Jump to content

SmokeTops

New Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About SmokeTops

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Je maakt er wel weer elke keer een kunst werk van Smells. Ga je hiermee ook supercroppen?
 2. Wow lijkt wel een kleine regenwoud, een Cannabos. Lekker bezig Smells !! Geen last meer van ongedierte? Zie dat je ook geen roofmijt of dergelijke gebruikt ter preventie, hoe hou je ze buiten?
 3. Hi Alchemistic, Nice topic, zo vanaf het begin, Veel succes deze ronde!
 4. Hallo, Na een tijdje te hebben meegekeken op het forum, ook maar eens een account aangemaakt. Nog geen eigen kweek gehad, wel meehelpend op andere grote kweek, zit dus in de leerproces. Vroeger heel veel gerookt, stoned all day every day tot ik er op een gegeven moment niet meer tegen kon.... altijd me fascinatie weten te behouden voor deze mooie plant soort en nog steeds gek op de geur. Ik doe alles dus puur uit hobby en liefde voor de soort.
 5. Yes bedankt, ik zal me gelijk even voorstellen in de wie is wie topic. In ieder geval succes met je kweek! Ik blijf je volgen.
 6. Hallo, Na een tijdje op het forum te hebben rond gekeken, toch maar eens een account aangemaakt, en ik moet zeggen dat ik het meest gefascineerd ben van jou topics. Dus schuif ik ook maar eens aan. ik heb nog geen eigen kweek gedraaid, alleen meegeholpen in grote kweeks van anderen en begin het allemaal snel op te pakken ( ben dus nog in de leer). Ik zag dat je in je vorige ronde de smart pots op een verhoging had gezet en verse lucht liet aanblazen van onder, hoe heeft dat uiteindelijk uitgepakt, gezien je het niet in deze ronde toepast?
×
×
 • Create New...