maar hoe zat het eigenlijk met de kwaliteit van de wiet?
  13. ziet er best leuk uit eigenlijk. Op dat behaarde ?been? na dan
  14. Ik heb nu ook 40 mini zaailingen staan , eigen kruising van Top 44 en skunk B52. ben benieuwd naar wat het zal gaan worden....
  15. Jaja maar om ze dan weer helemaal te laten uitbloeien enzo is ook weer zoveel werk....
  16. Ik ga maar weer es een paar early girl planten zetten, is echt heerlijke wiet en had mij prachtige kerstboomplanten bezorgd. Het jammere is alleen dat ik weer dat gezeik krijg van mannelijk en vrouwelijk, dat is echt naar. Ben je zo lang bezig blijkt de helft mannetje te zijn...
  17. Ik doe nu eindexamen VWO en ben eigenlijk pas sinds kort gestopt met het dagelijks blowen, niet zozeer voor school maar vooral voor mijzelf zeg maar. Heb eigenlijk nooit problemen gehad op school door het blowen zelf, wel enigzins dat ik er lui van werd maargoed ben nooity blijven zitten of wat dan ook. Meer dan de helft van mijn klas blowt vrij regelmatig en hebben er eigenlijk nooit problemen mee. Ligt niet aan het blowen of je het haalt het ligt er meer aan of je er zin in hebt en of je iets doet als het nodig is.
  18. op hoeveel cm afstand hangen die cooltubes van je?
  19. Mijn broer kweekte vroeger al, daarom mag ik het dood. En mijn vader vind het alleen maar ontzettend grappig als ik weer dingen ga verkopen, vreemde kerel. Lacht zich altijd dood als ik vertel over wiet verkopen.
  20. Carnavalsmuziek is toch wel echt de kutste muziek als je stoned bent, ook als je niet stoned bent trouwens...
  21. Mooie toppen, hoe geef jij ze eigenlijk water, met de hand of met een of ander system , graag beetje uitleg.
  22. Ik heb nu gewoon 15 planten ( in 7 liter potten) heb ze eerst 3 dagen in groei gehad en 1 keer groeimiddel (pk 20 20 20) erbij gedaan de 2e dag, daarna heb ik op 12/12 gezet, de lamp steeds op 30 cm gehouden (400 watt) eerst dosis gegeven van terra floris zal 15 ml zijn , na een week op volle dosis om de dag geven , na 2 weken pk 13/14 erbij 1 keer per week en meer terra flores , heb het eigenlijk niet precies bijgehouden ik geef beetje op gevoel en kijk hoe de planten erop reageren als ze er goed op reageren weet ik dat ik goed zit. Maar toen begonnen de etters tegen de lamp aan te groeien en mijn lamp kon niet hoger dus had ik op 30 cm afstand van de lamp kippengaas gezet, op de planten gelegd en voorzichtig naarbeneden gedrukt, daarna heb ik de topjes erdoor ge trokken( voorzichtig zodat ze niet beschadigen) daarna de topjes gebogen over het kippengaas. De toppen kwamen uiteindelijk toch nog op 20 CM afstand maar nu ik de spreader heb is dat eigenlijk geen probleem meer.
  23. Mijn spreader heeft wonderen verricht, mijn toppen verbranden niet meer en ze lijken nu overal aardig groot te worden.
×
×
  • Create New...