Jump to content

directeur

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About directeur

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Maar wat ik nog wel een beetje wrang vind aan het hele verhaal: de kwestie is al meer als iets van 15 jaar oud.... Wat hebben ze nog meer gedaan in deze behoorlijk lange periode.....? (waar ze nu misschien snel voor weglopen)
  2. HOERA HOERA HOERA Potverdorrie een half jaar te laat!!!!
  3. Ik heb ook een open trapgat, alleen had de vorige bewoner hier al een houten plaat overheen gemaakt met scharnieren. Werkt perfect, en kan hem nog gemakkelijk bijna helemaal lucht/licht dicht maken.
  4. Ja je hebt een beetje te snel willen snoepen. Toen je naar je maten bent gegaan, zat het denk ik nog maar een half uurtje in het zakje. En je bent er nog een tijdje geweest dat het weer in je broekzak zat, en de hele nacht thuis ook nog. Kon je de takken wel goed breken dan? Maar zo droogt het ook iets sneller, af en toe even in een dichte zak, en dan weer luchten/drogen maar ook weer niet te snel..
  5. Opgeven na de eerste keer, zo kom je er wel. Lijkt wel een beetje het goed en het kwaad; EO; begin er niet aan, te veel zorgen patat; lukt wel, volg de regels Maar die patat man lult toch nog wel aardig positief gelukkig
  6. Hier word eigenlijks niet echt een growshop omschreven, of valt een growshop onder een distributiebedrijf? Of valt een coffeeshop onder een distributiebedrijf?
  7. Het is ook eigenlijk meer de grower die de lul gaat worden. Wat moet jij met een koolstoffilter in je huis of auto, ook al zit die nieuw in een doos. Toen ik nog in het ouderlijk huis woonde, had ik een hobbyruimte, en al die spullen liggen daar nog bewaard, dus hun zijn straks strafbaar
  8. Ja zoals ik het lees, en dat is alleen een ''krantenbericht'' en dus niet de exacte wetgeving, heb ze het over completere spullen, waaruit je moet concluderen dat het voor hennep word gebruikt. Als we met 10 of meer niet familie gerelateerde mensen, ons eigen internetshop gaan opzetten, wij ieder een onderdeel kunnen leveren. Joop de lampen, piet de afzuiging, koos met ze campingshop de tenten. Zaden zouden dan inderdaad zowiezo uitgesloten zijn En dan zouden de zaden inderdaad van buiten nederland moeten komen, of gewoon uit nederland, maar dan worden het zwarte praktijken van handel. Het word net als de wietpas weer een flop van wetgeving, waar waarschijnlijk als blijkt dat het op sommige punten faalt, nog extra hardere maatregelen worden genomen. Omdat iedereen er dan toch al een beetje aan gewend is geraakt.
  9. Ivo jenst nog even gauw al zijn plannen erdoor, voordat hij met pensioen gaat, wat allang moest. Jammer dat deze ene persoon het redelijk verpest heeft voor Nederland in zijn loopbaan. Was het iemand anders geweest, dan had het er misschien wat beter voor ons uit gezien. Nederland gaat alleen maar stappen terug, terwijl andere landen stappen vooruit gaan. Er komt nu misschien nog wel een massale run op toebehoren
  10. zowel de beelden als uitspraken werden rijkelijk herhaald.... En dan had je ook nog die danny daar rondlopen, waar ik mij al enkele jaren aan erger. Provocerend om toch te gaan kweken omdat het zo makkelijk blijkt te zijn, en hun woorden, weinig pakkans en weinig straf. En tegelijk er nog even lekker angst bij in drukken. En de hamvraag van het verhaal (of heb ik iets gemist?) heeft die man stroom afgetapt? En dat bij de EO, over enkele jaren een nieuw schandaal binnen de kerk gemeenschappen.
  11. Dit zijn antwoorden die ik eigenlijk wou horen, 20cm tussenruimte moet dan wel genoeg zijn.
  12. Ik ben van plan om de inblaas actief uit de ruimte te halen, en ventileren in die ruimte zal alleen passief gebeuren door de trek die er gevormd word, en kan eventueel kleine luchtgaten bijmaken voor frisse lucht van buitenshuis. Maar zolang de buitenste muur maar niet warm word, kunnen ze toch nooit het hok met de lampen detecteren met infrarood?
  13. Heb de zoekfunctie al zorgvuldig gebruikt, duidelijk genoeg dat anti detectie folie rommel is. Sommige mensen spraken ook duidelijk uit dat ze eigenlijks niemand kennen die ooit vanwege helicopters of IR controle gepakt zijn door politie. En sommige zeggen duidelijk wegblijven van de bovenste verdieping/etage. Om de vraag op mijn situatie betrekkelijk te houden; Zolderkamer tussenwoning, enkele jaren geleden door de vorige bewoner afgetimmerd met gipsplaten en er iets van isolatie achter gestopt, waarschijnlijk budget. Oppervlaktevloer is 7 x 2,65 m , alleen is in het midden het hoogste punt 2,75 m, en de daken lopen vanuit daar schuin naar beneden. Op een hoogte van 2 meter in het midden is het nog 2 meter breed. Nu zal het maar om 800 of 1200 watt gaan, scroggen vanwege de hoogte, alleen in de koudere maanden, en afblazen in een andere ruimte. Hok zal van gipsplaten en/of hout worden gemaakt, en zelf ook worden geisoleerd. Nu is de vraag, welke ruimte moet ik minimaal tussen het hok en de gipsplaten aan de wand laten zitten? Ik heb zelf 40cm tussenruimte ingecalculeerd, maar op hoogte kan ik nog wel wat extra ruimte gebruiken, dus ben ik te paranoia? (vanwege beluchtingsgaten op zolder voor de oude cv ketel, is het er normaal gesproken zeer fris tot koud (zeker in de winter) En zoals ik eerder heb genoemd dat ik wil uitblazen in een andere ruimte, kan er nagenoeg geen warmte ontstaan. Het hok zal ook nog de benodigde loopruimte er bij in krijgen, zodat ik niet met een open deur hoef te werken, maar zelf in het hok kan gaan staan.. Onlangs ook een ander topic gepost over een andere kamer, alleen zal de zolderruimte beter uitkomen, omdat deze niet gebruikt word.
  14. Ziet er mooi uit, ik ga je kweekverslag volgen. Hoe verloopt het met de afzuiging in dit hok nu je draait qua temp en dimmen?
  15. Uit de foto's blijkt dus ook wel dat ik beter gewoon op minimaal 80DB moet gaan zitten. Er komt zowiezo een dimmer op, en verwacht doordat de ruimte redelijk groot is, dat ik ook wel op 60% kan afzuigen. En natuurlijk een actieve inblaas, en dan zoals Noa zegt, een hele lange slang aan de inblaas.(of iets grotere maat?) koolstoffilter- 1200/1500 watt afzuiger in een geisoleerdekist - geluidsdemper ben ik van plan op te hangen in het hok aan rubbers. Weet iemand wanneer die geluidsisolatieplaten deze beste werking hebben? a; strak tegen elkaar over de muur plakken, met lucht aan de voorzijde van de platen, om het zeg maar op te vangen. b; straks tegen elkaar over de muur plakken, en gipsplaten en er strak overheen? voor extra demping? of werken de platen dan niet meer goed?
×
×
  • Create New...